Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoneyMoney

Płacenie za dziewczynę.

Polecane posty

Gość do pendzior
No a na co masz wydawać pieniądze jak nie na KOBIETY? Masz jakąś bardziej racjonalną inwestycję? Też coś niedorzecznego. jakby co, jestem z Baszni Małej. Krynia.

Gość RaZR
Zrób tak, że albo teraz zabieraj ją wszędzie tam gdzie nie trzeba płacić a jak powie że chodźmy tu i tu to powiedz po prostu "nie mam kasy". Najlepiej zabierz ją na parę takich randek gdzie nie trzeba płacić i zobacz czy będzie chciała się dalej spotykać lub coś zaproponuje.

Gość znam cię łosiu
Ostatnio dałeś w mordę facetowi na górce. Żyje?

do pendziora- najlepsz inwestycja jest on sam, ja sam i ty sam/sama ale jezeli tego nie wiesz to leje ci na morde moimi slowami i ugaszam twa glupote glupcze bowiem ja strazak pan cham :D

kobieta nie jest inwestycją. Wydaje na przyjemności, a płacenie za szmate nie należy do przyjemności. Kobieta powinna szanować i dokładać do wydatków, aby później nie dostać takiej łatki. Nie wróże autorowi przyszłości z jego...

Gość znam cię łosiu
Twój stary też płacił za szmatę twoją matkę. I co. Stary odszedł, a szmata została z bękartem, czyli tobą, niewychowanym cwaniaczkiem, bieda plebsem. Wsiurem.

Gość dżastifajmajlaf
I tak wcześniej czy później będziecie płacić. Alimenty. Na bachora, bo pęknie wam gumka, lub niechcący traficie na płodne dni, a ona nie wzięła piguły. Durne dziady, łożyć na nas, taka wasza szmaciana rola. Do roboty frajerska mać.

Gość MoneyMoney
Ok starczy tego gadania nie na temat :P Rozbawi Was jeszcze ta sytuacja. Wychodzę od niej i mówię, że jeszcze skoczę się z kumplami spotkać, może jakiś piwko wypić, a ona mi na to z wyrzutem jakbym był alkoholikiem jakimś mówi "ale nie masz pieniędzy na piwo"

Gość znam cię łosiu
Jestem kobietą. Edyta.

Gość do MoneyMoney
Jesteś żałosnym fiutkiem. Jak możesz tak nielojalnie obsmarowywać do obcych ludzi swoją miłość? A niech cię doi, głupku. A raczej twoich starych, którzy bachora nie umieli wychować! Jesteś fircyk w zalotach, bezrobotny śmieć. Bez jaj i charakteru. Staje ci jeszcze nierobie??? Pijesz za rentę starego??

rzuc ta szmate ewidentnie ssie z ciebie kase, zrob tak jak ci radzili mowisz ze masz bardzo ciezka sytuacje finansowa, przestajesz sponsorowac i wydawac kase a zabierasz na zwykle spacery, ogladacie razem film czy tam rolki rower gotowanie i patrz jak reaguje edyta ? to ty nie jestes wrozka eteryczna z polsatu ?

Gość do MoneyMoney
Żal, że założyłeś taki topic. Twój tata powinien poważnie porozmawiać z 22-letnim synem, bo z domu kultury nie wyniosłeś. Bierzesz pieniądze od rodziców i na piwo z kolegami chodzisz? Do pośredniaka, jak Ferdek Kiepski, marsz. Potem się dziwią, że taki kończy studia i pracy znaleźć nie może. Życiowa sierota, niestety. Dziwię się tej dziewczynie, że w ogóle się z tobą spotyka. Szkoda czasu na takie marne coś, jak ty.

Gość znam cię łosiu
Lord, ty kochasz zdziry. Stanął ci bękarcie???

ta zdziry tez lubie ale przy tobie mi nie staje nawet jak udajesz suke na czworaka z sztuczna koscia w gebie beybe ;)

Gość rudasówka
Niestety MoneyMoney, nie popisałeś się, powinieneś pokazać dziewczynie, że jesteś kimś, a tak popierdółka jesteś. Golas straszny. Stać cię na ciuchy Croppa? Wcześniej czy później odejdzie z innym, a tobie walenie gruchy zostanie. Między sesjami. PSP. hehehe

Gość znam cię łosiu
Lord, na kolana i wypinaj chude dupsko. Klapsik wszarzu.

Powiem nieskromnie - moje rady są dobre ( na 3 stronie znajdziesz w tej głupiej gadaninie :)). Dziewczyna nie może być zła - skoro pisałeś , że jest wam razem dobrze. Jest rozpieszczona i tyle. Koniec z płaceniem na jakiś czas, nawet jeśli strzeli focha to jej przejdzie.

i elegancko jak ma wypierdalac to lepiej im szybciej tym lepiej dla autora pozbedzie sie pijawy wyrwie jakas normalna