Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23764328

CZY TA DZIEWCZYNA JEST ŁADNA ?

Polecane posty

Gość hahahhhahhha
no laska dosc tak dorosle wyglda, ale ja lubie takie bardziej dziewczece, choc ta ma bardzo ladna twarz.... wez goscia spusc z woda w kiblu jak sie tak do Cb odnosi!! Ja bym tak nie mogl do swojej kobiety, nigdy! To oznacza brak szacunku!! Pe*al.

Gość 23764328
no wlasnie ten debil jej nie rzucil ;/ to ona z nim zerwala kontakt, i chyba potrzebowal kogos na miejscu czy nie wiem awwrrrrrrrr masakra jakas czuje sie coraz gorzej z tym chyba wymiekne.. wiecie ja nawet mialam moment gdzie sie do niej upodabnialam ze to mamy wspolne a to nie ona ma taka fajna kurtke kupie sobie podobna i wgl

Gość madafffuck
jest cudowna ale 20 lat bym jej dał

Gość hahahhhahhha
Daj sobie z nim spokoj dziewczyno!!! I pamietaj, ze jestes wyjatkowa za to, ze nie jestes powtarzalna!!! Jedyna w swoim rodzaju, staraj sie to podkreslic.:)

Gość 23764328
ehh.. myślisz ze oni kiedys cos z soba.. w przyszlosci ?

Gość hahahhhahhha
Jak sie kiedys kochali, a teraz sa blisko, to raczej uczucia moga odzyc... Niestety. A Ty go az tak bardzo kochasz?? Laska podobna bardzo, do dziewczyny kolegi tylko tamta ma 23 lata, ale serio podobna,:)

Gość karolina karolcia
Bardzo ladna dziewczyna. Daj swoje, porownamy.

Gość 23764328
nie, ta ma siedemnastke.. ja nie wiem czy sie kochali czy nie, w kazdym badz razie byli blisko i duzo sobie zawdzieczaja w przeszłości.

Gość hahahhhahhha
No to pierwsza opcja, sa przyjaciolmi, sam mam dwie przyjaciolki, druga opcja, to nadal cos do siebie czuja i za niedlugo dopiero bd miala dola.... No daj swoje photo, albo opisz sie.;) Bd mogli cos stwierdzic. A ona madra jest, tzn ta ze zdj, bo jak nie, to nawet ladna buzia malo zdziala.

Gość 23764328
nie gadalam z nia, widzialam tylko sms i nie wydawala sie glupia. Ponadto wiem ze chodzi do jednego z lepszych LO W POLSCE... ja : rudoblond włosy, do ramion, zielone oczy, dosc jasna karnacja, 162cm wzrostu, 58kg. 19 lat ...

Gość mdjsa
Z A J E B I S T A D U P A !!!! mam nadzieje ze mi sie przysni mmmm ...:) sie nie dziwie temu towjemu typkowi dobranoc

Gość warszafffskideszcz
jebałbym ją fajna, fajna chcę taką na urodziny

Gość hahahhhahhha
Aaa no to ambitna laska z niej... Lubie takie.:P Heh, to masz zajeb*sty typ urody, dziewczyno!! Zapusc wlosy bd super i wgl. I troche duzo wazysz, ale tym nie powinnas sie przejmowac moze poprostu jestes kobieca bardzo... Zrob sobie wlosy jak Emma Stone do jasnej karnacji i zielonych oczu.. mmmm

Gość 23764328
a ja po zwykłym miejscowym ogólniaku ... ;/ zapuszcam, ale coś nie chcą rosnąć. nie mam kobiecej figury :( jedyne czym moge sie pochwalic to mam dosc szczuple uda i nogi nie wiem czemu tyle waze

Gość lolipopek:P
Hahhahhahah- czy jak ci tam wydajesz sie byc slodziak, daj zdjatko moze ocenimy co?

Gość *liliann
Mój facet jak zaczął być ze mną w związku to zerwał kontakty z byłą całkowicie. Nie dlatego, że mu kazałam, tylko uznał, że tak będzie uczciwiej. Być może Twój nadal coś do niej czuje, tym bardziej, że to ona go zostawiła. Teraz znowu jest i mogło ożyć coś w sercu. Współczuję Ci tej sytuacji. Może z nim pogadaj, tak szczerze i otwarcie. Powiedz mu co myślisz i niech on się wypowie. Dziewczyna jest bardzo ładna, może zamotać w głowie. Tylko robi się na starszą niż jest a to głupie.

Gość hahahhhahhha
Poprostu znam sie na kobiecym pieknie.;) Heh, no to jak jestes szczupla, to zarabiscie.;) Zielone kocie oczka mmmm... Nie dam zdjecia, bo sie jeszcze zakochacie.:P

Gość 23764328
Ja z nim tyle razy ppróbowałam porozmawiać ale sie nie da !

Gość 23764328
tzn nie jestem jakas taka szczupla. no na pewno jetsem grubsza od niej... no ale ona na portfolio swoim ma wpisane 48kg. no wiec .. i 168 cm wzrostu

Gość *liliann
To wszystko w Twoich rękach. Musisz sama zadecydować czy chcesz być w trójkącie czy nie. Chociaż on naprawdę może po koleżeńsku z nią gadać, bo ma sentyment.

Gość hahahhhahhha
Ja na Twoim miejscu tez bym to wyjasnil! Sluchaj! A raczej czytaj!;p Nie porownuj sie z nia, przestan to robic, jestescie zupelnie inne. Fakt, dziewczyna jest ladna, madra, ale to juz od niego zalezy ktora z was kocha. Musisz z nim pogadac no i oczywiscie od musi sie zmienic w stosunku do Ciebie jezeli mu na Tobie zalezy.

Śliczna to jestem ja,ona ma zdeformowana twarz-spoko nie przejmuj się:):):)

Gość kamasutra__
To widac ze to ta laska ze zdjecia pisze i robi z rzekomej siebie ofiare zeby swoje prawdziwe ja podniesc no to tyle w tym temacie no a ty hhahahhahha tak nalegales na fotke to daj swoja ja sie chetnie zakocham

Gość areczekMmmm
dziewczyna ma krzywy ryj nos jak klamka od zachrystii i wielki leb tak ze sie nie przejmuj bo ona dupy nie urywa

Gość 23764328
Ja nie uważam się za osobe brzydką, jedyne co mi w sobie nie pasuje to nos. jest jakis duzy i ta budowa ciala, nie mam ,,sadła'' tylko tez nie mam wciecia w tali, sylwetke odziedziczylam niestety po tacie :( ile razy mam powtarzac ze nie jestem tą dziewczyną, ale chcialabym byc na jej miejscu i miec takie pole manewru jak ona.

Kamasutra)))))))))))kogo zdjęcie chcesz zobaczyć????Oryginalnej,czy zazdrosnnej??

Gość ajmsexiendajmpolisz
jak widac jej chlopakowi dupe urwala hahahahah ... a mi sie tam podoba, nawet widzialam jej wiecej zdjątek ;) i jest całkiem całkiem niezła, ale chyba nie polka dobranoc, heja misie

Gość kamasutra__
tego goscia 'hahahhahhah' jakos tak, poczytaj posty;p moze byc fajny...:L

Gość hahahhhahhha
Dzieki, dzieki. Jestem fajny, ale jestem jak jajko niespodzianka... Musisz sama otworzy.:P Droga autorko, zacznij robic tak jak on z Toba, ciekaw jestem jak on by sie poczul na Twoim miejscu...