Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23764328

CZY TA DZIEWCZYNA JEST ŁADNA ?

Polecane posty

Gość chłopakzbloku
swoją drogą musisz byc niezle powalona zeby wrzucac zdjecia jakiejs panny bo kurwa twoj chlopak ma cos z nia wspolnego, moze pokaz siebie to ocenimy czy twoj chlopak nie jest pojebany ze z takiej dupy zszedl na cos takiego jak ty :D nie no zartuje, ale po jakiego chuja wrzucac zdj biednej dziewczyny na forum zeby stado zazdrosnych debilek i pocieszycielek mialo ja oceniac i mowic ci jaka to jest brzydka. w sumie co ci to da ze 30 osob napisze ze jest ladna a 30 ze brzydka ? ;dd jednak niektorzy maja najebane w tej glowei xd fajna dupa z niej i tyle Ci powiem , nara

Gość 23764328
chlopakzbloku- ja jej nie chce upokorzyc ani nic, po prostu tak z ciekawosci chcialam zobaczyc co inni o niej mysla widzialam ze na kafe to nie pierwszy taki topic i tak jakos po prostu boli mnie ta cala sytuacja, nie widzialam jej nigdy w realu no raz z daleka, ale to naprawde z daleka. nie uwazam tez ze jestem od niej lepsza jakas czy cos

jest ładna a co do niego to radze go zostawić bo on wróci do niej jak ona tylko będzie chciała...

Gość 23764328
i tego sie boje, ale ciezko mi ... mi na nim zalezy cholernie zalezy :( ja nie obwiniam tej dziewczyny o nic, po prostu naprawde nie rozumiem ona nawet nie mieszka w naszym miescie mieszka prawie 2h drogi stad .. a woli ja raz na jakis czas niz mnie na codzien ..

Gość hahahhhahhha
przyznaj sie, ze to Ty jestes ta laska... i chcesz zasiegnac opinii publicznej. Ludzie nie dajcie sie nabrac na takie chwyty!! Co z wami?? Ale w kazdym razie jestes bardzo ladna dziewcczyna, a chocby nawet zdj przerobione, to i tak masz fajny typ urody, a photoshop nie pomoze zadnemu paszczurowi.

Gość 23764328
nie nie jestem , ale kurwa czasem bym chciala chocby ze wzgl na ta pojebana sytuacje ; //

Uroda to nie wszystko. Jeżeli odszedł od Ciebie do niej to nie dlatego, że ładnie się uśmiecha

Gość 23764328
jakbym chciala wstawic swoje zdjecie to bym wstawila i spytala " czy jestem ładna? " ale po cholere, nie lubie jak sie mnie komentuje moj wyglad mam pare defektow nad ktorymi pracuje, moze kiedys wstawie hahha :)

Gość jestes zwyczajnie zazdrosna
jak ja rozstalam sie z moim facetem i mial nowa to po obejrzeniu moich zdjec kazala mu skasowac wszystkie, bo miala jakis kompleks:O U nas to sie konczylo tak, ze sie zeszlismy, tez mial moje zdjecia, ogladal czesto itd. U was przykro mi to mowic ale pewnie bedzie podobnie.

Gość 23764328
nie wiem, nie znam jej nigdy z nią nie rozmawialam. kiedys czytalam ich sms, i wgl jakos tak dziwnie zawsze z soba pisali ze mna pisze inaczej. do mnie pisze ,, misiaczku'' ,,kocie'' jakies buzki serduszka itp itd do niej tak nie pisal ale w taki sposob ze dawal jej do zrozumienia ile tak naprawde znaczy dla niego i ona z nim tez tak pisala . bylam w szoku, cios w serce.

