Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=92NaObcasach

1000 Kcal --> Zapraszam :)

Polecane posty

Gość muszęęę tu być
ja na sniadanie dwie male kanapki chleba ciemnego z ziarnami z sałatą pomidorem ogórkiem i żodkiewką a do tego yerba mate ;)

Gość muszęęę tu być
głodóweczkamajóweczka Ty masz problem z przemianą materi? ja odkąd jem jogurt light z jogobeli o smaku śliwki nie mam z tym problemów ;) polecam

ja po ciazy mialam mega zaparcia i stosowalam herbaty przeczyszczajace i jogobelle i jakos tam szlo a jak to odstawilam to byslalam ze mnie doslownie rozerwie. głodóweczkamajóweczka-ja właśnie jak zaczęłam pić rano na czczo wode z cytryna jedna szkalnke to mi to pomoglo bardzo jak i jablka polaczone z jogurtami naturalnymi i suszonymi sliwkami tak iwec polecam-i trzeba duzi niestety wody pi a niestety dlatego poniewaz nie umiem pic np 2l wody-to dla mnie katorga bo mi sie pic nie chce a musze sie zmuszac.

no i generalnie co poniedzialek sie wazylam a ze od w sumie od wczoraj diete mam na nowo to chcialam sprawdzic czy co kolwiek sie rusza tym bardziej ze przed jedzeniem zapominalam sie wazyc. przepraszam jezeli robie bledy i przekrecam slowa czy pisze nie skladnie ale musze szybko bo jeszcze w miedzy czasie obowiazki wzywaja::P

Gość muszęęę tu być
no dla mnie to tez katorga bo nie lubie wody, ten litr jakos przez caly dzien wcisne jak sie zmusze ale reszta masakra

Gość głodóweczkamajóweczka
Dziewczyny na mnie już te śliwki , jogurty z jabłkiem i woda na czczo nie działa , mam tak że po miesiączce nie mam większych problemów przez jakieś 10 dni , natomiast pozostała część miesiąca w zasadzie większa :( to prawdziwy koszmar . Piję wodę na siłę , herbaty zielone i czerwone , ale jak mnie przetrzyma do 5 dni to się nie bawię i biorę proszek , częściej go nie stosuję bo nie chcę zupełnie rozleniwić jelit i przyzwyczaić do chemii , ale jak muszę to biorę .

2 śniadanie: sałata lodowa 50g-7kcal polędwica drobiowa 28g-40kcal ser żółty 23g-87g 3 kromki wasy-54 kcal pomidor 40g-6 kcal 200kcal,za mną 400.

dzien dobry 🖐️ 🌼 glodoweczka, ja mam to samo, w toalecie juz z jakis tydzien nie bylam.. a jezeli jestem to mega zaparcie.., ale to ja mam od zawsze, to samo moja coreczka..meczy sie biedna.. nic na mnie nie dziala, ani sliwki, ani jablka, ani gruszki, itp. dzis waga pokazala 83.8:) ja bym bez wagi nie wytrzymala:D

viki - to mamy ten sam problem:( kupiłam właśnie wagę , ważę 55 kg , to chyba niezle w trzy tyg , co?

5 kg w trzy tygodnie schudłam , nie ćwicząc

Dziewczyny moje 17 kg poszły dzięki ćwiczeniom ;) codziennie przez godzine skakałam na skakance,brzuszki,biegi,przysiady pajacyki i hula hop bardzo mi też pomogły tabletki z biogarden chrom z ananasem ;) waga szybko mi leciała,ale to zasługa też diety jadłam 1000 kcal dziennie,wyrzekłam się smażonego i tego co ma dużo węglowodanów ;) zero słodyczy i dużo płynów. Warto 15 min przed posiłkiem wypić szklankę ciepłej wody by zmniejszyć łaknienie ;) na dzień dzisiejszy waga 53 kg ale chcę dobić do 50. ;)). Znacie jakiś cudowny balssam ujędrniający ? po ciąży moja skóra jest troszkę wiotka i chciałabym ją poprawić ;)

NIE znam żadnego ale wierzę w Vischy chyba kupię skakankę !

