Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el_pidżi

kupujecie markową odzież ?

Polecane posty

Gość Howard Webb odwiedza kafe
...ot..co...- bo czesto ubrania np bawełnienie z sieciowek niczym nie ustepuja jakosciowo od tych z drozszych pseudo skelpów" a myslisz ze dlazcego taki sukces na swiecie osiagnał globalnie H&m- to gigant globalny a zaczynali niepozronie ,albo gap w usa(w europie juz mniej), zara w europie albo Reserved w polsce - ten sam schemat :)

Gość werfweofhnwog;fwbngvo;wBO;WGBW
najmadrzejszy na swiecie- GAP nie dał sobie rady z H&M, Zara, Marksem i Spencerem czy C&A.Nie wspomne jzu o drozszych siecówkach takich jak benetton albo regionalnych takich jak w poslce reservd, top secret. poza wyspami brytysjkimi nigdzie włąsciwie nie weszeli za duza konkurencja dla nich chyba za ciency sa na europe, w usa nie ma wbrew pozorom takiej konkurencji ta tym rynku jak w europie

Gość werfweofhnwog;fwbngvo;wBO;WGBW
mówie o europie, w innych rejonach swiata radza sobie bardzo dobrze

Nie znam sie tak jak ty na tym rynku. Zapewne masz racje. Wszystkie moje ciuchy GAP kupilem w Londynie wlasnie. Z tego mi znajoma opowiadala, to pare miechow temu otworzyli sklep w Wawie w ktorej z galeii. Chyba w Tarasach.

Gość akurat_nie
fajne, oryginalne ciuchy można też kupić w stilago :) ceny przyzwoite, zwłaszcza jak się do klubu zapiszesz to masz dodatkowe zniżki, a ciuchy całkiem ładne, dość klasyczne, tak jak lubię :)

Gość Umbrella XC 564
Ja mam zaufanie do www.Dantex-Moda.pl maja szeroki wybór,również dla tych którzy poszukują odzieży XXL.