Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el_pidżi

kupujecie markową odzież ?

Polecane posty

Gość el_pidżi

z jakich firm najczęściej ?

Gość kb000494
zalezy ;p

Gość pewnie mi oko zbieleje
najczęściej z allegro :classic_cool:

Gość hehe chyba tommy hilfiger
jw

Gość ocena tematuuuuuuuuuuuuuuu
tak w ciuchlandach ta z wyzesj połki :) nikt nie kojarzy ze a lumpeksu.. czasem cos na promocjach - a tak w ogle co znaczy markowa odziez a czy isteniej niemarkowa odziez w dzieiejszych czsach??

Gość ocena tematuuuuuuuuuuuuuuu
pewnie mi oko zbieleje- pełno tam podróbek, sporo podróbek diesla , versace i burberry widziałam albo uzywek z lumpeksu :)

Gość no a jak
spodnie z cross'a a tak to tylko sieciówki

Gość ja ostatnio przekonałam się
do sklepu tk max, za nie wielkie pieniądze można kupić ubrania znanych marek ale też mniej znanych u nas ale naprawdę dobrych

Gość ocenatematunakafe
ale sieciówki to tez przeviez marka!! :(

Gość ocenatematunakafe
najmadrzejszy na swiecie- kupujesz w polsce lacosta , ocipiałes wsadzaja drozej te szmatu niz u siebie we francji

Gość no a jak
ja własnie zawsze w tk maxxie wynajduje cross'y. uwielbiam tą marke, bo każde spodnie zajebiscie leżą i są porządne a w tk maxx mozna je kupic za nieduże pieniądze

Gość ocenatematunakafe
crossy w tk maxxie :( mój boze to jakies chujowy asortyment maja te poslki tk maxxy. po ile tam chodze te tureckie crossy/

Nie kupuje przeciez codziennie, mam tylko 3 polo, jeden sweter i buty. Kupione w ciagu 3 lat, wiec nie robie tam zakupow hurtowo. Czasem jak przechodze to wejde zobaczyc co jest i tyle. Bo akurat w Starym Browarze jest sklep firmowy.

Gość no a jak
są rózne marki :P ja lubie akurat te, bo tak jak mówie wszystkie zajebiscie na mnie leżą i mi pasują. ostatnio kupiłam za 89 zł :)

z wółczanki koszule? kupujemy, a czemu by nie?

też ostatnio dokonałam zakupu w TKu :)

Gość ocenatematunakafe
najmadrzejszy na swiecie- aj sie uprzedziłam sie do tej marki, gdy dowiedziałam sie ze oni nie maja szwali fabryk, samo podwykonastwo.. czesc produkcji nawet wyprowadzili z francjii, sprzedaja w niednych krajach swoje szmatki i buty po zawyzonych cenach a ludzie to łykaja... np ich buty robi w azji ta sama społka co produkuje Kanarossy:) porównaj ceny kanaroosy a lacosta :) LOL

Gość ocenatematunakafe
kangaRoosy *

Gość ocenatematunakafe
lacoste maja 2-3 krotna przebitke ale ludzie podneicaja sie logo krokodyla a francuzi wiadomka umia wszytko sprzedac jako marka "luksusowa" nawet szyjac w rumunii czy tunezji

Gość zrytazyta
kupuje, ale tez outletach i po promocjach. Mozna po niskich cenach dostac cos fajnego. czasem zdarza mi sie przekroczyc na jakis ciuch 1500. Teraz zaluje. bo nawet nie chodze. A wole za 50 zl sukienke niz za te 1500. bez sensu. Po ch uj ja tyle kasy wladowalam .Az czasem jestem zla. Chetnie bym, sprzedala.

Gość ocenatematunakafe
a jeszce wieksze przegicei to firma HUgo boss- ten szajs jest o niebo gorszy niz polska Vistula....a jakie ceny z kosmosu... vistula ma przynajmniej swoej wszalnie, hugo boss biuro projektowe, wszytko im szyja inne czesto konkurencyjne firmy, oni przyszywaja swoja metke i sprzedaja 2 razy drozej- LOL oto dzieisjszy swiat

Gość zrytazyta
ja juz sie nauczylam przez wlasna glupote nie wydawac tyle. Wole na jakas wycieczke uzbierac niz na jakis ciuch. Kiedys mialam wiecej kasy to czasem sie zdarzylo sie zaszalec. Ale juz mam inaczej w glowie poukladane.

Gość ERAfaf
najmadrzejszy na swiecie- zgadzam sie grupa vitula ma porzadne obrania jakosciowo. sadze ze nie odbigaja one niczym od zachodnich marek które sa duzo drozsze.. vitule mozna w ciemno polecic. nawet Pierse Brosnan który to potwierdził prywatnie, ze nie znał nigdy tej marki zareklamowach je dla piniedzy ( szczery) ale jakosc w stosunku do ceny go poraziła i zaskoczyła:) wspierajmy dobre polskie marki... z polskich marek meskich bardzo dobry ejst tez Rage Age ale starsznie drogi i mało butików :(

Gość ...ot..co...
ja tam kupuje w sieciowkach i ubrania tez sa dobre

Gość Howard Webb odwiedza kafe
rage age to marka fashion - modowa luksusowa i neistety droga. raczej dla młodych mezczyzn, made in poland, szyją w Polsce. niedawno wystartowali nie pamietam jak nazzywa sie ten projektant ale dobry jest. ciuhy naprawde ciekawe ale za drogie jak na przecietnego polaka, zycze im sukcesów za granica bo na to zasługują. juz maja kilka butików poza polska. obadaj ciekawa sprawa z tym rage age. kilku polskich celebrytów - nie powiem których nosi ich ciuchy. pzdr