Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jak??? pytanie o benefity

pytanie o benefity w uk

Polecane posty

czy jak??? wyjedziemy z moim chlopakiem do uk on bedzie pracowal za najnizsza krajowa to na 3 dzieci i mieszkanie dostaniemy chociaz 500 funtow tgodniowo benefitów?bo on by zarobil 250 plus te 500 to mielbysmy 750 tg , czy za to da sie przeżyc? tzn w tej chwili mamy dwojke dzieci jedno nie z tym chlopakiem i jestem w 5 mcu coazy, czy dada nam benefity?

Gość my ci tu nie odpowiemy
następna poleczka za dychę takiego kurestwa nie powinni wpuszczać przez granicę. pasozyty społeczne.

a czemu nie\/? jak mamy mozliwosc wyjazdu to wyjedziemy przeciez jedziemy se polepszyc a nie pogorszyc - ja do pracy isc niemoge bo jestem w ciazy moj chlop bedzie pracowac przynajmniej do poki nam tyvh benefotow nie dadza potem sie zobacz slyczałam ze hałsing benefif kansil jakis benefit i children benefit nam sie nalezy. co jeszcze>? jak dlugo sie czeka bo jedziemy w srode i mamy 3 tys funtow tylko na mieszkanie

Gość jakąkolwiek zapomogę
od państwa dostaniecie po minimum roku legalnej pracy,takze zapomnij.

dodam ze mała jest niepełnosprawna wiec chyba na to tez jakis benefit jest. czy to prawda ze pampersy sa za darmo w uk? na co mozemy jeszcze liczyc? jedziemy do londynu w srode mamy samolot rano i mam nadzieje ze szybko znajdziemy flat .dwie noce mamy motel zaltwiony ale mysle ze przez dwa dni sei znajdzie flat i szybko do kansilu po wnioski, nie znam za bardzo ang ale chyba tylko imie nazwisko trzeba wpisac - dam rade z google lumacz?

nie prawda ze rok- moja znajoma jest 4 mce i ma wszystko na cchildren benefit tylko czeka bo na to sie podobno pol roku czeka , a ona jest sama w zdziecmi bo ja chlopak rzucil a kebaba nie chce

na jakiej uloicy jest ten kansil w londynie?czym tam dojechac ze stansfred?

acha i mam jeszcze jdno pytanie - czy dwa wozki przeiowze samolotem za darmo?

tyle rodakuw w uk siedzi i nikt nie odpowie? a moze ktos by chcial nas poznac i sie z nami zaprzyjaznic w uk? acha ile papierosow mozna zabrac w samolot na osobe? slyszalam ze na otnisku w londynie mozna od razu sprzedac jakie wziac zeby cos zarobic? marlboro lm? czy tansze?

Gość nie jestem pewna
co z tym wózkiem ale cos mi sie wydaje ze sie doplaca a czemu nie zapytaliscie przy kupnie biletow?

Gość Marne
Prowo

Gość nie jestem pewna
wez ze soba slownik ortograficzny!!!

bo wykupilismy z jednym wozkiem ale chcielismy spacerowke tez wziac dla synka bo jak mamy mieszkania szukac czy cos to ja za reke niebede go ciagła. wozek nam kazali na lotnisku oddac wiec chyba wezme dwa bo mam dwojke dzeci a jak nie pozwola to sie najwyzej go wyrzuci na lotnisku

a co ty chcesz co mojej ortografii? mam dyslekcje dyscos tam jeszcze i w pl nie mam pracy a mam dzieci i musze myslec o rodzinie sprzedalismy bmw i jedziemy w srode . mam nadzieje ze nam sie uda ale mamy kase na poczatek a potem jak te benefity nam dzadza to bedzie spoko chlopak ma prace zalatwiona kumpel z poprawczaka z którym siedzial mu zalatwil moze mieszkanie nam tez zalatwi

ja to sie tylko o ten benefity martwie bo wole dostac od panstwa niz moj ma znow krasc i kombinowac z autami jak dostaniemy te 500 f tyg to przezyjemy bo on do pracy na tasmie sie nienadaje jakos

to jest jakis stary artykul bo teraz sie nie tzeba rejestrowac w tym home ofise podobno od zeszlego roku to juz od 1 dnia sie przysluguje jak sie ma mieszkanie i prace

najwyzej jak nam sie nie uda to poskladamy o te benfity jak zaczniemy dostawac to ja wroce z dzieciakami do polski a on bedzie je pobieral i przysylal do polski zawsze taniej w polsce wyrzyc za angielskie pieniadze no nie?

