Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepppokojoona

wynik EKG serca .....

Polecane posty

Gość zaniepppokojoona

Otoz ponad rok temu mialam wykonywane badanie ekg serca wyniki byly dobre.3 dni temu ponownie poddalam sie temu badaniu i wyniki sa niepokojace , otoz z badania wynika,ze mam niedokrwienie lewej czesci serca .Czy moze to byc spowodowane stresem, gdyz gdy widze bialy kitel strasznie sie denerwuje

Gość studentkaaaaaa
Nie, nie może. Niedokrwienie serca nie może być spowodowane białym kitlem. Podwyższone ciśnienie owszem, jak najbardziej. Jednak choroba niedokrwienna serca to bardzo poważna sprawa i radzę Ci tego nie bagatelizować

Gość 99999999999999
Stresem spowodowane moze byc. Ale tu raczej nie chodzi o ten stres ktorego doswiadczasz widzac bialy kitel

Gość zaniepppokojoona
w ogole jestem osoba nerwową ale rok temu ekg wyszlo dobrze.Mam 26 lat i nigdy nie mialam problemow z sercem

Gość b.k.m.
choroba niedokrwienna serca to miazdzyca naczyn wiencowych.Moj maz na to choruje.Lepiej isc do dobrego kardiologa zeby zdazyc przed zawalem.Moj maz reraz to wiem chorowal od dawna ale lekarze 1 kont. lekcewazyli zglaszane przez niego dolegliwosci ;omdlenia torsje bole glowy nierowne bicie serca trudnosvi w glebokim nabraniu powietrza.