Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 msch

rozmowa

Polecane posty

Go艣膰 msch

nie potrafie rozmawiac o swoich uczuciach w szczegolnosci o swoich "porazkach i wadach" o tym co mnie kr臋puje itd musze powaznie pogadac z matk膮, zabieram sie do tego juz rok, podchodzilam do kilku pr贸b ale gdy tylko przychodzi艂o do "upokorzenia si臋" ( bo tak sie czuj臋 gdy musz臋 m贸wi膰 o swoich uczuciach) to nie mog艂am wym贸wi膰 s艂owa, g艂os mi dr偶y i szlak mnie trafia bo to jest "przeciez takie za艂osne" . MUSZE w koncu to za艂atwi膰 ale nie wiem jak ( od wielu tak nei gada艂am z matka normalnie co u mnie itd a co tu dopiero mowic o "zwierzaniu si臋") moze macie jakies rady ? kilka razy mysialam nad tym zeby napisac wszystko na kartce i jej to dac ale yyy g艂upie to. durny pomys艂.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dfdfgfh
napisz jej list

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Petronela z pipid贸wy
wszystkiego mo偶na si臋 nauczy膰 list to niez艂y pomys艂 ale jeszcze lepszy - to osoba kt贸ra jest empatycznym s艂uchaczem ja akurat mia艂am dobrego nauczyciela :D chocia偶 on sam o tym nie wie, 偶e pe艂ni艂 taka role w moim zyciu :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msch
ale napisze jej ten list, chociaz wciaz z ni膮 mieszkam ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mika艣
A dlaczego nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfdfgfh
moze na dzien matki razem z prezentem liscik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msch
i co mam podejsc do niej i powiedziec ' masz przeczytaj napisalam ci co czuje bo nie umiem ci tego pow.." nieee... nie to jest glupie, nie wiem . jezu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msch
ale by miala prezent.. hehe tu nie chodzi o jakies wyznanie milosci pt. "kocham cie mamo" tylko chce jej pow co czuje i jak wyglada moje zycie bo ona jakos nigdy mogla sie mnie o to zapytac chociaz widzia艂a po mnie ze cos mi jest to tylko dar艂a na mnie mord臋 i stawia艂a swoje" diagnozy"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 msch
a jak kilka razy probowa艂am i zaczyna艂am jakos ( chociaz podchodzilam do tego kilka dni, 艂azi艂am za ni膮 bo nie wiedzialam jak zaczac) i mowilam mamo bo wiesz... moze by.. itd a ona ( oczy spod ksiazki) - daj spok贸j .. przeciez to twoja wina, i nie przesadzaj bo nie jest 偶le. - jaw takim szoku ( tak matka z dzieckiem, ktore sie zwieza rozmawia ? .. boze jak膮 ja mam matke... ) i wyszlam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfdfgfh
a co ty wlasciwie cchesz jej powiedziec i po co?

Udost臋pnij ten post