Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obserwator34l

kobiety ok 30ki z Sympatia.pl - tak dużo kadry kierowniczej

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaaaa90
I dlatego jestem sama :/ Również jest logiczne, ze pierwsza do mężczyzny nie podejdę. Niestety ale wbrew pozorom jest wiele mądrych, pięknych, samotnych kobiet. I wcale nie łączyłabym tego z przeznaczeniem ( w które wielu ludzi zarówno kobiet jak i mężczyzn wierzy) a w to jak myśli- czyli jak pisałam wyżej- stereotypowo.

Gość malinowa dama kier
kobety proste, po zawodówce, fryzjerki, sprzedwawczynie maja już dawn męzów bo ich jedynym celem w życiu jest złowienie chłopa i zamązpójście najlepiej w wieku 20 lat, bo to ich jedyna ariera w życiu kobiety po sudach, które studiowały w dużych miastach maja inny światopogląd i realizują siebie, chca wyśc za mąz ale nie za szelką cene, chcą kogos równego sobie na poziomie i dlatego długo szukają sama jestem po studiach ale mam ormala pracę, nie jestem kierowniczką i szefem, nie mm własnej firmy za to wyglądam na 20 lat:) mężczyźni sa zainteresowani mną ale nie pytają o prace, zawód, odnosze wrażenie że nawe jakbym nie miała pracy to nie byłoby problemu za to mężczyźni mają troche gorzej, od nich wymga sie by mieli prace, zarabiali, awansowali od kobiety juzsie tak nie wymaga, wazne że ma jaies studia i gdzies tam pracuje i to juz jest dużo a jak ma jeszcze urode i inne zalety to juz kierownikiem byc nie musi oczywiscie wymagania ężczyznsa takie: Wolna, ez dziecka, ładna, po studiach i umiejąca gotować....

Gość opiuytrewsdjdf
ty wyzej ty nie bylas sama przez chorobe ale przez swoja pyche i zarozumialosc stara krowo :D:D fajny charakter i wyglad modelki :D:D

Gość opiuytrewsdjdf
znaczy sie to bylo do mimikkkkaaaaa czy jakos ctak, do tej co sie tak popisuje :D

minimikaaa - masz dużo racji że najpierw trzeba poznać przed oceną. Ok. Ale Sama wiesz jak wiele tam jest profili. Podobne z atrakcyjności na zdjęciach, podobne z treści opisów. Pobyt tam z natury jest czasochłonny. Więc trzeba racjonalizować czas. Tym bardziej że nie na się 24 lat ale za niedługo 34

Gość minimikaaaaaaa
Tylko prezz stereotypowe myslenie można w życiu wiele stracić ...lepiej ryzykować i się mile rozczarować niż nie robić nic i mędrkować i teoretyzować.. znam wielu facetów po super studiach, którzy są krnąbnymi , narcyzami egoistami i chamami i wielu mniej wykształconych ,którzy sa porzadnymi fajnymi ludźmi a myslac stereotypowo to wyksztacenie daje ogłade , elokwencje i świadczy o ambicji..

malinowa dama kier - miło że ktoś pisze z takim poczuciem realizmemu. W pełni się z Tobą zgadzam. Pozdrawiam :-)

Gość minimikaaaaaaa
Do opiuytrewsdjdf spędź człowieku chociaz miesiąc na oddziale onkologi a potem sie wypowiadaj i oceniaj ludzi.Nie wiesz co czuje człowiek , któremu w jeden dzień wali sie cały świat i nie wiadomo jak długo na tym świecie dane mu będzie być.To był mój świadomy wybór zreszta nie bedę polemizować z Tobą bo szkoda mi czasu cokolwiek napisze i tak mnie obrazisz.

"najmądrzejszy" - przecież w pierwszym poście wykształcenie podałem jako zaletę. Malinowa w poscie z 13.16 trafnie oddała istotę sprawy "malinowa" - z dzieckiem to już u facetów w moim wieku trochę inaczej. Łatwiej jedno, kilkuletnie zaakceptować. Czasami samotna mama jest ciekawsza od singielki

Gość Ciekawskaaaaaa90
Zgadzam się z damą w 100%. A pozwól Autorze, że teraz ja zadam pytanie w Twoim topiku (nie mogłam utworzyć nowego tematu, a to również jest podobny temacik...) Jakie szanse u wykształconego mężczyzny, z pracą, załóżmy kawalera ma młoda kobieta po rozwodzie, z 2letnim dzieckiem (które ma ojca, określone widzenia z nim i na które płaci alimenty- zakładając, że moglibyście być zdania iż owa kobieta szuka jelenia na ojca i sponsora siebie i jej dziecka) mądra, inteligentna, zadbana, mająca własne zdanie, poglądy, plany, ambicje, pracę, która w tym roku zaczyna studia logistyczne??

dokladnie, takie same jak analogiczna sytuacja tylko kobieta bez dzieci, a facet z dzieckiem, czyli niewielkie.

