Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girl ejtifor

BEZOWULACYJNE CYKLE???

Polecane posty

Gość girl ejtifor

zauważy lam ze od kilku lat nie występuje u mnie cos takiego jak śluz w czasie dni płodnych..Okres mam jak w zegarku co 28 dni +- 1 dzień, ale ostatni śluz jaki ''pamiętam'' miałam jako nastolatka - w wieku 17-18 lat. Teraz mam 28 lat i zaczęło mnie to martwić. co o tym myślicie??

Gość sorella.....82
idz do lekarza na poczatku cyklu i powiedz o tym niech ci monotoruje cykl na usg bedziesz wiwdziala czy masz owulacje czy nie bo testy owulacyjne z apteki gowno sa warte. Ja mialam idetycznie i monitorowalam 3 cykle wszystkie bezowulacyjne. Dostalam Clo i duphaston w pierwszym cyklu brania zaszlam w upragniona ciaze. Takze jezeli ci zalezy na dziecku to noe zwlwkaj z wizyta masz juz 28lat wiec zdiagnozuj to u fachowca.

Gość girl ejtifor
wszytko ładnie, pieknie tylko nie sadze zeby lekarz chcial mi monitorowac cykl ta poprostu uzywajac do tego usg...

Gość sorella.....82
tzn. ze nie bedzie ci chcial monitorowac? umawiasz sie do dobrego specjalisty prywatnie - ja chodzilam do b. dobrej kliniki leczenia nieplodnosci gdzie kupuje sie pakiet monitorowania cyklu-tam to norma przed zabiegami i placilam 70 zl za 2wizyty monitorujace tzn. za 2 usg. A jak ty sobie wyobrazasz inaczej sprawdzic cy masz owulacje? z oczu ci to wyczyta czy jak? skoro sama nie zaobserwowalas charakterystycznych objawow owulacji.

Gość zapodajcie jakas
a sprobuj mierzyc sobie temperature i an tej podstawie okreslic czy masz owulacje. Poczytaj o npr