Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziellona od tego wszystkiego

facet bliźniak - kto miał styczność?

Polecane posty

Gość Bliźniaczka...
Napiszę Wam tak że jeżeli chodzi o moją najbliższą rodzinę to oddałabym wszystko aby im pomóc jeżeli chodzi o moje dzieci czy męża zawsze będę ich broniła i dam ich skrzywdzić. Natomiast jeżeli chodzi o obcych ludzi to są mi kompletnie obojętni. Przez to że mam taki stanowczy charakter i że tak napiszę nie dam sobą pomiatać po 8 miesiącach w nowej pracy zostałam kierowniczką co oczywiście nie podobało się pracownikom którzy pracowali dużo dłużej w tej pracy. No cóż.

nikt tu nie chce nikogo skreślać ze wzgledu na znak zodiaku. poznajac nową osobę nie wiesz spod jakiego jest znaku. to jest charakterystyka ogólna znaku, osoba bedaca spod bliźniąt czy panny może posiadać takie cechy ale nie musi.

łomaatko, no i kto sie przejmie jej durną generalizującą opinią- wnioskowania na podstawie jednego przypadku na całość? tylko takie durne jak ona, to niech się przejmują, przynajmniej faceci Bliźniaki nie będą zaczepiani przez durne. ;)

Gość straszne
ja miałam chłopaka bliźniaka a sama jestem panną. jaki był miał dwie twarze! jak sam na sam czarujący zawsze dbał. był dojrzały mimo ze młodszy o rok ode mnie to byłam pod wrażeniem a Przy znajomych dwulicowy ,potrafił sie ze mnie śmiać. Poniżać. Jak najszybciej skończyłam z nim znajomośc. Ale nie sugeruje sie za bardzo horoskopami . :-) chociaż mam koleżankę bliźniaczkę co tak kłamie że moja matko . Każdy facet ma ja w ... Po dwóch spotkaniach ale to taki już charakter. Natomiast reszta znajomych spod znaku bliźniąt jest w porządku . Zabawna itp:-)

Gość ZajBajDurek:)
Nawet nie wiesz jak (w sytuacjach zagrożenia życia, kryzysowych czy gdy się jest besilny) łatwo rozpalić w tłumie nawet najbardziej idiotyczne teorie. Wystarczy dezorientacja tłumu i niepewnośc co do dalszego działania...a kurwa tłum nie zbiera się zeby debatować tylko, żeby działać...Trzeba mu dać cel. Nieważne czy prawdziwy czy nieprawdziwy...Wazne żeby mobilizował do działanai ramie w ramie z ludźmi takimi jak my. Wspólnota zebrała się żeby coś załatwić i tak łatwo siię nie rozejdzie. Nie ma winnych...żaden problem...zawsze znajdą się agitatorzy którzy mają na taka okazję przygotowane przemówienia dowody i winnych i to już przed tej winy popełnieniem :D To okazja, żeby zrobić pogrom żydów np....wielu ludzi się zapożyczylo u żydkow więc sprytnie to rozgrywają i twierdzą że dżuma jest z winy żydów bo ktoś widział jak zatruwją studnie. W polsce niedawno mieliśmy nagonke na likanów, których nikt nigdy nie widział na oczy:classic_cool:...nie ważne./..ważne że szerokie masy społeczeństwa nie zawracają sobie głowy polityką tylko pilnie wypatrują wśród sąsiadów, współpracowników i nawet wśród członków własnej rodziny zakamuflowanych i przyczajonych likan ów. Takie uogulnienia prowadzą właśnie do tego rodzaju rozstrzygnięć rozładowujących nappięcie społeczne (stworzone celowo bądź nie) I ta pani ze swoim pierdoleniem o tym, że ONI są źli...że oni mają dwie twarze itd mozekiedyś znaleźć posłuch...chociażby podczas klęski rzywiołowej i po jej zakończeniu kiedy to brakuje przeważnie wody, pożywienia i dachu nad głową;) Za dużo nas? Trzeba zrobić selekcje. A Ze nie ma sie za bardzo na jkich kryteriach oprzeć to się wyciąga takie irracjonalne brednie...Nie chce mi sie tłmaczyć

"ta pani" się tak nadaje do porywania tłumu jak turkuć podjadek, i bez przesady, nie porwie sie do pogromu Bliżniaków, tłumu w którym co trzeci to Bliżniak- maj i czerwiec to duży wysyp dzieci. ;)

Gość a ja tam wierze i juz
nie jestem mlokosem ,lubie obserwowowac i mieszkam z nimi uffffffffffff tak,blizniak to ciezki charakter jest cos na rzeczy i koniec mam meza i syna Blizniaka ,jacy oni sa podobni maja duzo uroku osobistego,sa dusza towarzystwa na zewnatrz,lubia robic pod publiczke,chetnie pomagaja innym ale w domu trudno zaakceptowac ich drugie oblicze,sa inni raczej wredni Blizniak to cierpki egoista,manipulant,falszywy niestety,interesowny musze z nimi zyc ,przeciez to moi najblizsi,kocham ich a jednoczesnie wkurzaja mnie to ciezki znak,to aktorzy,sztuczni,nieprawdziwi zamkna drzwi i natychmiast prawdziwa maska ukazuje sie gdybym wiedziala o nich za mlodu,to,co wiem, wialabym od Blizniaka gdzie pieprz rosnie oczywiscie istotne jest wychowanie,dom i pozycja spoleczna ale cechy dot.tego znaku i tak dadza o sobie znac Blizniaki nie maja sentymentu,pilnuja wlasnego nosa niestety nie ufam im,troche zaliczylam niesnasek z nimi

"natychmiast prawdziwa maska ukazuje sie" coś jeszcze z działu fantastyczne farmazony, chciałabyś dodać? hahaha, dobre to jest, że o dziwo! syn i ojciec podobni z charakteru...

