Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania25

praca magisterska-EKONOMIA

Polecane posty

Gość mania25

głowie sie i głowie nad tematem pracy mgr z ekonomii, może ma ktoś jakiś ciekawy pomysł? nie chciałabym żeby byla ta praca sztampowa. szukam czegos w miare ciekawego. prosze o pomoc!

Gość ja już to wyrzygałem
szara strefa, korzyści z legalizacji eutanazji i narkotyków, malwersacje finansowe. To tylko kilka propozycji na początek

Gość mania25
ten drugi fajny, ale u mojego promotora raczej to nie przejdzie :/

Gość ja już to wyrzygałem
mafia SA :)

ja bym poszła w bric, szanse afryki na dołączenie, coś w ten deseń :P

Gość Emilia4433
Treść: Hej, też miałam problem z wyborem tematu mojej pracy. Na szczęście moja promotorka poleciła mi tę stronę. Może i Ciebie coś zainspiruje? Poniżej podaje link do strony

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl