Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyFacet

Dziewczyny jak mnie oceniacie ? FOTO do oceny .

Polecane posty

Ja pamiętam fotę pilocika w okularach właśnie, te w F-16 potem chyba pododawał, ale nie spamiętam wszystkiego :D Słońce? Ciekawe gdzie...

Wyglada na to, ze muchy obsiadly Ci ryjek :P

Gość oki oki
Olsztyn :D

juhcawrukbej, no jak sobie przypomniałam naszego przystojniaka to musiał mi się humor przecież poprawić:P Słodki jest to obsiadły:classic_cool:

Zdesperowana żono a Ty skąd ? :D i czemuś taka zdesperowana ? :D

Gość oki oki
Dlaczego za daleko?

Gość Rafineria
Dzizus...gościu bez żenady twierdzi, że robił sobie zdjęcia na plaży w chałupach godzinę temu a to stado lemingów bez zastanowienia wpierdala mu się do kolejki randkowej:O te nowy facet...łazisz nocą po plaży w okularach przeciwsłonecznych?

NowyFacet - z plaży piszesz (przypuszczam, że nie z centrum Polski), a do Olsztyna Ci daleko...?

Rafineria... Jesteś jedyną osobą, która nie wierzy, że Autor nie siedzi na plaży :P

hehehheheehe oj oszołomy :D taki żarcik, żem na plaży ;) , wcześniej ktoś napisał o Australii :P i podchwyciłem.

Gość derdiedas
boże...już wiem skąd biorą si legendy o zombi Tzn teraz już widze, że to nie były legendy:D:D:D

Gość losie ludzie ile wy macie lat?
gosciu a gdzie reszta ciala? modra to nie wszystko, zawsze worek mozna takiemu na leb zalozyc, jak nie ma kaloryfera na brzuchu to spadaj na drzewo, moze samica-malp sie spodobasz, ale kobietom z prawdziwymi orgazmami nie...

Zjadłem cały zapas z lodówki :) więc już nie mam a może któraś z Was umie zrobić ? :)

Gość a masz nażryj się tymi nickami
I pomyśleć ze długie godziny klepania w klawiature tekstów o skurwiałych facetach wykorzystujących kobiety poszły na marne razem z deklaracjami wiernych żon i ich zapewnieniom, że są szczęśliwe w związku a inni faceci je tylko śmieszą:D I to wszystko z powodu kawałka plakatu reklamującego przy pomocy modela jakiś napój chłodzący w dodatku okrojonego pod względem wizualnym. Wszystkie wasze wkurwienia i freustracje sprzedane za niewyraźny obrazek faceta w okularach słonecznych opalajacego się o północy na plaży w chałupach:classic_cool: Oficjalne podziękowania dla organizatora tego show i brawa za wyczucie;) Jesteście bardziej żałosne niz zagubieni na pustyni spijający własny mocz...

Gość losie ludzie ile wy macie lat?
nowyfacet nie pierdol tylko dawaj fote reszty ciala, sama morda o niczym nie swiadczy...

Gość Higienicznie Czysta Panna Iza
co tak gorzko smyku?