Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urzedniczkastanu

Pracuje w urzedzie...

Polecane posty

Gość urzedniczkastanu

Stanu cywilnego i nie mialam zadnych specjalnych znajomosci 🖐️ zadnej rodziny ani przyjaciol w urzedzie, tylko znajomych z widzenia bo male miasto.

Gość urzedniczkastanu
miasto składa się ze 100 osób, w tym połowa to dziadki a 25 to dauny może dlatego miałam większe szane

Gość urzedniczkastanu
no akurat "troche" wiecej niz 100 meiszkancow :)

Gość najmniejsze miasto,
ma prawie 1000 mieszkańców :)

Gość urzedniczkastanu
Najtrudniej było zaliczyć test sprawnościowy. Musiałam zrobić 3 laski w 2 minuty. Zadanie ukończyłam na 5 sekund przed upływem czasu ;) Teoria była prosta. Dostałam jedno pytanie : Czym różni się anal od oralu ;)

Gość i co w związku z tym ?
bo nie widzę przesłania ?

Gość urzedniczkastanu
No i w zwiazku z tym to ze... TO nei prawda ze prace w urzedzie dostaje sie po znajomosci 🖐️ przynajmniej nei wszedzie.

Gość urzedniczkastanu
dodam że dobrze ssam jaja panu kierownikowi Tadzikowi aż musze sobie później kłaki wyciągać spomiedzy zębów nicia dentystyczną

Gość urzedniczkastanu
no akurat kompleksow nie mam i nigdy nie mialam, kompelksy to chyba podszywy maja :D Bo pewnei w kopalnii pracuja. Nie musicie mi zazdroscic, zarabiam marne 1600.

Gość urzedniczkastanu
dla mnie to 1600 zl brutto to holiłód , mam ciuchy z bazaru i kosmetyki od ruskich , na zabawach w remizie wyglądam najładniej

Gość urzedniczkastanu
mialam największe powodzenie na festynie disco -polo gdzie koncertował Boys i najfajniejszy chłopak przewióżł mnie swoim polonezem do lasu

Gość qs/
ciekawe co by się działo w temacie, jakby ktoś napisał, że pracuje np. w urzędzie skarbowym

Gość urzedniczkastanu
qs - Nie wiem, ale boje sie myslec skoro praca w urzedzie stanu cywilnego budzi takie emocje i tyle podszywów :D

Gość urzedniczkastanu
mieszkam w bloku po PRLowskim PGR gdzie pod klatką siedza żulki pijący Arizonę i mój tata też tam jest mój tata jest ze mnie dumny i powiedział że jak będę się żenić to mi powiesi kolorowe balony na klatce schodowej i kury połapie na rosół :)

Gość assapppppp
a jak niby dostałaś tę pracę, to chyba widać. Twoja poprzedniczka puściła się pewnie z panem młodym i szukali jej zastępczyni :P

Gość urzedniczkastanu
No akurat ze mieszkam w bloku to prawda, ale nie wiem co to niby za wstyd albo obelga. 50% polaków meiszka w blokach 🖐️ w miescie to chyba oczywiste.

Gość urzedniczkastanu
nie uważam że tzw puszczanie się to cos złego , kobieta musi jakoś sobie zasłużyć na etat

Gość koralinajsiaja
przecież dostałaś tę posadę po znajomości, sama napisałaś, że znasz znajomych z widzenia, to już wystarczy. Popatrzyłaś się na nich i się stało.