Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja?

Polecane posty

Gość florecita
Skoro umiesz rozmawiac nie masz kompleksow nie jestes brzydki to w czym problem ????????? Bo ja juz sama nie rozumiem

Gość Jak najbardziej normalne
mam 26 lat Ty cos za bardzo roztrzasasz i dywagujesz.

nie wiem sam. W każdym razie to nie jest tak, że prawiczkami są tylko osoby, które boją się gęby otworzyć... i które wyglądają jak noc listopadowa.

Gość a ja jestem ewenementem
mam 28 lat nigdy nie uprawiałem seksu klasycznego ale...całowałem się z wieloma kobietami, uprawiałem seks oralny, romansowałem ile wlezie z mężatkami, ogólnie niezłe ziółko ze mnie, ale jakoś tak seks chciałem mieć z kimś kogo kocham :P

Gość a ja jestem ewenementem
mam dobry bajer, jestem dosyć ładny, lubiany, zawsze mnóstwo koleżanek (w większości jednak nic więcej, no czasami miałem okazję) ale tak jak mówię chciałem mieć seks z kimś kogo kocham, studia minęły i tak jakoś trwam sobie :P

często o prawiczkach myśli się jako o osobach, które boją się odezwać i w ogóle, że mają to wypisane na czole...

Gość a jak to jest,jak????
ja tu nie widzę nic nienormalnego:)przyjdzie czas i na amory,dobrze ,że nie jestes typem "z kwiatka na kwiatek"nie chodzi o zaliczenie laski na siłę,widocznie INNY jesteś niż większośc:D

może czekasz na swoją miłosc????

W moim przypadku nie. I jestem "inny" niż cała reszta, co ma znajomych, przyjaciół i inne tego typu relacji. Ja jestem zupełnie sam i pewnie mam wypisane na czole, że boję się zagadać i ogólnie nieatrakcyjny jestem.

i z nia przeżyc TO COŚ?,czy niekoniecznie,piękny masz wiek ahhhh

Gość masz,może
kompleksy???

Nie nie nie i jeszcze raz nie. Ja to widze w ten sposob 1 Masz normalny pociag seksualny ale postanowiles ze pierwszy raz to z osoba w ktorej sie zakochasz. Do tej pory sie nie zakochales wiec czekasz. I to jest normalne takie masz przekonania Twoja sprawa i nie ma o czym gadac 2 Masz normalny pociag ale jestes niesmialy i jakos nie mozesz poderwac panny bo np w towarzystwie kobiet nie wiesz jak sie odezwac. wspolczuje ale tzreba by sie dowiedziec jak te niesmialosc przezwyciezyc. Moze psycholog 3. Masz obnizony albo zerowy pociag i dlatego dziewczyny nie interesuja Cie tudziez nie masz zupelnie ochoty na sex, a to w wieku 26 lat jest niepokojace i nalezy udac sie do lekarza i pzrebadac poziom hormonow.

każdy ma jakieś kompleksy, ale nie wiem, czy mam ich więcej niż inni...

Gość florecita
doskonale o tym wiem nawet mam 2 kolegow ktorzy sa prawiczkami przystojni inteligentni z kultura osobista ....Mysle ze po prostu nie trafli jeszcze ta tą jedyna a nie interesuje ich przygodowy seks z nieznajomą

florecita: ale ja nie powiedziałem, że nie interesuje mnie przygodny seks?

Gość florecita
Zastanawia mnie jedno jesli poznajesz dziewczyne podoba Ci sie czy robisz cos w tym kierunku? czy na rozmowie sie konczy Jesli tak jest...dlaczego nie kontynuujesz znajomosci?

nie kontynuuję znajomości, nic nie robię. Nie wiem dlaczego, jakoś nie widzę potrzeby, nie wiem.

Gość florecita
wiec co nie miales nigdy okazji przeleciec dziewczyny? Moze boisz sie ze sie zoorientuje ze jestes prawiczkiem?

przecież nie zawsze byłem w takim wieku jak teraz. Serio nie wiem, dlaczego tak jest.

Gość florecita
To ja jestem bezsilna ,wiec skoro Ci sie podoba jest interesujaca fajnie Ci sie z nia rozmawia to czemu konczysz znajomosc ???? Ty musisz wiedziec dlaczego tak sie zahcowujesz

A moze Ty po prostu gejem jestes?