Gość u7gbb66
wrzucilam ci lik poczytaj soie

Gość to musi być prowo
różne tematy o benefitach w Uk czytałam na kafe ale tak bezczelnej laski jescze nie spotkałam.

Gość zniesmacz0nA
Bardzo dobrze, niech taka patologia jak wy wynosi sie za granice jak najdalej stad, trzeba bylo nie robic dzieci jak nie macie forsy. Okracie inne panstwo a nam polakom przynosicie nic wiecej oprocz WSTYDU. Pozniej patrza na nas jak na trzeci swiat bo najwieksze nieuki i matoly zyciowe jadam tam zebrac o grosze. Wynocha i nigdy nie wracaj

Gość nie jestem pewna
pasozyty narobily dzieci a teraz licza ze ktos ich bachory bedzie utrzymywal, do pracy sie wezcie, jak sie nie ma kasy to sie dzieci nie robi albo trzeba sie zabezpieczac

Gość zniesmacz0nA
a pozniej dziwimy sie dlaczego mamy opinie menelstwa europy? bo jakies gnidy spoleczne po poprawczakach jada robic nam wstyd

to wcale nie jest prowo u nas pol wsi wyjechalo i na benefitach tam siedzi jak sie nalezy to co mam niezkorzystac??? mam mozliwosc to jade w polsce nawet na antykoncepcyje mnie nie stac stad mam 3 dzieci bo kochac sie chce mojemu misiowi

Gość dyrektorke srycipa
zapytaj zdz ona siedzi na socjalu w UK :D

Gość Żeberko
Mój sąsiad z domu obok ma czworo dzieci, żona nie pracuje, on pracuje tylko dwa dni w tygodniu, mają dwa wypasione auta, zakupy co dwa dni przywozi bus z Tesco. Jak mniemam jego osiem dni pracy w tygodniu raczej nie pokrywa tych wydatków.

Gość gość
O moj Boze kobieto zastanow sie co ty wogole wypisujesz? jestes tak pusta ze az szkoda mi Ciebie mam nadzieje ze dostaniesz tu pomoc darmowego psychiatry bo tyle Ci sie nalezy a poza tym zapomnij o 500 tygodniowo hahaha skad ty to wzielas bd wracac szybciej do polski niz Ci sie wydaje . P.S widac ze ze wsi haha

Gość gość
Pusta to ty jestes, ze wyciagasz prowokacje sprzed dwoch lat :D:D:D:D

Gość gość
Hahahaha ludzie wy chyba nie wierzycie tej durnej! Absolutnie zadnych benefitow nie dostaną hehehehe tzn napewno nie pierwsze 6 miesięcy,po drugie absolutnie żadnego flatu w dwa dni nie wynajmą hehehehe bo samo sprawdzenie ich danych zajmie agencji każdej kilka dni. Poza tym 3 tys wystarczy na depozyt i miesiąc z góry i niech sie modlą by starczyło na agency fees. Hahahaha aż se do ulubionych ten temat zapisze. Żeby śledzić co ta idiotka jeszcze wymyśli. Hehe boki zrywać jacy ludzie są głupi i patologicznie myślący :D

Gość gość
A no temat faktycznie stary. Nie zapisze do ulubionych. A swoją droga ciekawa jestem jak sie jej pobyt podobał na obczyźnie. Bo z takim kurzym mózgiem to pewnie więcej szczęścia niż rozumu.hehehe