Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratajka

imie dla chlopca

Polecane posty

Gość ratajka

Bede miec niedlugo synka;) maz pozwolil mi wybrac imie bo on kazde zaakceptuje;) ale nie umiem sie zdecydowac. moje typy to Hubert Julian Leon Wiktor Nikodem Filip Ksawery Tylko zadnego w 100% nie jestem pewna, chcialabym zeby nie bylo zbyt wymyslne ale znowu oryginalne takie jak powyzej moze macie jesszcze jakies inne propozycje a jak nie to licze na wasze glosy;)

Gość gerettaaa
Filip super;)

Gość ratajka
myslalam o norbercie;p ale potem zaczelo mi sie wydawac zbyt ciezkie jak dla malucha;/

Gość hjjjjjjjjjjjjj
leon slicznie

Gość kanapka z serem
hubert :-) jest najłdniejsze , filip jest zbyt popularne :-)

Gość to i ja cosik powiem
Ja za 3 tygodnie przywitam na świecie naszego Julka. Także z Twoich typów najbardziej mi się podoba Julian,bo mój najmłodszy syn takie imię będzie nosił :)

Gość kanapka z serem
leon też ładnie,Julian nie podoba mi sięNikodem też nie i ksawery :-( Wiktor ładnie, ale też za popularne.

Gość szz
Leon i Wiktor są najlepsze z twoich propozycji. mój synek będzie miał na imię Franek albo Aleksander

Gość oczy ma ladne ale spojrzenie
a patryk?

Gość JedenNshdje
Oscar albo Patryk

Gość ratajka
najbardzioej mi sie podoba leon ale moja mama twierdzi ze jest zbyt wiesniackie

Gość szz
nie wieśniackie ! niech sobie obejrzy Leona Zawodowca. Akurat dzis bedzie w tv o 20.00 na tv4

Ja sie dziwie dlaczego luzie nie nadaja zwykłych imion swoim dziecia bo to one sa teraz orginalne np. Michał, Wojtek, Bartek, Jakub, Łukasz, Marcin itp a nie Nikodem, Filip, Oliwier czy Kacper lub Julian kiedy dzieci pójda do szkoły pwenie w klasie bedzie 5 Julianów a inne beda popularniejsze.

Gość mastes
czemu odrazu zakładasz ze bedzie gejem skoro takie imiona?

Gość ratajka
znam 3 gejow pawla michala i darka wiec nie widze zwiazku A co do juliana to akurat nie znam zadnego

Leon ładne tylko takie hmm no nie przemawia jakoś do mnie ;) Ja mam Kamilę, Macieja i teraz czekamy na Juliana :) ale jeżeli Tobie się podoba Leo to najważniejsze. Mały Leoś nawet fajnie. Nie za bardzo lubię imiona z r takie twardo brzmiące jak Hubert, Norbert, Albert.

Gość kolesiówka
|Maciuś kojarzy mi się z klanu :-(

I co z tego wynika? Bo nie oglądam klanu.

Gość ratajka
no leon widze tez wiekszosci wam sie podoba;) ale jakos dziwnie nie w moim otoczeniu bo ostatnio mi powiedzialy obie siostry ze skrzywdze dziecko i ze kiedys mi to wypomni, a tego bym raczej nie chciala;)

Gość kolesiówka
basiiuniia23 Ja sie dziwie dlaczego luzie nie nadaja zwykłych imion swoim dziecia bo to one sa teraz orginalne np. Michał, Wojtek, Bartek, Jakub, teraz Bartek i kuba to teraz najpopularniejsze imiona ..... oczywiście oprócz tych co napisałaś...

wypomnieć może zawsze, czy to będzie imie staroświeckie, popularne, czy nowoczesne - nie ma pewności że trafi dziecku do gustu ;) po za tym teraz coraz więcej Lesosiów więc wątpie zeby syn z tym imieniem był outsiderem :)

Gość paczek baczek
ja tez czekam na Leona.tak chce dac na imie mojemu synkowi.bardzo podoba mi sie to imie.mojemu mezowi tez.a co do skrzywdzenia dziecka imieniem to mozna skrzywdzic owszem dajac mu na imie Kevin,Colin i takie tam..ale Leon????????? to super imie. podoba mi sie jeszcze Marceli,nie Marcel tylko Marceli...bo to dwa rozne imiona.w skrocie Marcyś.bardzo ladne ale Leon i tak jest nr.1

Leon to od wielu lat u nas znane imię. Nie jest udziwnione,więc nie ma czym skrzywdzić dziecka. Ze znanych osób to mi teraz Leon Niemczyk przychodzi do głowy.

Gość ratajka
Nawet nie wiecie jak wam jestem wdzieczna;p Przynajmniej wiem ze leon to nie tylko moja fanaberia ale na prawde fajne i lubiane imie;)