Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudonim888999

Co powiecie o tym polaku ?? Narzekacie że w Uk nie ma normalnych tylko alkoholic

Polecane posty

Gość Pseudonim888999
hehe dobra dobra już nie mów że takich nie ma więcej :p

Gość daj spokoj co to za pudzian
w Polsce tylko pijaczki i mięsniaki albo gejusie fu :(

Gość Pseudonim888999
hehehe to jacy mają być ?

Jak by co drugi taki był to nie byłoby o czym mówić. Większość to miernoty. Ten się wyalienował.

jak dla mnie normalny facet, to facet z jajami, a nie jakaś ciamcia ramcia :-)

Gość Pseudonim888999
Dobra ale chodzi mi co o nim powiecie czy jak facet tak wygląda to jest ok? Miałby u was szanse?

Nie wygląd jest najważniejszy.Ten koleś może jest umięśniony, ale w główce może mieć nie równo.

Gość Pseudonim888999
up

Gość Pseudonim888999
Ja nie mówię że wygląd jest najważniejszy i nie mówię że one jest mądry czy głupi chodzi mi o to czy taki facet by się wam podobał i czy miałby u was szanse?

Gość Pseudonim888999
up

Nie!!! Nie lubię mięśniaków!!! Ale to ja, bo jest jeszcze tłum kobiet które ślinią się na widok takich mięśniaków.

Gość Pseudonim888999
no ok rozumiem a reszta co powie?

Nie czarujmy się, gdyby kobiety kierowały się tylko sylwetką faceta to Boże miej nas w opiece. Mając takiego gościa trzeba sobie zdawać sprawę ze się jest tylko dodatkiem do jego życia, lub ozdobą jak kwiat we włosach. Jego miłością jest siłownia i dla kobiety nie ma czasu, nie ma czasu na prawdziwe związki i miłości. Jak dla mnie odpada. Ja chcę do kina-on musi na siłownię, na wycieczkę -odpada bo musi ćwiczyć itd. Do tego odpowiednia dieta, tryb życia, eeee z takim facetem:( Normalność to podstawa.

Gość fuj z twarzy gejowaty chloptas
i te zyly na rekach bleeeh

Gość Pseudonim888999
Ale jak by tak wyglądał to by ci się podobał? Mi chodzi o sam wygląd co powiecie ?

Kobieta jak widzi faceta to już ocenia jego pod każdym względem a nie tylko wygląd.My już tak mamy.My nie szukamy ozdoby, tylko porządnego faceta do tańca i do różańca.

Odpowiadając na zadane pytanie: facet mi się podoba ale jestem realistką i nigdy nie związałabym się z koksem.

Gość Pseudonim888999
hehe no widzisz ale podoba ci się :P A większość dziewczyn mówi że bleee itd. a w gruncie rzeczy tacy im się podobają :P

Gość Pseudonim888999
donkapatke - rozumiem cię wiadomo że człowiek nie będzie z kimś całe życie tylko dla wyglądu bo wygląd się zmienia z wiekiem, mnie tylko interesowało to że większość dziewczyn mówi że nie lubi tak zbudowanych czyli przypakowanych bo koksem to on nie jest jest po prostu dobrze zbudowany ale jak przyjdzie co do czego to tacy zawsze mają powodzenie.

Pseudonim888999 Usłyszałeś co chciałeś usłyszeć. Foto gościa na ścianę w siłowni- do rodzinnego albumu absolutnie nie. Podoba się, nie znaczy że bym takiego gościa chciała. Słoń też piękne zwierze i podoba mi się ale jako pupila na smycz bym go nie wzięła:)

Gość Pseudonim888999
No ok rozumiem ale nie potrzebnie dziewczyny mówią że tacy kolesie są bee a w gruncie rzeczy o takich myślą :P I często z takimi zdradzają swoich wieloletnich partnerów. Nie raz mężatki zdradzały swoich mężów z ochroniarzami.

Gość Pseudonim888999
up

Gość Kinia minia
Mi się tacy faceci podobają ale takich w Polsce jest mało a jak już tak wygląda to zazwyczaj jest łysy i cały w tatuażach.

Gość Kinia minia
Łysy, w tatuażach, dresiarz, IQ 70 - z takimi się rucham :)