Gość 23764328
nie wiem jak myslicie byc z nim czy zakonczyc to ? w sumie nie klocimy sie, wszystko jak w normalnym fajnym zwiazku idzie.. ale ja widze to jak on sie meczy tym a ja tym bardziej ;/ ale jak probuje o niej pogadac ( co tez jest dla mnie trudne, bo nie chce przy nim sie jakos wyrazac o niej ) to i tak TO WLASNIE KONCZY SIE KLOTNIA, albo po prostu unika tematu zaczyna mowic nie od rzeczy

Gość hahahhhahhha
No to daj swoje foto;) Moze jestes ladniejsza i z tego co widze to calkim nie glupia... Moze mi sie spodobasz.;) Czasami defekty dodaja uroku...

Gość 23764328
nie, mam takie cos ze wstydze sie ze znajomi tu wejda a ja sie uzalam na forum ; / naprawde niewielu wie o jej istnieniu, gadalam o tym tylko z 1 kumpela duma mi nie pozwala na wiecej, i jego koledzy tylko .. i chce dodac ze nie moge miec za zle tej dziewczynie niczego, bo zerwala z nim kontakt ze wzgl na moj i jego zwiazek podobno.

Gość jesli jest po czterdziestce
to ladna, chociaz moja ciotka i tak ladniejsza.

Gość dejvi91
jest ladna, ale 17 bym jej nie dal. jakies 20-21 lat . :) sliczna dziewczyna, o bardzo ciekawej urodzie. :) co do chlopaka? ewidentnie Pani X jest ważniejsza. sam jestem chlopakiem i tak mi sie wydaje. No ale co zrobisz zalezy od ciebie, forum to nie dobre miejsce na szukanie odpowiedzi i wskazow na zycie. pozdrawiam

Jest bardzo ładna i wcale się nie dziwie, że twój chłopak nadal się z nią kontaktuje.

Gość hahahhhahhha
Ajc nie mysl juz o tym, jak jest madry, to bd wiedzial co lepsze... Jak nie to splaw dziada.:) Czym sie wczesniej dowiesz, tym lepiej dla Cb. I nie ufaj lasce, ze taka szlachetna jest...

Gość missinternetu
BARDZO FAJNA DZIEWCZYNA! kogos mi ale przypomina .... ;)

nie wierze, ze ona ma 17 lat! Wodac , ze twarz sie jej juz opuszcza, grawitacja robi swoje. jak pisalam wyzej moja ciotka wyglada mlodziej i ladniej!

Gość 23764328
Tylko mam juz dosc, a tego folderu z kompa to na 100% nie usunał chociag go o to prosilam kiedys to spojrzal na mnie i powiedzial ,,spierdalaj nie twoja sprawa co mam na kompie'' i ze to tylko zdjecia potem mu w klotniach przypominalam o tym, ale on to zlewal .

Gość 23764328
ma 17 ...rocznik 1995, 1kl liceum

akurat:D ktos sobie jaja robi:D

Gość nauczycielfizyki
taaaak, ma 17 jestem jej nauczycielem jutro zaliczamy sprawdzian po lekcjach ahhhh szarpałbym ;pp

Gość nauczycielfizyki
tak ma 17 jestem jej nauczycielem i jutro poprawiamy sprawdzian po lekcjach. ahhhh szarpałbym jak reksio szynke hehe ;pp

Gość pragnacy browara
klepałbym jej dupcie jak nejman mate

Gość esyfloresypiszesms
no na moje dziewczyna weyglada bardzo mlodo. ma mloda twarz, na oko jakies 17-18. zreszta teraz 17 chodza w 15cm szpilach i maluja sie jak nie wiem co a kiedys 17 wygladaly jak dziecko

Gość wyglodnialy
sliczniutka ! filuterna, zadziorna, a jednoczesnie sentymentalna jak Twoj facet ja rzucil dla Ciebie to musisz byc mistrzynia swiata :)

no to widac siedemnastki na oczy nie widziales, bo ona na bank nie ma 17 lat:D no, chyba,ze taka zniszczona:P Powtorze jeszcze raz: jesli jest po czterdziestce to ok.