Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

ja juz nie kocham

Polecane posty

Gość komiks

Przedtsaiwę swoją historię, nie jestem z nim 6 miesiecy to on zakończył nasz związek winna bylam bardziej temu ja niz on chodz z nim tez ciezko się czasem zyje.Przez pierwsze 2 miesiące byla masakra płakałam nie widziałam sensu by robic cokolwiek, ale nie pisalam ze tesknie ze go chce nie blagalam mimo to on wiedzial ze caly czas czuje ...byl na tyle cwany ze stwierdzil ze chce się przyjażnić wiec miał ze mną stały kontakt mógł oceniać czy się oddalam czy nadal jestem. po 4 miesiącach ochłonełam, znieczuliłam się i oceniłam trzeźwo sytuację byłam silna pewna siebie i cieszyłam się ze jest tak jak jest. i co? uaktywnił się działał tak bym nie znikneła na prawdę. niestety w kwietniu spedziliśmy ze sobą noc bardzo emocjonalną uczuciową i on po tygodniu od tego zdarzenia wzynał uczucia ze są ze on teskni itd nie zareagowąłam ochoczo zignorowałam to wolalam spontaniczność niz jakieś decyzje. po kolejnym tygodniu i spędzonym ze soba weekendzie zasugerowałam ze moglibyśmy spróbować zblizyc sie do siebie i co? stwierdzil ze nie ze nie chce. Zgłupiałam po kilku dniach napisałam ze mnie juz na niczym nie zależy odpowiedział ze super bo on sie z kims spotyka. Zabił mnie tą informacją podziekowalam za szczerosć i zyczylam szczescia. Stwierdził ze nie raz ja go karmiłam swoimi planami na nowy związek wiec on nie czuje by zrobił cos złego. Napisałam ze ja już nie istnieje i sie pozeganałam zaczal wydzwaniac 5 razy pisac ssmy zapraszać na zupki itd mysle ze ma cos z glowa a ja juz nie mam serca do niego. wiec olewam ale juz szansy nie dostanie

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
komiks vel malska wypierdalaj z tymi swoimi zalosnymi historyjkami :o

Gość =Prosty=
Przestaniesz w końcu spamować?