Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacacorobic

Szukam porady

Polecane posty

Gość niewiedzacacorobic

czesc wszystkim, mam problem z moim chlopakiem a w sumie narzeczonym. jestesmy razem od 3lat. rok temu ,w wakacje, zaczol byc impulsywny ,arogancki, ironiczny ,chamski -wogole niedobry. zaczol uciekac na imprezy ,wyjezdzac w nocy nad jeziora ze znajomymi -wszytsko to bez mojej wiedzy, dowiadywalam sie o tym nastepnego dnia lub po poł roku. jego koledzy mowili mi ze nad jeziorami ,nad ktorymi spedzal posiaduwy nocno-porankowe uprawial seks z wieloma dziewczynami. pewnego dnia, pojechalam po niego do pracy, olewał mnie cala droge, kazal zabrac mi kolege jego. podwiozlam ich do glownej czesci miasta w ktorej mieszkamy ,i bez slowa odszedl z nim do domu -jak to potem mi powiedział. od godziny 16 do 23 sie nie odzywał i nie odbierał telefonu. o 23 zadzwonil i placzac mowil ze "nie obraz sie jak z tobą zerwe i poprosze bys byla moja przyjaciolka, ja cie kocham ale nie moge chyba z toba byc. odprowadzalem alicje na autobus wlasnie wracam do domu. nie zlosc sie" wtedy wpadlam w histeryczny placz bo jego klamstwa bola mnei najbardziej .od tego czasu traktuje mnie zle, wyzywa, szarpie, upokarza -przy kolegach rowniez. wyzywa mnie przy znajomych ,nawet od najgorszych. raz tak wielka przykrosc mi robil ze wyladowalam w szpitalu ,w ktorym bylam przez 2tygodnie. chce sie dowiedziec waszych opinii na ten temat bo mi trudno myslec, nie umiem z nim zerwac bo CZASAMI jest on taki jak sobie wymarzylam, ale to zbytrzadko. non stop bierze ode mnie karte i wyciaga tysiacami ieniadze na swoje auto ktore naprawde ,zajebistrzego nie ma -daewoo tico ,no prosze was. czesto nie wyrabiam ze smutku i placze jak baran ,wadam w depresje , a teraz czasami mam poprostu wbite bo nie mam sily upokarzac sie i mowiec "przepraszam" i czolgac sie za jego nogami.

Gość dfdfgfh
zostaw go, to ze jest twoim pierwszym partnerem w lozku to nie znaczy ze mussiz spedzic z nim cale zycie. czas leczy rany, serce sie zagoi za pare lat, zostaw go.