Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_666

KOLEGA CZY FACET?????

Polecane posty

Gość czarna_666

Witam was drogie forumowiczki! Mam problem z mężczyzną którego niedawno poznałam wiem że mu się podobam, dość często do mnie przyjeżdża, zabiera do kina i restauracji. Rozmawiamy o wszystkim, całujemy się, jednak cały czas jestem jego koleżanką tłumacząc się że nie potrzebuje kobiety. Ponadto często imprezuje a nie zawsze jestem wspólnie na imprezach. Co mam zrobić? Jeżeli damy sobie trochę swobody i nie będę chciała się z nim całować ani do niego przytulać uzna że kompletnie mi na nim nie zależy (a tak nie jest), z drugiej srtony znów non stop się spotykać przytulać i zgrywać osobę którą nie interesują jego wypady na dyskoteki i to z kim tam się bawi?? Pomóżcie bo nie wiem co myśleć

Gość talk that talk
Kolega .. Widać ,że to jest na zasadzie"bez zobowiązań"

Gość davee
może on właśnie takiego związku chce, bez zobowiązań.

jesteś jedną z wielu, a on szuka, która opcja jest najlepsza. Albo jesteście jeszcze na poziomie gimnazjum.

Gość jestem blizniakiem
który facet bedzi powaznie myslał o takiej dziewczynie jak ty , juz sam nick który wybrałaś jest wymowny , normalna skromna miła dziewczyna nie podpisywałby się czyms takim wiec myslimy ze facet poznał sie na tobie i wie ze nie jestes nikim waznym w jego zyciu , przelotna znajomosc