Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomkowekapelusze

przepraszać czy karac takie zach.męza

Polecane posty

Gość słomkowekapelusze

mój mąż się zdenerwował że nie zrobiłam mu śniadania do łóżka i zjadłam resztę z lodówki mamy malutkie dziecko i prawie całą noc nie spałam, on za to smacznie spał i teraz się obraził i wyszedł gdzieś z domu jak zwykle zostałam sama z dzieckiem,dlugo nie wraca już,przepraszać czy ukarać takie zachowanie?

Gość srutututuklebekdrutu
Masz dwoje dzieci nie jedno... Nie odzywaj się do niego dopóki nie zrozumie jakim jest dupkiem.

Gość mamapooodluszka
a za co mialabys przepraszac? bo nie rozumiem? On jest kadlubkiem bez nog i rąk? Jestes jego zoną czy służącą? Bo jesli uwazasz się za sluzącą to powinnaś przeprosic.

Gość słomkowekapelusze
wstałam pierwsza bo dziecko wstało o 6 tej więc trzeba było przewinąć ubrać nakarmić i zjadłam śniadanie nic nie zostało w lodówce,wstał o 9tej i obraził się że się nie podzieliłam powiedział że jedzie coś zjeść na miescie jak ma taka żonę i coś długo nie wraca a ja jestem padnięta po nocy

Gość mama-NORMALNA
k.u.r.wa. prowo a wy sie wczuwacie jak kretynki

Gość robinkkka
Wspolczuje meza. Wielki pan i wladca obrazony bo sniadania mu nie zrobilas. ZA co ty go chcesz przepraszac? Pogonilabym takiego cwela.

bo ja wiem czy prowo... faceci tacy są .... ale nie przepraszaj!!!!!!!!!!! bo to on powinien ci zrobić śniadanie:)

Jasne. Jakby to mąż zjadł wszystko z lodówki założyłabyś wątek, czy go ukarać,że nie miałaś nic do zjedzenia jak wstałaś. Jak w lodówce w niedzielę rano może być tak mało jedzenia, żeby nie starczyło na 2 osoby? Chcesz powiedzieć, że przy małym dziecku nie znalazłaś czasu,żeby coś kupić na weekend? :o