Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babkazpiasku

wątek dla nielubiących mięśniaków, koksów, sterydów, kulturystów

Polecane posty

Gość babkazpiasku

zapraszam do dyskusji :)

Gość prince of the mineta
a zassałbyś dupa kutasa ?

Gość leona levis
moj jest miesniak ale nie strydziarz ani koks :)

Gość Sehereeeeeeeezada
ja nie znosze takowych panow. po pierwsze ze wyglada to ohydnie- jak mutanty popromienne. po drugie ze regula jest iz osobniki trudniace sie tym "sportem" to puste cwoki

Gość babkazpiasku
ja bardzo nie lubię wyżej wymienionych -nie podoba mi się moim zdaniem wynarurzona budowa ciała -sztuczna opalenizna -jak chodza to się napinają, wypinają, wykrzywiają żeby tylko pokazać mułka -pokracznie chodzą - tak jakby chcieli sprawiac wrażenie jeszcze szerszych, cięższych -bardzo często to totalne bezguścia -myślą, że jak są umięśnieni - to wszystkie kobiety o takich marzą -uważają się za lepszych od innych, a ich pasja wcale nie jest jakaś lepsza, jest wręcz próżna bo chodzi tyko o wygląd i siłę

Gość dfdfgfh
tez nie lubie, wole chudych anorektycznych ale proporcjonalnie zbudowanych czyli waskie bioderka, szersze ramiona.

mój ma zajebisty mięsień piwny na brzuchu:D

Gość babkazpiasku
nie mam komlpeksów pod tym względem bo jestem kobietą

Gość jestem szalona
moj cwiczy troszke w domu ma hantle i odzywki kreatyne ale to wszystko do HK czy MP mu duzo brakuje ale ma kaloryferek i 40 cm w bicepsie :)

Gość babkazpiasku
kurwawszystkieloginyzajęte a to dlaczego coś mi nie moze przeszkadzać?? nie podoba mi się to a dlaczego już napisałam, oni wyglądają jak chcą, ale dla mnie to jest śmieszne jak wyglądają

Gość kasia reska
ja lubie facetów w okularkach i garniturach , krótko ostrzyzonych albo łysych

Gość sdfgdg
ja kocham takich ktorzy o siebie dbaja naturalnie, ebz sterydow itp smieci. Atletyczna budowa jest badrzo s exi

Gość babkazpiasku
a ja lubię takich którzy są przystojni z natury :) mają przystojne twarze i to czy będą chudzi czy grubsi nadal pozostawi ich przystojniakami, tylko żeby nie mieli opuchniętych mięśni :)

Gość babkazpiasku
kurwawszystkieloginyzajęte to sobie załóz wątek o tym ja nieznosze koksów i tyle znałam tez paru chłopaczkow co zostali koskami, byli strasznie zakompleksieni, pomiatani

Gość babkazpiasku
a teraz liczy się dla nich tylko wygląd i wielkość mięśni... :P

Gość eeeeeeeeee3
a ja nie lubie anorektyczek i dla mnie glodzenie ciala i awitaminoza sterczace kosci to jest dopiero idiotyzm

Gość heheheh
dla mnie bycie koskem to takie bycie dla innych spędzanie setek godzin byleby miec opuchniecie miesni bo co gdzies tam nam utrwaliło, że bardzo liczy sie wyglad i siła, taki pokazywanie na sile ze nie jest sie slabym, czy jest sie bardziej meskim niz w rzeczywistosci

Gość babkazpiasku
widzicie każdy kogoś nie lubi :P a anoreksja i awitaminoza to stany wymagające pomocy i hispitalizajcji

Gość ajasobietakmysle
wydaje mi się, ze gdyby zrobić psychoanalize takim koksom to wyszloby, że ich pasja wynika z kompleksów czy urazów z przeszłości...

Gość ajasobietakmysle
kazdy chłopak popada w stan zakwestionowania męskości przez otocznie i bycie takim kokosem to zapewne odpowiedź na tą kwestię

Gość ajasobietakmysle
to coś w stylu a teraz nikt mi nie zarzuci, ze jestem ciotą, nie jestem męski, bo jestem duży i silny, mam męska pasje i niewielu jest takich co tak długo na to pracują, ale czy warto tracić czas na taki komunikat dla śwata??

Gość kasia reska
ja nie znosze facetów z napuchniętymi mięsniami jak nadmuchane balony to okropnosc i nie wiem w jaki sposób oni osiągają taki wygląd dla mnie to zeszpecenie jak juz mówiłam lubie facetów w garniturach i okularkach , krótkie włosy albo łysy

Gość tez nie lubie koksow
,

Gość babkazpiasku
:classic_cool:

Ja mam wielu znajomych miesniakow . Niecierpie chudzielcow ale najbardziej lubie wysokich i dobrze zbudowanych facetow(nie musza byc wyzezbieni jak posagi).

Gość facetzpiasku
Babsztyle dajcie jakas fote co lubicie.