Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myslec???

moja mama ma 43 lata i chyba jest w ciąży

Polecane posty

Gość asdfghjkll
moja mama miała 44 lata i troje wnucząt jak urodziła dziecko ... o tym,że jest w ciąży dowiedzieliśmy się godzinę przed narodzinami siostry jak mama pojechała na porodówkę:) . Ja miałam wtedy 17 lat , a byłam najmłodsza (do wtedy).Bardzo się wszyscy cieszyli, a ja chyba najbardziej do dziś traktuje siostrę prawie jak córkę i niewyobrażam sobie,że mogłoby jej nie być... Żałuję tylko, że mama nie powiedziała nam wcześniej o ciąży, bo na pewno bardziej byśmy jej pomagali no i wogóle wspierali, a tak to musiała sobie sama radzić:(

Gość olcia1171
Mam pytanie czy moja mama jest w ciazy zauwarzylam ze mama przytyla 3 kg i ma twardy brzuch boli ja podbrzusze jak na miesiaczke ale jej nie ma gdzies ta tydzien temu dostala malutkie plamienie ktore trwalo tylko 3 godz.Ma nudnosci od papierosow i od kawy i od roznych zapachow niewiem co o tym myslec a jak zakladla biustonosz to ma takie przebarwone brodawki takie brazowe na okolo sutkow ma zaokraglony brzuch i pokazala sie brązowa linia biegnaca od pepka. Koluje jej sie w glowie ma bardzo czeste bole glowy prawie codziennie a jak sie pytam jak sie czuje to sie na mnie wydziera ze sie oto pytam moze cos podejrzewa. Jest strasznie rozdrazniona a i na buzi ma pajaczki i na udach i brzuch. Boli mame kregloslup i zgage i prawie codziennie budzi sie w nocy po to abuy iść siku. Nie wiem czy to ciaza czy nie. Prosze o odpowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam :D

Gość a184
Autorko, Moja mama też była w ciąży jak miała 42 lata, byłam w niemałym szoku. A dziś mój ukochany braciszek ma 5 lat... Ja się strasznie cieszyłam, moje rodzeństwo też. Jak chcesz, zawsze możesz napisać, to pogadamy :)

Gość gość
Szczerze powiedziawszy, o wiele bardziej szokuje mnie posiadanie trojga wnuczat w wieku 44 lat....

Gość olcia1171
Aa i zapomnialam napisac ze ma zaparcia i wzdecia ja czytalam na internecie o ciazy i mama ma wszystkie te objawy i niewiem czy wierzyc internetowi i dlatego was sie zapytalam co myślicie? Prosze o odpowiedzi :D

Gość gość
to powinas byc dumna z taty,chyba ze to kogos innego to juz inna sprawa....

Gość olcia1171
Dlaczego mam byc dumna z taty? Ja sie pytam co wy myslicie czy oa mama jest w ciazy :D

Gość olcia1171
Nie wiem co mam myslec. Bardzo prosze o te odpowieedzi czy myslicie ze moja mama jest w ciazy przeczytajcie to co wczesniej napisalam i mi napiszcie mi bardzo prosz z gory dziekuje i pozdrawiam :D

Gość gość
witam :) Mam 21 lat. Moja mama ma 42 a mój tata 48. I właśnie dwa dni temu dowiedziałam się, że będę miała rodzeństwo. Oczywiście, że jestem w szoku tym bardziej, że nawet myślałam, że nie uprawiają już sexu, a tu taka niespodzianka. Masakra

Gość gość
Wpadka,typowe.Zero swiadomosci i wiedzy i potem pozne ciąże.

Gość gość
Pozne ciaze sa nie tylko z wpadki... Moja byla swiadomie planowana i wyczekiwana Pozne maciezynstwo jest teraz w modzie... i juz widze waszec oburzenie ale mnie to nie obchodzi to moje zycie a wam nic dop tego

Gość gość
>myślałam, że nie uprawiają już sexu, a tu taka niespodzianka. Masakra Mama ma 42 lata i nie dosc ze jeszcze zyje to i w dodatku uprawia seks? Masakra rzeczywiscie? A kiedy myslalas ze ludzie przestaja TO robic? Tak gdzies okolo 30? Pytam bo sama mam juz 36 lat, jak myslisz - jeszcze wypada?

Gość gość
Ja mam 42 lata i 3-letniego synka. Nie sądziłam, że macierzyństwo w tym wieku to jeszcze taki problem mentalny w naszym kraju.

Gość gość
22'32,co innego uprawiac seks a zupelnie co innego myslec,ze np juz sie w ciążę nie zajdzie,bo może menopauza,bo nieregularne cykle,itp. Czyli uprawiac seks bez zabezpieczenia a potem dziwic sie,ze z tego są ciąże. Sorki,ale prymitywna jestes:(

Gość gość
>>myślałam, że nie uprawiają już sexu, Nie pisalam w ogole o ciazy ale o zdziwieniu ze 42 letnia kobieta jeszcze moze uprawiac seks.

Gość gość
Mam 42 lata i zapewniam wszystkich, że w tym wieku jak najbardziej (jeszcze!) uprawia się seks. Nie jest to priorytet w życiu, ale jest nadal ważny i sprawia przyjemność. Czego i wam życzę :-)

Gość gość
Co innego uprawiac seks a co innego zaciażyc znienacka,bo zero wiedzy o fizjologii organizmu kobiety.