Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasanka wiosenna

Którego z nich powinnam wybrać? obaj zabiegają o moje względy

Polecane posty

Gość sasanka wiosenna
Pada descyk kapie... Musze przeflancować coś spod parapetu w mniej wilgotne miejsce bo mi dziadostwo zamoknie i trzeba będzie jechać do soltysa po mąke znowu

Gość anne marie
nie wybrałabym zadnego z powyzszych

Gość sasanka wiosenna
Rozmowne to wy niejesteście:( Ale znakiem tego nieśmiałośc w was sie panoszy. Dobra...oddaje tożsamość kafetryjną. Dziękuje sasanko i przepraszm że pozwoliłem sobie jej użyć...chociaż będę mógł mówić że wykorzystałem Cie w jjakiś sposób:D trzymta sie mamy i mam prośbe nie róbta se już jaj z nikogo bo to po primo pachnie mi prowokacją zgola niekobiecą (tak...pomimo wszystko ciągle mam wiarę w waszą uczciwość i wyczucie) A po secundo primo takie zachowanie w takim wieku? To już wygląda na ciężki niedorozwój z kąplikacjami somatycznymi...

Gość ...ponieważ...
...gdyż:.................................

Gość topowy miastowy rolnik
W sumie to nie potrzebuje akceptacji wyglądu z waszej strony. Weryfikuje ją w miarę na bieąco w warunkach bliższych rzeczywistości niż ta dwuwymiarowa symulacja zwana kafe:) Ale Temat chamski i dlatego postanowilem się zakraśc jako jeden z Twoich adoratorów. Cóż może nie jestem piękny ale oceny jakie tu padają w stosunku do wszystkich trzech nacechowane są wybitnie złą wolą i nastawione na skupianie się na wadach:classic_cool: Nie wiem dlaczego jesteście takie zgorzkniałe i jadowite ale dlamnie odpadacie w przedbiegach żeyście nawet wyglądały jak skrzyżowanie pameli anderson, anioła i Lary Croft...Papa Zegnme:P

Gość hdfg
topowy miastowy rolnik, och jakże mi przykro, żeś brzydki :D

Gość topowy rolnik miastowy
Słuchaj może to kwestai gustu a może mojej niefotogeniczności ale Twój pogląd na kwestie mojego wyglądu plasuje się gdzieś tak w 10 % marginesie okupowanym przez niedowidzące, widzące inaczej i takie co im śmierć z oczu patrzy... Natomiast mogę się zrewanżować opinią co do Twojego charakteru: W sumie będzie to dosyć kompletny profil psychologiczny Twojej osoby pomimo jego....zwięzłości A zatem: Jesteś zagubiona;)