Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona ja

jak złamać hasło na nk- błagam o pomoc

Polecane posty

Gość zrozpaczona ja

Witam nie będę ściemniać mój mąż prawdopodobnie zdradza mnie z jakąś małolatą, a ja w domu z dzieckiem. Mamy ten sam komputer, znam jego login, ale nie znam hasła. Czy jest jakaś możliwość, żebym je poznała? jesteście moim jedynym ratunkiem, nie znam żadnego informatyka. Nie jestem też za dobra w obsłudze komputera dlatego jeśli jest taka możliwość to proszę napiszcie wszystko co mam zrobić krok po kroku. Z góry dziękuję serdecznie za każdą pomoc. Pozdrawiam a i nie pytajcie po co mi to też na pewno nie chcielibyście być oszukiwani przez najbliższą sobie osobę

Gość zrozpaczona ja
uniewinnią mnie jak sie dowiedzą dlaczego to zrobiłam :(

Gość pokkkkkemon
graj key loggera , jak sie bedzie logowal na cokolwiek to przechwyci wszystkie hasla

Gość zrozpaczona ja
ale ja nie wiem jak go obsługiwać :(

Gość lishaj76
polecam keyloggera, naprwadę dobry, łatwy w obsłudze, niewidoczny!!!

Gość gość
ja skorzystałem z aplikacji nkhack, którą można ściągnąć ze strony nkhack.blogspot.com polecam!!:)

Gość rrozczarowanaa
A znasz haslo do jakiegos jego konta np e-mail albo cos???zazwyczaj faceci daja takie same haslo wszedzie...

Gość gość
Weź sobie kup coś takiego http://keylogger-szpieg.pl/produkt/ninja/ troche kosztuje ale mi też było szkoda tyle wydać ale warte było wystarczy podłączyć kliknąć instaluj i już czekamy tylko aż wpadnie w sidła i będzie nie tylko nk ale i wszystko inne

Gość zrozpaczona ja
a moze isc z tym do adwokata? On wtedy zażąda aby administrator strony podał mi jego hasło

Gość gość
żaden administrator nie poda ci strony, a jeśli komputer jest wspólny to na "swojej połowie" możesz instalować co chcesz nawet tego ninjalogger

Gość gość
dlatego haseł sie nie łamie tylko wykrada pomoc przy skasowanych sms hasła wykryje kazda zdrade pomoc.haslo850707@wp.pl

Gość gość
Porozmawiaj z nim otwarcie i stanowczo. Powiedz, że chcesz by pokazał Ci swój profil na nk teraz od razu, jeżeli nie ma nic do ukrycia. Poznasz po reakcji i wtedy możesz mu postawić jakieś warunki. Ale... jak będzie chciał, to złapie z tą ''małolatą'' taki kontakt wirtualny, że nigdy możesz się o tym nie dowiedzieć. W komórkach też mamy internet, a portali społecznościowych i innych możliwości komunikowania się są setki. Jak wkrada się między dwoje ludzi brak zaufania, podejrzenia o zdradę,to już zaczyna być niestety źle

Gość pomochasla
pomochasla@gmail.com - oferujemy pomoc w zdobyciu haseł do skrzynek pocztowych oraz portali typu facebook. Kompleksowa i profesjonalna pomoc .

Gość gość
znasz jego adres mailowy? jeśli tak to poproś o nowe hasło do fb potwierdzenie przyjdzie ci na pocztę z nowym hasłem