Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

wyjaśnijcie tego smsa

Polecane posty

Gość komiks

od byłego. Tak spotykam się z kimś i to jest ok , ale nie mam czasu na pogaduchy więc wybieram to co mi bliższe. PS zrobiłem pyszną zupę dwia tłumaczenia moje; 1. spotyka sie z kims i nie ma czasu na gadki ze mna i wybiera ta ktora mu blizsza czyli ta nowa a moj kolega facet zinterpretowal to tak 2. nie ma czasu i nie chce mu sie inwestowac czas w nowa relację dlatego wybiera mnie bo jestem mu blizsza niż tamta jak sie oburzylam o tego smsa i napisalam ze ja juz nie istnieje w takim razie dla niego to ten zaczal dzwonic 6 razy pisac smsmy i zapraszac na ta zupe ale go olalalm pozniej kazalam mu gadac i zapraszac tę która mu blizsza a on odpisał '' tak zrobiłem''

Gość krolestwo krola krolow
spotyka sie z kims ale wybiera zupe :D

Gość sjcslk
to znowu ty komiks vel malska i kolejny watek taki sam wypad debilko stad albo leki zmien :o

Gość komiks
biore te same co Ty:)

Gość Apasz24
-Krzyyyyyysiu? -Co? -Jem! -Co? -Zuuuupę!

Gość komiks
krolestwosmiene ale powaznie? na mnie kumpel sie nadarl i stwierdzil ze chodzi o to ze sie z kims spotkal kilka razy ale nie ciagnie go i nie chce mu sie w to angazowac dlatego wybiera to co mu bliskie czyli mnie i ta zupa to niezreczna proba pokazania mi tego