Gość maj ufka
zaczelam liczyc kal ale wychodzi mi codziennie ponad 1000. Bede podgladac jak jecie. dzis jablko, kotlet drobiowy z kapusta kisz, plyny. Musze schudnac i koniec. Mam dosc tych walkow wylazacych na biodrach i brzuchu. koszmar

hej ja jestem po batoniku z biedronki justFit 107kcal czyli 110:)

Gość muszęęę tu być
a ja zjadłam trzy ciastka, było to ode mnie silniejsze ;)

U mnie ok 1500 kcal, trochę dużo, ale jakoś nie potrafię zmieścić się w tym tysiącu, od razu boli mnie głowa, jestem mega zmierzłą, i źle się czuje. Przed chwilą wróciłam z pracy, chciałam iść jeszcze na rower, ale nie dam już rady.. Ale widzę że wam całkiem dobrze idzie :)

ja się zmieściłam w 1000 znowu:) Ale na dziś muszę już kończyć pisanie-papa i do jutra! 3majcie się!

Gość muszęęę tu być
no jak sytuacja wymagała to niech pójdzie na zdrowie ;) la mnie koszmarem jest toże pracuje do 21 i lubię w domu podjeść coś ;)

ja dzis cały dzień 700 kcal ;) nie miałam ochoty na więcej ;p jutro trening i ukochana skakanka 4 serie po 5 minut i padne a wy dziewczyhny jakie ćwiczenia robicie ;) ?

Hej:) u mnie wyszło ponad 1000 znowu:/ cholera, dziś już jestem po maleje owsiance i kawie z mlekiem i fruktoza, myślę o bieganiu, chociaż mam przeciwwskazania, zwyrodnienia stawu klasowego, Hm, sama nie wiem, miłego dnia wszystkim

Hej:) u mnie wyszło ponad 1000 znowu:/ cholera, dziś już jestem po maleje owsiance i kawie z mlekiem i fruktoza, myślę o bieganiu, chociaż mam przeciwwskazania, zwyrodnienia stawu klasowego, Hm, sama nie wiem, miłego dnia wszystkim

za wczoraj 1000, może odrobinę więcej ale skończyłam jeść o 17 i "panna szklane oczko" pokazała mi znowu maleńki spadeczek i to naprawdę wystarcza, żebym miała dobry humor może zwinę dupę i pójdę na spining do klubu, ale nie na 100% bo starsznego lenia mam ostatnio :P

Gość muszęęę tu być
ja dwa razy w tyg chodzę na kijki nordick i raz w tyg na siłownie, dziś niestety nie poćwiczę bo jestem od 9 do 21 w pracy ;(

hej dziewczyny:) ja zastanawiam sie nad tymi kijkami, tutaj nikt ich nie uzywa, i wygladalabym chyba jak czub, jakbym zaczela tak cwiczyc:D tez sobie zakupilam hula hoop z obciazeniem:) ale bez kulek, troche o nich poczytalam i sie przestraszylam;) mam nadzieje ze pomoze:) i chyba kurcze jednak zdecyduje sie na zakup roweru:)

dziś dzień stracony bo mieliśmy i moich rodziców i teściów na wizycie i mi nad głową gadali że na diecie i ble ble ble....

Gość muszęęę tu być
kijki są ok ;) ja mieszkam na obrzeżach miasta wiec wiecie nie wstydze się bo prawie nikt mnie nie widzi ;) mi dzis wyszlo z 1200kcal i az jestem na siebie zla bo dalam sie naowic na szklanke piwa z sokiem wrrr w poniedzialek za to odrobie to na kijkach i silowni :)

Gość maj ufka
sadze ze wyszlo dzis znow troche ponad 1000. Ale biegam co 3 dni. Dziewczyny co wy z tymi kijkami. U mnie dziesiatki ludzi obu plci chodzi, grubasy i chudzinki. Co was obchodza opinie ludzi? To jest calkowicie obojetny element zycia :)