Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maraj

którego faceta mam wybrać

Polecane posty

Czesc, mam mega duży problem! poznałam faceta ( z któym teraz jestem )na domkach, mamy je koło siebie, jesteśmy już ze sobą 2,5 lata, moja mama załatwiła mu stałą dobrze płatną prace. Rodzice go lubią. Kupił samochód którym tylko ja jeżdze. Planuje ze mną przyszłość traktuje jak królowe, daje mi prezenty często kupuje mi srebro, ma super brata i rodzine, wszystko by było super gdyby nie jego ograniczanie mnie najchetniej trzymał by mnie w klatce, czesto mu nie mówie o tym gdzie ide, okłamuje go że jestem w domu. Ponieważ on nie rozumie tego że moge mieć własnych znajomych i że ide sie pośmiać a nie pójść z kimś do łóżka.. Ostatnio byłam na wyjeżdzie u koleżanki i poznałam kogoś. Jest wspaniały równie miły, ma świetną rodzine, świetnie mi sie z nim gada tylko że mieszka daleko 120 km odemnie. Mówi mi że przeprowadzi sie do mojego miasta na studia że razem zamieszkamy, ze se znajdzie prace a co najbardziej mi sie w nim podoba to to że od początku jest szczery wobec mnie nie ukrywa gdzie idzie z kim rozmawia mowi mi o doslownie wszystkim. I problem tkwi w tym że ja już mojego chlopaka nie kocham, lecz wiem ze on mi moze zapewnić wszystko, i kocha mnie nad życie. A z drugiej strony jest ten chłopak co prawda znamy sie 3 tygodnie ale codziennie do mnie dzwoni o wszystkim mówi, chce sie dla mnie poświecać i mi mówi że zaczyna coś powoli czuć, ale to nie jest kwestia tego że chce mnie wykorzystać bo to już zaszło między nami.. I boje sie ze strace kogoś wartościowego, będe żałować decyzji jaką podjełam I potrzebuje od was rady, albo jakiejś wskazówki, coś co mnie ogarnie i postanowie, bo nie moge ich tak oszukiwać .. !

Gość lonely heart
odejdź od swojego chłopaka, zasługuje na wierną dziewczyne, z reszta jeg obawy sie spełniły

Gość ja piertole
jak nie kochasz to odejdź 🖐️

niby macie racje bo zasługuje na równie wspaniałą dziewczyne, tyl że może żle to napisałam. nie że nie kocham bo też działa przyzwyczajenie i przywiazanie ale nie wiem czego sama chce..

boje sie że zostane sama i z niczym..

Gość malineknn
odejdź od chłopaka on daje ci wszystko, a ty puszczasz się z kimś kogo znasz 3 tyg. puste kurwisko i tyle.

Gość ja piertole
gdybyś go kochała to tego pytania by nie było :o🖐️

Gość kafeterianka32
jasne ,zostaw go i płyń na fali.inaczej tamten zamknie cie w zlotej klatce.ja dla mojej milosci 330 km oddalilam sie od mego świata,zamieszkalam we wroclawiu i nadal w to nie wierze,,ale nie zaluje

nie potrafie go tak poprostu rzucić, wiem że popełniłam błąd z tym drugim dlatego nie chce nikogo juz wiecej oszukiwac i krzywdzić i zdecydować się czy zostać z pierwszym czy zacząć coś nowego z drugim. faktycznie gdybym kochała pierwszego to bym czegoś takiego napewno nie zrobiła, wiec dlaczego nie potrafie go rzucić ?

Gość rabbit junk
bo się przywiązałaś i było Ci wygodnie tak jak było, ale dla swojege i jego dobra powinnaś to zakończyć

Gość Proponuje....!!
propnuje trojkacik

Gość Lamimi
zdradziłaś raz,,sadzisz że jak zostaniesz z tym od,, złotej klatki,, to bedziesz go szanować na tyle by go nie zdradzic za 3 lub 5 lat? Bardzo to smutne

masz racje... to jak ja mam to zakończyć żeby zostać w przyjacielskich kontaktach ?

Gość Lamimi
Ty go znasz najlepiej,skoro chcesz się rozstać,to zrób to,nie ma co go oszukiwać,najprostszy sposób to nie kłamać Porozmawiaj z nim szczerze (jak powiesz o skoku w bok,to raczej nie zostaniecie przyjaciolmi)