Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jutro będę się modlił! Pomodli się ktoś razem ze mną. Chodzi o mój problem

Polecane posty

Nie wiele umiem na matematyke. Trochę mediany, trochę wzory ale to i tak mało. Będę się modlił oto by zdobyć 30% na maturze, by dobrze strzelić w zadaniach zamkniętych. Podobnie będę robił dzień przed matura pisemną z języka angielskiego i tak samo zrobię przed ustną maturą z angola. Jak myślicie? wymodlę coś?

To Ty masz 18 lat? Szoke. :classic_cool: Może się poucz, ja będę robić zadania jutro. Trzymam kciuki. :P

Pouczę się ale modlitwa nie zaszkodzi to tylko scementuje moje plany.

Gość prowo 1.7/10
.

Gość nawalona ziutka
30% to nawet dobry alko nie ma a ty chcesz mieć maturę w kieszeni ?

Studia: Administracja + policealne studium: technik technologii żywienia i gospodarstwa domowego :)

Jak myślisz po administracji będę mógł pracować w urzędzie skarbowym? czy lepiej bym poszedł na ekonomie????

Wiesz co, ja to nie specjalnie się znam na tym, bo nigdy administracji nie miałam w planach, ale wydaje mi się, że powinieneś znaleźć pracę. :P Jakbym miała wybierać to chyba składałabym na ekonomię , bo mi się ciekawsza wydaje. :P

W sumie racja :) Chciałbym zarabiać kilka milionów miesięcznie :) a ty?? lub wy??

Gość takajednaana
Na ekonomii jest matma :( a na administracji nie :)

Haha, z milionami to mi się nawet nie marzy. Ale chciałabym mieć w miarę opłacalną pracę, żeby się nie bać komornika i móc czasem wyskoczyć gdzieś ze znajomymi. Taka średnia w zupełności by mi wystarczyła do materialnego szczęścia. :P

Trochę to dziwne - bo ja mam komornika - ojciec ma komornika - i matka ma komornika W stopice macie historie mojej rodziny http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6639717 Nie wiele umiem na matematyke. Trochę mediany, trochę wzory ale to i tak mało. Będę się modlił oto by zdobyć 30% na maturze, by dobrze strzelić w zadaniach zamkniętych. Podobnie będę robił dzień przed matura pisemną z języka angielskiego i tak samo zrobię przed ustną maturą z angola. Jak myślicie? wymodlę coś?

Hm, no ja z tym komornikiem to tak bez żadnych aluzji, pierwsze słyszę (czytam). ;> a co do matury, to powtórz sobie jutro, zawsze to jakaś szansa na większy procent- tako Ci radzi PP. :classic_cool:

Dobrze, powtorzę. Mam nadzieje że Bóg Ojciec i matka MATKA BOSKA ulitują się nad małym chłopcem.