Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisskakakak

bol w podbrzuszu. Martwie sie

Polecane posty

Gość dominisskakakak

witam. Od wczoraj odczuwam bole w podbrzuszu.... Jestem w 8 tyg. Dzwonilam do lekarza i powiedzial ze to normalne. A ja jednak sie martwie bo to bole bardzo podobne do menstruayjnych... Czy to grozne?...

Gość MamaFilipkaaaa
Ja mialam takie bole, ale kazda ciaza jest inna. Dopoki nie krwawisz jest raczej dobrze. Ja juz moge brac nospe, ale nie wiem czy jest dozwolona w pierwszym trymestrze...

Gość reeeeeeeeee
Normalny ból który może Ci towarzyszyć nawet do 12 tc. Nie ma przeciwskazań do nospy.

Gość dominisskakakak
... Boje sie ze on to zbagatelizowal . Poza tym piersi moim zdaniem mam duzo mniejsze niz kilka dni temu i nie wiem czy to ma ze soba zwiazek... I nie czuje sie juz jakbym byla w ciazy...

Gość dominisskakakak
... Po za wyliczajc jakbym nie byla wciazy to dzisiaj powinnam dostac drugi okres:(

Gość MamaFilipkaaaa
Mi w 10 tc nagle wszystkie objawy ustapily, przestalam wymiotowac,. piersi juz nie boilaly. Teraz jestem w 3 trymestrze ciazy :) Bol moze byc zwiazany z powiekszaniem macicy, wszystko sie dostosowuje.

Gość reeeeeeeeee
Pytanie ile z tych rzeczy sobie wmawiasz.. Pierwszy trymestr jest cięzki i mnie na przyklad piersi nie rosły w tym czasie. Plamisz, krwawisz?

Gość dominisskakakak
watpie czy sobie wmawiam bo to moja druga ciaza wiec mam porownanie i wiem jak to jest... A teraz?:( po prostu sie martwie... Ze cos jest nie tak...

Gość reeeeeeeeee
Ciąza ciązy nie rowna!!!! jesli sie martwisz, to idz do innego lekarza, zrob USG, ale moim zdaniem ie masz sie co martwic

Gość MamaFilipkaaaa
To jedz na pogotowie nasciemniaj, ze cie mocno boli, niech usg zrobia. ;)

Gość dominisskakakak
jezeli mi do jtra nie przejdzie to dziwne uczucie to pojade z samego rana...

Ja też miałam takie bóle lekarz kazał mi się oszczędzać, odpoczywać dużo leżeć. Jak masz blisko szpital to jedz, jesteś w ciąży i nikt nie będzie ci zarzucał że nadaremnie przyszlas. Powiedz że cię boli od jakiegoś czasu, myślę że jak jesteś w 8tyg to macica jeszcze się nie rozciąga na tyle żeby czuć ból, to raczej w późniejszych tygodniach, albo faktycznie idź do innego lekarza, jeśli powie że to nic takiego to opinia dwóch różnych ginekologow nie może być bledna? Jak coś ich zmartwi to sami cię skierują do szpitala zresztą jak przez tel może stwierdzić że wszystko jest ok?

Gość tytytytyty
Ja miałam bóle podbrzusza co miesiąc w dni kiedy powinna pojawić się miesiączka, moja kuzynka tak samo

Gość dominisskakakak
na prawde bardzo sie martwie... Chcoc z drugiej strony mam duze zaufanie do lekarza... Najwyzej pojade jtro do niego. Niech mnie zbada i powie czmu tak sie dzieje... Gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy to pomyslalabym ze okres sie zbliza bo bol jest taki jak w pierwszy dzien

Gość dominisskakakak
... Mam nadzieje ze wszytko bedzie wporzadku i nic sie nie stanie