Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jutro idę do Coopera

Polecane posty

Wiem kim jest to coś.... ... chuj z nim:D ( jego miejsce jest przy taśmie ) Takiego szyku jak twój to tylko pozazdrościć:D Nieprawdopodobne...oczywiście in (+)

Poszedłem zjeść parówke głupia fląderko I niby co z tego że groże??? W mojej rodzinie tak jest że nie patrzymy na to czy kobiety, czy mężczyzna tylko bijemy. Pan Bóg też nie patrzy na to że mężczyzna czy kobieta tylko daje kare. My ludzie też mamy prawa ;)

Poza tym na youtbe oglądam Amigas y rivales to bardziej interesujące niż awantura z tobą lesbijko :classic_cool:

Gość Bert Power.
buhahahahahaha parówke jadł chyba obciagał ją sobie

Po argumenty siłowe sięga tylko margines społeczny. Płeć nie gra tutaj żadnej roli. Swoją drogą jak może się bić facet, który nie ma jąder? Przecież ty cioto nawet testosteronu nie wytwarzasz? W szkole cię ciągle gnębili, więc o jakich bójkach ty piszesz? Po za tym od kiedy ty tak nagle obstajesz za swoją rodziną i czujesz z nią więzi? Wystarczy przeczytać twoje topiki ze stopki. Socjal-patole chcące bić normalnych ludzi? Szok! Przez komin się powinno was przepuścić :D

Jadłem pipko druga głupia paróweczke cieleca z ketchpem i kromkami chleba posmarowanymi z masłem. Z resztą o 01:00 idę mówić różaniec :)

Po za tym skąd ty tą parówkę wziąłeś? Twoja stara na śmietniku wygrzebała, czy zajebała jak to ma w zwyczaju?

No bo jak lecimy do bijatyki to wszyscy na raz na jedną osobe. Dokładnie ja nie bije ale dla mojej rodziny(nie ważna czy to kobieta czy mężczyzna) każda bijatyka to przyjemność :)

"Z resztą o 01:00 idę mówić różaniec" Bo zaraz padnę :D Typowy, stereotypowy katol moherowy. Zawistny, skłonny do bitki, złodziej i psychol. Skoro tak się gorliwie modlisz, to czemu nie nadstawiasz policzków do obicia jak to przystało na katola? aaa zapomniałam, morde do obicia nadstawiałeś w szkole. :classic_cool:

Hiszpan-laczymy sie w radosci,my kafeturiusze, abys byl nadal poyebany i zeby twoja rodzina jadaca na koksie i tanim alkoholu, pierdolnela sie w sciane. Hiszpanin- oby cie przejechal PKP z Warszawy- Torun.- kochani kafeteriusze

Gość Bert Power.
ale z niego ciota ja pierdole

"No bo jak lecimy do bijatyki to wszyscy na raz na jedną osobe. Dokładnie ja nie bije ale dla mojej rodziny(nie ważna czy to kobieta czy mężczyzna) każda bijatyka to przyjemność " Chwalisz się, czy żalisz? :classic_cool: Nie dość, że zachowują się jak prymitywna dzicz, to jeszcze wszyscy na jednego. Kurwa, na was to tylko nasrać, na nic więcej nie zasługujecie. Moja pogarda do ciebie nie zna granic :D

Już dawno nichuja pisałem że to nie moje zdjęcie tylko kolegi :D :D :D ja nigdy nie nastawiac drugich policzków ale może z tobą bijatyką przeszlibyśmy na drugi temat? o rodzinie.

Ja się jutro będę modlił oto by zdać mature :D nic więcej dzięki temu napewno strzele 15 punktów :)

A parówke skąd miałem? Dostałem jedzenie z opieki społecznej i co wy na to? Nie trzeba pracować by mieć co jeść

Pomódl się lepiej o zdrowie w nogach, bo o rozum za późno, a Bóg sprawiedliwy skoro jąder cię pozbawiono. Takie elementy patologiczne nie powinny się rozmnażać. Zgnijesz w rynsztoku.

Parówkę możesz też dostać zapewne na dworcu w krakowie. Ze swojej wiochy masz tam niedaleko. Do tego z dodatkiem sera gratis! A i zarobisz na kebab.

Ja jako osoba 22letnia osoba dostaje 500 złotych zapomogi Ojciec jako 48letnia osoba 650 złotych zapomogi Matka jaka osoba 53letnia dostaje 700 złotych zapomogi oczywiście jeszcze pieniądze jakie ojciec zarobi na złomie i to co matka wydusi od swojej rodziny to mamy jakieś 2 tysiące miesięcznie.