Gość malinowa dama kier
spotkałam się weloma35 letnimi mężczyznami sama majac 29-30 lat często mieli już swoje dziec i woleli kobiete bez dziecka prace w ogole nie pytali (wazne ze ją mam) za to pytali z kim mieszkam czy sama czy z rodzicami ja akurat wynajmuje kawalerke co bardzo im sie podobało i ze juz ,,na swoim po czasie zapraszałam o siebie na ciasto zawsze przynosili coś jakiś prezent na nowe mieszkanie żę nie mam dziecka też pasowało bo mężczyźni wolą mieć swoje własne męzczyźni bardzo patrzą nie tyle na racę co na warunki życia i styl życia kobiety

Gość malinowa dama kier
ciekawska ma duże szanse jak jest zaradna i nie mieszka z mamą a były mąż płaci alimenty

Gość Ciekawskaaaaaa90
jest zaradna, potrafi gotować, utrzymać dom- czysty dom, pewnie się domyślacie, że chodzi o mnie. Otóż tak jest. Brzydzę się brudem, daję sobie radę sama. Jeśli o powodzenie chodzi... Mam. Jednak jestem sama, bo odmawiam facetom. I to nie u mężczyzn po zawodówkach, bez pracy. Wręcz przeciwnie- dobrze usytuowanych materialnie, wykształcenie wyższe, własne mieszkanie, samochód etc. Spotykam się z przyjacielem -jedyny mężczyzna z którym może i bym coś chciała. Ale minie pewnie kilkanaście długich miesięcy, zanim oboje zdecydowalibyśmy się na coś więcej.

ciekawskaaaa - oczywiście że masz. Jeśli Ci zależy na niezobowiązującym sponsoringu, to znajdź kilkanaście lat starszego rozwodnika i łatwo Ci pójdzie (po co Ci kawaler do tego ?). Jeśli jednak wolisz romantyczny związek to już kilka lat różnicy i też znajdziesz. Malinowa - z dziećmi to już moja grupa wiekowa różnie reaguje. Ja sam nie mam nic przeciwko jeśli kobieta ma jedno, kilkuletnie i chce następne. Jeśli by była atrakcyjniejsza od dostępnych singielek, to czemu nie ? :-)

Gość Kobieta 28 l
Trochę przesadzacie z patrzeniem na drugiego człowieka przez pryzmat wykształcenia. Jest wielu fajny facetów bez nawet zawodówki tylko po praktykach typu lakiernik , blacharz. Wydaję mi się,że jest dużo ryzyko rozpadu związku, jeśli wybieramy partnera w ten sposób. Również nie przesadzałabym,że kobieta ok 30 tki , która jest kierowniczką/menagerem musiała zrezygnować z życia prywatnego.

Gość weeeeeeeeeeee
w wielu korpo "manager" bardzo często nie oznacza kierownika, czy tam osoby kierującej zespołem, tylko specjalistę. I np "sales manager" w jednej firmie może oznaczać kogoś kierującego zespołem sprzedawców etc a w innej zwykłego sprzedawcę. A w nazwie i tu i tu manager.

minimikaaaa - wszystko bo piszesz jest prawda. Tyle że to real najbardziej mam ułatwia ocenę. Jak wyskakuje ogrom profili to chwilami nie wiadomo do kogo napisać. A przecież część w ogóle nie odpisze . To normalne. Ale będę Twoje sugestie miał na uwadzę. Zobaczymy

Gość do malinowa dama kier
bo kobieta ma byc przede wszystkim ladna

Gość Ciekawskaaaaaa90
obserwatorze, przesadzasz i to nieźle ;) Nie jestem kurwą, mam swoją godność, ambicję a przede wszystkim szanuję siebie. Twoje słowa spływają po mnie jak po kaczce :) Widać co naprawdę się dla Ciebie liczy. Szukasz jakiejś wykształconej laski do 30stki z grubym portfelem, która ma wysokie stanowisko w jakiejkolwiek firmie i tym zrobi na Tobie wrażenie. Dla Ciebie najważniejsze wartości są na samym dnie. Na tym żadnej relacji nie zbudujesz. Zresztą... Nie mnie oceniać jak tacy starzy gburzy żyją i co sobą reprezentują (w domyśle nic). Twoje wykształcenie- jeśli jako takie masz, mądrość, inteligencja (której prawdopodobnie CI brak) za dużo Ci w zwiazku nie pomoże.

e darling rozwinął swój test cech podobnych. Ale czytając zawarte w nim pytania, nachodzi trochę wątpliwości co do ich wartości. Oba portale mają niski wskaźnik dobieralnosci. Najwyższy na rynku ma Przeznaczeni.pl dla bardzo wierzących i praktykujących katolików. Może tam jest większy prymat wartości wewnętrznych nad komercyjnymi. Nie wiem

Gość minimikaaaaa
Nie oszukujmy się każdy z nas ma indywidualne preferencje , kryteria i oczekiwania co do swojego potencjalnego partnera, ja swego czasu szukalam na portalach i tak sie zraziłam ze nigdy wiecej ale sa i małżeństwa tak poznane. Róznie to bywa. W realu jest inaczej bo jak kogoś poznajesz to od razu nawet podświadomie stwierdzasz czy Ci sie z ta osoba fajnie konwersuje, czy Cię kręci czy Cie interesuje potem dopiero nastepuje weryfikacja i informacje o niej np oczekujesz od dziewczyny wykszt, wyższego a spotykasz w realu ze srednim ale jest tak fajna ze nie jest to przeszkodą a na randkach szukajac wpisujesz wyższe w oczekiwaniach... poza tym zdjęcia często mijaja sie z realem a opisy nijak sie maja do rzeczywistości... dlatego ja juz nie szukam w internecie bo to nie ma sensu ( dla mnie) wydaje mi sie że tak samo jak wartościowych kobiet koło 30 jest mało tak i facetów jak na lekarstwo :-((

Gość minimikaaaaa
Na przeznaczeni podobno wielu oszustów grasuje bo wyczuli ,że tam wartościowe, kochajace za bardzo kobiety są więc o potencjalna ofiare łatwo ...