Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spirytus Lubelski

Czy dziewczyny mają baczenie na facetów w tej materii?

Polecane posty

Gość Spirytus Lubelski

Bo zastanawiam się czy jestem nieudacznikiem w relacjach damsko-męskich i jestem już w tym momencie spławiany czy mam ciągnąć ten wózek dalej i pokazać że nie chcę jej tylko wykorzystać seksualnie tylko coś czuję.

Gość ania :) anulka anka ani
fajnie mnie głównie chcieli tylko i wyłacznie wykorzystac,pierwszy sie wiecznie dobierał cała reszta równiez az mi sie w koncu odechiało kilka razy sie broniłam lecz pozniej juz mi sił zabrakło teraz unikam mezczyzn jak moge

Gość bimberpolski
to coś co czujesz to wiosna!!!!

" Czy dziewczyny mają baczenie na facetów w tej materii?" maja i zajebiscie dobrze pamietaja który sie dobierał i który co robił zarówno dobre jak i te złe rzeczy i robia bilans zyskówi strat niestety czesto okazuje sie ze jest wiecej strat

Gość Spirytus Lubelski
Zresztą umówmy się. Ja jako prawiczek nie wiedział bym nawet do której dziury włożyć.

" Ja jako prawiczek nie wiedział bym nawet do której dziury włożyć." to dobrze i lepiej abys unikał tego, mozesz jakiegos sya złapac wiembo widziałam kolesi którzy sie meczyli bo wlezli w jakas zasyfiona słuchajcie szczerze to kazdy z którym byłam odrazy leciał z łapami, jeden to taki szarmanci rycerz ze sie do mnie w samochodzi dobierał a na zewnatrz jego kolega i moja kolezanka czekała inny to szkoda gadac, szybko złapami lecieli a przedostatni to nawet w szkole wolał omijac mnie szerokim łukiem a po szkole z łapami do mnie leciał i chciał sie bzykac :( za to z inna to siadał w ławeczce całował sie a mnie no cóz ...

a najsmieszniejsze jest w tym ze ja na poczatku byłam naprawde pewna ze ich kocham , wychwalałam, szanowałam ...niestety okazywało sie ze byłamw błedzie, kazdy z nich szybko mnie z błedu wyprowadzał

kurcze a ja ich naprawde wychwalałam, widziałam głównie same zalety dopiero pozniej zostawło mi uwiadomiane ze wcale nie byli tacy fajni

teraz wiem ze miałam doczynienia z głupimi kolesiami