Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyFacet

Dziewczyny jak mnie oceniacie ? FOTO do oceny .

Polecane posty

Na polu boju została tylko Zdesperowana. Swoją drogą nie wiem jak to możliwe, że tyle czasu zachowujesz pozory powagi, które Facet łyka :D

a masz nażryj się tymi nickami dopiero teraz doszło do mnie że mam wysoką ocenę , chociaż od Ciebie :D hehehehe :D Model spijający napój chłodzacy :D hahahhahaa nie wpadłbym na to :D Plakat z uciętą nazwą napoju :D hehehehehe :D Może i mógłbym być modelem ale to dla mnie takie gejowskie troche :P

czekajcie zaraz potraktuje inne moje fotki filtrem i coś wrzucę :D

Gość grill bill
Spoko:) To gdzie tak konkretnie uwieczniłeś sie na tym zdjęciu...zaskakuje mnie jakośc flesza który rozświetlił okolice w promieniu kilkudzieśięciu metrów...

Gość grill bill
no tak...szkoda, że prawiczki już kimaja bo by niezła ucieche miały:D Na codzień regularnie objeżdżani kolektywnie przez wszystkich za ślinienie sie na widok kawałka miesa...a tu proszę picki bez sztrymu żadnego robią z siebie niedojebane desperatki...:classic_cool: Żona...kto tu myli rzeczywistośc i kafe to chyba ty już wies najlepiej.

piszemy sobie miło a tu wchodzi jakiś zazdrosny prawik i smęci :D hehehe oszołomstwo jednak chyba na tym forum , mieliście racje :D

Gość grill bill
Następnym w kolejności zdjęciem będzie 30 cm kutas...nikt nie zauważy że jest kolou czarnego zwalając to na działanie filtra. miłej zabawy

Krwawa wilczyca bo dobry żołnierz nie pokazuje swojego arsenału :D

haha a teraz wyszedł kompleks długości penisa :) Żałosny typ :D

Gość grill bill
Dobra...niech Ci będzie że to zadrość...i niech ci będzie że prawikiem jestem;) Ciesz się chwilami chwały na kafe i dobranoc.

Gość losie ludzie ile wy macie lat?
no chlopie dobrze ci idzie, ale musisz cwiczyc, bo te z ktorymi bedziesz w lozku beda udawac orgazm...z cialkiem jestes na dobrej drodze, albo w jedna strone albo w druga...

Jak będę chciał szturmować to dopiero lufa ukaże się wyjeżdżając z hangaru :D

nie wiem co to znaczy chwila chwały na kafe bo jestem tu raz na rok :)

Gość grill bill
Koleś...ja przynajmniej mialem odwagę zamieścić tu swoje zdjęcie bez żadnych filtrów i jeżeli już mowa o kompleksach to zdecydowanie w większym wymiarze i do tego kolorowe więc nie pierdol głupot. po raz klejny miłej zabawy idobranoc.