Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika64

zwariuję mój mąż zakochał się w naszej wspólnej koleżance

Polecane posty

Gość 1345toja
słyszałam o tej Agatce i faktycznie,autorka podkreca forum podając szczególiki ,typu ,,wykąpał się przed treningiem,, a potem bedzie pisać,że przecież nic się nie stało,nie ma dowodów na nic. Zwykła prowokacja,która zachęcić ma ludzi do wielomiesięcznego śledzenia wątku.Będzie nas karmić taką drobnicą aż wpadnie jak poprzednio!

Gość poprzednio wpadła
na topiku o kanadzie, bo zapomniala sie przelogowac z Agatki na Mayor :P potem zebrala kilkanascie razy o usuniecie watku, kretynka jedna ona ma zaburzenia psychiczne, jeszcze wczesniej pisala prowo o romansach z aktorami i inne tego typou jak bedziecie chciel moge wkleic jej rozne foty i fote tego niby Edwarda

Gość 1345toja
kużwa,a ja ,na początku dałam się wkręcić,jednak czytając ją,doszłam do wniosku,że nie ma takich kobiet ,jak ona...to niemożliwe... spadam stąd,bo wstyd mi,że dałam się wkręcić

Gość Helga 2000
O jakiej agatce wy piszecie? Co mam wpisac w szukaj zeby znalesc link o agatce?

Ja poprosze fotki agatki i Mayora zobacze kim jestem buahahaaaaa....to rzeczywiście forum 12-latków POMYŁKA SPADAM STĄD a zakończenie telenoweli pozostawiam wam na własne zyczenie

Gość płaczę
już za tobą,nie rób tego,serce mi peknie z ciekawości

Gość bosasasasa
Nie uciekaj, co dalej? Jak po treningu?

Gość bosasasasa
Nie rozumiem ludzi, którzy krytykują autorkę, ale pomimo tego czytają topic, ale przez cały czas narzekają... A sio stąd! Autorko, co dalej!?

Gość Helga 2000
To czekamy na rozwoj wydarzen.

Gość znam jednego nauczyciela
wfu, ma fajną żonę, ale ją zdradza. Niby wyjeżdża na zloty (faktycznie tam jedzie), ale... z kochanką :) Wiem, bo widziałam. Od 3 lat mnie męczy czy powiedziec jej czy nie. Bo nie każda chce wiedzieć

Gość agatka vel mayor
na bank ona! ma chorobe psychiczna i snuje niestworzone historie na kafe a pozniej wpada we wlasne sidla.

Gość Dajcie linka do tego
Postu o agatce. Dajcie jakies konktrety.

no właśnie dajcie te linki chętnie odkryję kolejne dwa swoje oblicza :-)))))telenowela przechodzi w komedię co niektórzy ubawili mnie do łez ps.pozdrawiam agatkę

Gość bosasasasa
Weroniko, jak Ty z nim wytrzymujesz codziennie? Jakie są właściwie wasze relacje? Codziennie milczycie i żyjecie obok siebie? Ja bym chyba zwariowała... Musisz być jednak silną kobietą?

przy dwójce dzieci, pracy i zainteresowaniach nie wiem kiedy mijają mi dni , ale nie ukrywam nie jest lekko czasami człowiek ma potrzebę sie przytulić, porozmawiać ale jak patrzę w przeszłość taka potrzeba nadchodzi mnie coraz rzadziej przykre to kiedyś człowiek dał by się pociąć za ta druga osobę a dziś?.... Wiem jedno ja mogę spojrzeć w lusto , nie mam wyrzutów sumienia , nigdy nie zdradziłam byłam i jestem ok. a z reszta niech on sobie radzi, ze swoim sumieniem i swoim błądzeniem pomimo wielkiego żalu na razie nie czuje nic wkurwienie mi przeszło pozostaje codzienność , obowiązki i własne przyjemności

Gość jdkkkkkkk
To daj doopy jakiemuś kolesiowi,bo co to za seks w takim klimacie.

Gość bosasasasa
A może to czas dla Ciebie na drugi oddech? Sama pisałaś, że jesteś zadbana, atrakcyjna... może pora z tym skończyć? Rozwieść się, złożyć wniosek o alimenty, podzielić się opieką nad dziećmi. Wyjść do ludzi, poznać kogoś nowego?

Gość samotny romantyk to idealny
czesc Mayor! bachor Mikolaj juz w szkole? :D

Gość klarkaaa
a ja od samego początku myśłałam ze to ta schzifreniczka mayor of london , pojebana suka co ona ma za przyjemność w tworzeniu takich historii ? kręci ją to? ta sucz mieszka niedaleko mnie oborniki w woj. wielkopolskim moze wysle tam do niej delegacje zeby porobili foty tej swińskiej mordy a potem wam pokarze co to za jedna

Gość klarkaaa
ona chyba ma obsesje na punkcie nauczycieli w tym topie o agatce też pierdoliła o nauczycielu rudym irlandczyku pojebana że szok

Gość taaaa//////
I do tego wstawiala foty swojej kolezanki. Ale ludzie ja przycieli i napisali pismo do tej dziewczyny( jej kumpeli) bo ktos ja rozpoznal i byla akcja. Schizofreniczka jebana jakich malo.

Gość mayor mieszka teraz
w UK, ale ma rodzinę całą w Obornikach :D NAPRAWDĘ nazywa się Joanna Cieślik.

Gość Repetetete
Wstawcie linka o agatce

Gość nie ma linka o agatce
ce bo topik zostal skasowany po tym, jak wukorzone oszustwem baby zna;lazly Joanne na NK i powklejaly foty jej, jej syna, jej eks, jej siostry :P

Gość skórka od cytryny nie ma
mayor wypierdalaj z kafe skończona schizofreniczko!!!