Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Czy wasze kobiety tez wpedzaja was w kompleksy?

Polecane posty

Gość karzeł 176 cm

Moja byla ciagle ogladala sie dryblasami wiec ja kopnalem w dupe. Tylko ze ona ma teraz problem bo mam sporo kasy i dobrze jej sie przy mnie zylo. Z mojej kasy utrzymywala sie tez jej siostra inwalidka przez 2 lata. Do dzis ta szmata wydzwania na moj stary numer bo nowego jej nie dalem. Wiem ze sciemnialaby, przepraszala i przymulala ale mam jej dosc. Teraz wole zaplacic 150-200 zl i miec 19latke na godzine bez zadnego ale niz meczyc sie z tym gownem.

Gość karzeł 176 cm
przeczytaj moj nick, moze zrozumiesz. Poza tym napisalem "ogladala sie za dryblasami", to tez daje do myslenia. Zaluje tylko ponad 2 lat zycia z ta kobieta, i straconych na nia pieniedzy.

Gość Zupaczko
kobiety nienawidzą niekompletnie uzębionych i dziewiczych, a ch sprośna natura popycha je do nieustannych ekscesów z żonatymi, a na obnażonegoi wzwiedzionego prącia rzucają się z wulgarnym wrzaskiem. Dlatego uduchowiony romantyk wśród tych małpich kopulantek jest bez szans.

Gość pieniedzmi rozumu nie kupisz
ani nie wyleczysz psychiki, bye :*

Gość avp2
bhehehe ale kupi sobie setki pieknych dup ktore nie beda robic mu łaski przy sciaganiu majtek. Ja tam się w sumie nie dziwię.

Gość Jawolski
należy kobiety posuwać bez zobowiązań i na zimno wtedy ich cyniczna głupota nie rzuci sie na człowieka a nawet padnie na pysk

Marna prowokacja, ale z drugiej strony, jeżeli ktoś w związku szuka tylko seksu, to rzeczywiście prostytucja jest lepszym rozwiązaniem.

Gość dobre dobre dobre dobre
jak jej nie bzykales a kase na nia wydales to nie tylko jestes karzel ale i ciezki fraher

176 to wysoki facet. Zreszta i tak liczy sie tylko twarz, dla mnie najwazniejsza jest twarz i tylek, moze miec i 2 metry jak jest nieatrakcyjny to jest spalony na wstepie.

Gość MŁŁODA
rzuciles ja bo ogladala sie za wyzszymi?czy kobiety takze musze rzucac swoich mezczyzn za kazdym razem jak oni np spojrza na wiekszy biust czy idealnie zgrabny tylek w kusej mini u jakiejs laseczki??chyba ze musiales byc naprawde knypkiem albo zrytym z ryja wiec zostalo ci teraz placenie jedynie za dziwki idealnie znasz swa wartosc