Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teiddddd

czy kasa jest dla was najwazniejsza faceci?

Polecane posty

Gość teiddddd

kupowanie kolejnych gadzetow, samochodow, zamiast wspolnego zycia z kobieta -odpowiedzialnosci za nia, dzieecko, dom,wiez

Gość Kabaret_Starszych_Panów
owszem dupę sobie kupisz, kwestia ceny

Gość mam 100 lat
w pewnym sensie jest to zabawne, że takie pytanie zadaje kobieta

piszesz o "odpowiedzialności za nia, dzieecko, dom,wiez" a za co będziecie żyć ?:P

Gość typowy facet na motorze
"kupowanie kolejnych gadzetow, samochodow, zamiast wspolnego zycia z kobieta " tak

nie jest najważniejsza.....ważniejsza jest dla kobiet , aby facet ją miał...

uderz w stół a nożyce się odezwą... chłopcy chętni na zakupy?

Gość teiddddd
nie twierdze ze kasa jest niewazna i niepotrzebna- w tym systemie-chorym-- jest, ale jakim kosztem? zapieprzania 24 h, stawania sie szczurem, wyzysku, kosztem realacji z bliska osoba, budowania wspolnego zycia, braku rozwoju i pasji czy wszystko dla was sprowadza sie do kupowania sobie gadzetow-substytutow czego?

takie pierdolenie,,,,,"być a mieć",,,takie czasy dziecinko,,,żeby żyć na poziomie trzeba zapierdalać :P

Gość ania :) anulka anka ani
"zapieprzania 24 h, stawania sie szczurem, wyzysku, kosztem realacji z bliska osoba, budowania wspolnego zycia, braku rozwoju i pasji" przelej mi nakontko 2 mln a zrezygnuje z pracy i zarabiania na siebie :) puki co odwal sie ode mnie i przestan mi debilku wyzywac od szczurów

jakich substytutów zrozum idiotko na 1 miejscu kasa i mozliwosci jakie daje na 2 miejscu władza i mozliwosci jakie daje ( u niektórych jednostek dwa pierwsze miejsca bywają zamienione) a dupa jest po to aby poleciała na jedno lub drugie i nie miała zbyt łatwej możliwości wymkniecia się z sieci mam ci tłumaczyc takie podstawowe rzeczy?

Gość teiddddd
nie musisz mi nic tlumaczyc, bo twoj poziom obrazuje juz wszystko, i nie dziwie sie ze jestes sfrustrowanym zalosnym facetem ktory MUSI KUPOWAC kobiete, bo fakt normalna nie chcialaby relacji z taka osoba

Gość leo minor...
Takie same zarzuty slysze od jakiegos czasu pod swoim adresem, a czy tak ciezko zrozumiec, ze zarabianie na dom to tez wazny element wspolnego zycia? Idealni by bylo miec kase i kupe czasu dla siebie, ale malo kto jest w takiej sytuacji. Ja zapieprzam, zeby kupic mieszkanie/dom DLA NAS, nie dla siebie, kupic odpowiedzialnie, wiec wole przez rok czy dwa zapieprzac po 12 godzin jak mam takie mozliwosci, niz kupic to wszystko na 30 letni kredyt i drzec przez nastepne 30 lat czy cos sie mi nie stanie i co w tedy z rodzina, domem... A zabawki tez sobie od czasu do czasu kupuje, zeby nie zwariowac od ciaglego siedzenia albo w pracy albo ze zrzedzaca zoneczka.

Gość teiddddd
kasa , tak jak i gonienie za nia -to nie jest wszystko - ale wy jestescie juz pogrzebani przez ten system w tej gonitwie za srodkami ktore maja wam dac namiastke poczucia wolnosci-bo mozecie sobie cos kupic tracicie siebie, naprawde wazne i wartosciowe sprawy- takie jak rozwoj, relacje a dla wyjasnienia- jakosciowa relacja z kobieta nie polega na kupowaniu jej wszystkiego ,ale na wspolnym byciu, wspieraniu sie, budowaniu zycia i tego sie nie kupuje a jezeli kobietom placicie za to ze z wami jest - to sami sprowadzacie siedo roli frajera kobiety ktora nie zasluguje na faceta

Gość widzicie kasa jest dla
faceta najwazniejsza bo woli wydac na samochod czy inne zabawki a nie zachcianki jakiejs materialistki :classic_cool: gdybyscie zamiast kupic samochod albo cos dali jej to byscie nie byli materialistami :classic_cool:

a dom za co utrzymasz, jedzenie,,,dzieci też sporo kosztują

ano muszę ci tłumaczyć bo masz głupie złudzenia widocznie jeszcze jesteś smarkulą życie cię wyprostuje

dokładnie ; facet zamiast kupić żonie samochód to kupuje samochód dla siebie, co za wstrętny materialista :D

co do jakościowej relacji z kobietą to opiera się ona na tym czy opanowała wszystkie pozycje kamasutry czy nie

Gość teiddddd
nie chodzi o dawanie czegos- za cos tj.sex , ale dzielenie sie tym co mam i co moge dac - co druga strona potrzebuje, i dziala to w dwie strony a gdy pomiedzy dwojgiem jest prawdziwa wiez, pozadanie nie jest to uzaleznione od tego co /za ile/sie jej kupilo wazny jest szacunek ,porozumienie i wsparcie reszta srodki- sa wspolnie zdobywane jak kto moze i umie i sluza nam-wspolnym sprawom, nikt nie wyzyskuje i nie oszukuje to jest dojrzala relacja jakich brakuje

dojrzała relacja to taka kiedy jesteś w stanie zapłacić za to czego chcesz albo ewentualnie masz na tyle władzy aby nie dać się pozbawić tego co twoje reszta to mrzonki naiwnej panienki

czy tylko mi się wydaje, że ten temat jest groteskowy ? :D to tak jakby facet kłócił się z kobietami, że to nie wygląd jest u nich najważniejszy :)

Gość teiddddd
to wy jestescie niedojrzali, przerabialam taki niby zwiazek materialistyczny- to nie daje satysfakcji, to nie daje sensu, z tego nic nie wynika, to nie jest istota zycia srodki nie daja poziomu- ale postawa, myslenie gdyz w zyciu b ywa roznie, i nie jestem po to z kims ze mi cos daje, a jak nie to juz nie jestem jestem z taka osoba ktora mnie szanuje, wspiera, z ktora mam porozumienie i buduje nasz swiat, czy kasy jest mniej ,czy wiecej i nie z taka ktora nie zrobi dziecka,bo potem nie bedzie mogla czesto zmieniac auta to wasz strach? czy inne cele inwestycji?- i co wam po tych autach,gadzetach, tanich chwilach?

jak to co? ty ustawisz sobie dupe na drabinie społecznej a my nie bedziemy musieli obciazać systemu nerwowego fochami jakiejś dupy która nie wiadomo z czym może wyskoczyć

Gość teiddddd
nie jakajs dupa-tylko kobieta z czym ma niby wyleciec? jezeli to wartosciowa relacja to rozmawiacie, znacie sie , nawet gddy sa kryzysy ktore sie probuje rowiazywac, isc wpsolna droga, a jesli nie wychodzi ludzie sie rozstaja nikt niekogo nie wykorzystuje chyba ze chodzi ci wlasnie o taki uklad panie sfrustrowany rozwodniku

żartujesz sobie... po co rozwiązywac problemy jak można wymienic dupę na wolna od wad? a z czym ma wylecieć? no wiesz - fochy, alimenty, zazdrość o kochanke i te sprawy