A miałaś jakąś grupę kontrolną? To znaczy czy prowadziłąś równoległe życie z facetami np spod znaku koziorożec? Nie? Nie wiesz jakby wyglądało Twoje życie? To skąd pewność, żeto jest wina akurat ich znaku zodiaku a nie naprzykład tego, i ojciec i syn mają pieprzyk zwieraczu...Albo dlatego, że są rudzi? A może po prostu są wredni dla Ciebie bo cie nie lubią? Nie czyni to z nich automatycznie skurwieli bo akurat to może Ty jesteś durną leniwą pizdą z którą nie da się normalnie porozmawiać bo jest roszczeniowo nastawiona dożycia? A najprawdopodobniej ojciec i syn znaleźli wspólny język jako fceci a TY podświadomie jesteś zazdrosna i czujesz się wykluczona zycia? Każde ich zachowanie słowo i gest postrzegasz jako wrogie wobec Ciebie...ano nic dziwnego...nawet jak ojciec poklepie syna po plecach jest dla Ciebie zapowiedź że nie dostaniesz nowej kiecki bo syn chce quada...

Gość ja jestem blizniakiem
nie radze zwiazku z nimi mam jakby dwie dusze ,,dwa rozumy ,dwie sprzeczne emocje w jednej sprawie bardzo trudni ludzie nie polecam bo wiem jak traktuje innych bedziesz płakac a jego nic to nie bedzie obchodziło tacy jestesmy , chodząca schizofrenia bez choroby

nie jest to cechą ludzką mieć rózne emocje w tej samej sprawie, nikt oprócz bliżniaków nie doznaje sprzecznych emocji, Ty to wiesz, bo żyłeś też jako Strzelec, Skorpion i Waga i wtedy zawsze bez wyjątku miałeś jedną emocję do jednej sprawy. ;)

Gość ja jestem blizniakiem
poprzedniku widze ze próbujesz pozjadac rozumy i tylko osmieszasz się , musisz urodzic sie blizniakiem zeby miec jakies pojecie na ten temat bo twoje wywody sa z du.....y

Gość dziadek luzera
nie dziw sie, przeciez to njunnuj 💤

jestem Bliżniakiem i równie dobrze mogę odnależć swoje cechy w opisie Wodnika, Lwa i Ryb, głupotą to jest sądzić, ze moje cechy są cechami całej wspólnoty urodzonej w ciągu dwóch miesięcy w roku, to co opisujesz, to twoja osobowość i nie mam z toba nic wspólnego, szczególnie schizofrenii, wypraszam sobie, hahahaha

Widze njunka, że z obstawą chodzisz:) Są bodyguardami czy klaunami rozśmieszającymi Cię w chwilach kafetertyjnej ciszy...przed burzą;

Ty nie chodzisz z obstawą, tylko i wyłącznie dlategóż, iż nick ciągle zmieniasz, gdyby nie to, miałbyś dużą większą ciżbę błaznów, bo jesteś barwniejszym obiektem do trollowań.

Gość Aknaifor
AUTORKO! BÓJ się BOGA! GRZECHEM JEST WIERZENIE W HOROSKOPY!! CZYTANIE ICH!! ODRZUĆ TE BREDNIE!!

Gość a ja tam wierze i juz
to ty jelopie jestes pizda albo ciul do kwadratu wystarczy ze gebe otworzysz schizofreniku to smierdzi ci z niej

ja właśnie walczę z takim....gość ma rozdwojenie jaźni...w jednej chwili się oświadcza, by za chwile powiedzieć mi, ze nie chce się ze mną spotykać, w jednej chwili jest słodki, za chwile opryskliwy i nieczuły...nie wiem czy to wina znaku zodiaku ale jest to z pewnością przypadek do ostrego, zaawansowanego leczenia psychiatrycznego..

Gość Ja WAGA on BLIZNIAK
Układa nam się super, ale prawdą jest że mój mąż bliźniak to kłamczuch- czasem kłamie z zupełnie niezrozumiałych dla mnie powodów, od tak dla zabawy. Kobieciarz z niego straszny, ale póki co mi to nie przeszkadza. Zalety: opiekuńczy, zaradny, dobry w łóżku.

Gość gość
Są 2 typy - pantoflarz i czaruś. Pierwszy to spokój ten drugi wręcz obsesyjnie uzależniony od zdrad. Nie zatrzyma go żadne obietnica i obrączka.