Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Jutro idę do Coopera

Polecane posty

mam skierowanie i wiecie co? przyjme praca pakowacza w cooperze :) z tego co się orientuje zarobie tam 2,5 tysiąca. Nie to co w tym wawlu.

Jesteś głupia jak twoi rodzice, dziadkowie, wujkowie, dzieci i wnuki :) zrób mi loda będzie zgoda :classic_cool:

I kto tu mówi u głupiej rodzinie? Przeczytaj lepiej co sam o swojej pisałeś, synu złodziejki i zbieracza złomu.

Dzieki że piszesz pipuniu tylko podnosisz mi temat dziweczzzko :)

Mitomańskie ścierwo. Miałeś już mieć pracę za 7 tysiaków i więcej, miałeś mieć dom w meksyku, a tymczasem okazuje się, że jesteś kastratem z patologicznej rodziny, mającym głupi ryj i śpiący na łóżku polowym w przedpokoju. :D

Może pipo jedna zamiast pisać w tym temacie przenieść się na temat mojej rodziny. Jednocześnie cię lubie i jednocześnie gardze tobą :D

Jak plebs żyjący z mopsu i do tego mający wycięte jądra może kimś gardzić? Nasrać na ciebie to byłby dla ciebie zbyt duży zaszczyt. Swoją drogą ja nie zakładam tutaj tematów o swojej rodzinie. Masz 22 lata (czy coś koło tego), a nazywasz siebie dalej dzieckiem. Jesteś chyba najgłupszym i najbrzydszym pseudo-facetem na tym forum.

A starego homoseksualisty, który zapłaci za twój dziewiczy odbyt już nie szukasz jak dawniej? Nazywasz kogoś dziwką, a sam dla pieniędzy chciałeś z siebie męską kurwę zrobić. Tylko kto chciałby takiego niedorobionego przychlasta z wyciętymi jądrami? :D

Wiesz kto! Twoja stara to by się ze mną ruchała :D ona mnie i ja jej strzeliłybyśmy sobie po minecie.

Nic nie udaje. Już pisałam tutaj wiele razy jako kobieta, jako mężczyzne a tak naprawdę nikt nie wie kim jestem.... pipko głupia. Jak ja i moja rodzina byśmy cie dorwali to byśmy cię skopali jak psa

No co tak zamilkłeś pizdo z taśmy produkcyjnej chcąca dawać dupy starym gejom i nie nadająca się nawet do sprzątania? Od tych uciętych jaj już kobietą się stajesz? Swoją drogą z wyglądu niewiele ci brakuje. Buźkę masz jak cwelik, zapuścisz trochę włosy, załozysz kieckę ze szmateksu swojej starej i miss PGRu możesz być.

Gość Fauxnews
ale indor pojechał po bandzie hiszpanowi az go kakao zatkało hahahaha

Nie udawaj teraz nagle kobiety. Pisałeś o swojej rodzinie, wklejałeś zdjęcia, ktoś cię nawet rozpoznał. Twoje dane też tutaj latały. A skopać to sobie możecie co najwyżej śmietniki z których resztki wyjadacie - socjal patole. :classic_cool:

HMS Petard Ta, bo co? Jakiś problemos? :classic_cool: Zapytaj natomiast hiszpanina kim on wreszcie jest, bo cwelik od tych uciętych jąder stracił chyba poczucie tożsamości płciowej.

Gość madzieńńka20
hiszpanin czesc przystojniaczku :*

No gdzie jesteś męska cioto? Poszedłeś wypłakać się w poduszkę na swoim łóżku polowym w przedpokoju, czy też wyłączyli już wam prąd i internet? :D