Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc....

Siedze i rycze,bo...

Polecane posty

Gość mam dosc....

cwicze od ponad 2 tygodni..codziennie po godzine az pot sie ze mnie leje..jestem na cholernej diecie i...i g.. nawet 0.5kg nie spadlo..mam dosc,bo slysze dookola jak to moim kolezankom waga leci nawet bez cwiczen,a u mnie nic..i dlaczego...? musialam sie wygadac...chyba juz nigdy nie bede dobrze wygladac tylko jak pieprzony slon...

Gość no ja miałam
A ile ważysz i ile masz wzrostu? Może warto iść do dietetyka? Dobierze Ci odpowiednią dietę i ćwiczenia. Nie chudnie się od ćwiczeń i głodówki.

Gość moze bedzie Ci lepiej
ja tez mam dosc. Cwiczę od miesiąca, jezdze na rowerze, stosuję dietę - jem mniej, ograniczylam słodkie i .... NIC. Przez długi weekend postanowilam sobie odpuścić i co??? 1 kg na plusie. MASAKRA. Od dzisiaj zaczynam rezim od nowa. Mam 2 miesiące, a chciałabym schidnąć 4-5 kg. Myslę juz nawet o jakiś zabiegach, ale sie na tym nie znam....

Gość puentanatemat
Ja mysle ze trzeba wytrwalosci, moze efekt moze byc po miesiacu? No i czy zrezygnowalas ze slodyczy (nie mowie ze zupelnie, ale zeby nie bylo ze cwiczysz, ale podjadasz). POWODZENIA!

bo jak zaczynasz ćwiczyć to najpierw przyrasta masa mięśniowa, więc może być tak, że nie chudniesz.... poczekaj trochę na efekty...

Gość etammmmmmm
mierz cm ...a nie kg

a jaka dietę stosujesz ? jakie robisz ćwiczenia? może robisz jakiś błąd i dlatego waga stoi w miejscu

Gość Apasz24
Mądrze Ci piszą, mi po siłowni regularnej waga skacze o +1-2 kg. Szczególnie jeśli jeździsz na rowerze to rozwijają Ci się mięśnie nóg i ważysz więcej. Lepiej mierz centymetry. Poza tym pamiętaj, że najpierw musisz spalić tłuszcz jakim obrośnięte są narządy a dopiero zacznie spalać się tłuszcz np pod postacią opony. Powodzenia życzę

wytrwalości odrazu nieschudniesz, lepiej dłużej sie odchudzac mniej efektywnie ( czyli pooooowoooliii, waga w dół ) i nie będziesz mieć efektu jojo. Ja chudłam przez 2 lat- ale zrzucilam 25 kg. i mam stałą wagę. Moja szwagierka zawsze chudnie na wakacje i po ma już tą samą wagę co przed wakacjami. Wiem, że każdy chce być piękny od razy, ale pomyśl przytyłaś tyle przez 1 mieśiąć czy to tycie trwało dłużej- teraz trzeba poświęcić tyle czasu na odchudzanie. Powodzenia

Gość A tak spytam z ciekawości.
Zbadaj tarczycę.TSH zrób.przy niedoczynności są kłopoty z zrzuceniem wagi. Co nie oznacza, że masz niedoczynność, ale nie zaszkodzi sprawdzić. pozdro

Gość dhdfhf
Nooo.... mi poleciała waga bez ćwiczenia ale dopiero w drugim roku życia dziecka. Wcześniej spadała ale jak krew z nosa. (No i jeszcze jedno: przy dziecku stale nie dojadam bo nie mam czasu.)

Gość mam dosc....
dzieki za odp..spodziewalam sie raczej zlosliwych komentarzy.. no nie tylam przez miesiac..ale przez 2 ciaze..w pierwszej przytylam 27kg,zrzucilam 22,a w drugiej 25kg..nie obzerajac sie..podobno to hormony i taka moja uroda.. jestem ponad 6tyg po porodzie. mam 153cm i waze 74kg..masakra.. cwicze elementy kick boxingu i pilates-mam to na plycie kick & burn +pilates.Kiedys juz to cwiczylam i efekty byly bardzo szybko,a teraz doopa.. na glodowce nie jestem.nie jem slodyczy w ogole,jedyne co to kawe sobie poslodze,ale brazowym cukrem,nie jem bialego pieczywa,nic smazonego,tylko grillowane lub gotowane mieso,staram sie cos zjesc co ok 3 godz,nieduzo,nie jem na ok 4 godz przed snem,pije zielona herbate...nie wiem co jeszcze mam zrobic... dietetyk odpada,bo nie mieszkam w pl,a tutejszy sam wyglada jak wieloryb.. w pl mi powiedzial,ze taka terapia nie ma sensu,bo powinnam co 2 tyg przychodzic na kontrole..zastanawiam sie czy nie skorzystac z pomocy internetowych dietetykow..z vitalii czy skads...

Gość bertaaaa
Jak to nie chudnie sie od ciwczen i diety? Ja schudlam 10 kg wlasnie dzieki temu, ze jadlam polowe mniej i codzienne jezdzialm na rowerze lub spacerowalam.

Gość mam dosc....
najbardziej boli mnie to,ze za 2 miesiace wesele w rodzinie i wiem,ze tesciowa i reszta beda mi dokuczac..najchetniej schowalabym sie w jakiejs norze i wyszla dopiero jak waga mi spadnie...na duchu podtrzymuje mnie tylko moj kochany maz..powtarza,zebym dala sobie z dwa lata na dojscie do siebie.. tylko,ze to sie przeklada tez na zycie lozkowe..plakac mi sie chce jak ma mnie dotknac..bo sama siebie sie brzydze..kiedys faceci ogladali sie za mna na ulicy..zdarzylo sie nawet,ze ktos robil mi zdjecia,a teraz?sama nie moge na siebie patrzec...kocham moje dzieci nad zycie,ale w ciazy juz nigdy nie chce byc..

Gość no ja miałam
Nie chudnie się od pierwszych lepszych ćwiczeń-trzeba dobrać takie,które powodują redukcję tkanki tłuszczowej a nie silną rozbudowę mięśni-bo jeśli ćwiczy się ćwiczenia,które wymagają znacznego wysiłku to zazwyczaj tłuszcz zmienia się w mięśnie i waga stoi w miejscu.

Gość mam dosc....
wiem o tym,dlatego pisze,ze juz to kiedys cwiczylam i chudlam,efekty bylo widac i to szybko. sa to cwiczenia aerobowe z wykorzystaniem elementow kick boxingu,do tego pilates

Gość no ja miałam
Odchudzanie zaczyna się w głowie. Zacznij akceptować to jak wyglądasz, musisz polubić swój wygląd i dopiero wtedy możesz próbować coś zmienić. Twój wygląd nie może być dla Ciebie problemem,bo inaczej każde wahnięcie wagi będzie Cię załamywało.