Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

jaka reakcja?

Polecane posty

Gość a jak to jest,jak????
no trochę więcej od ciebie:)(rycząca 40-stka :D:D:D),przyjdzie czas i na ciebie ,jak dla mnie jesteś jak najbardziej normalny,powodzenia ;)

na pewno nie jestem gejem. Gej interesuje się facetami, a ja jakoś nieszczególnie.

Ja tam młodszy trochę jestem autorze topiku, i jakoś stracił ten popęd na kobiety... Z góry wiem, że szans nie mam, więc o nich nie myślę. Nawet idąc widzę jakąś dziewczynę to głowa na dół i idę dalej. Niektórzy sobie dowcipkowali, że niby mam te choroby, że się kobiet boję.

Po prostu sam jestem od dziecka. Żadnych przyjaciół, znajomych. A do psychologów nie idę bo pewnie by mnie wysmiewali i bym słuchał jak to po pracy sobie żarty robią.

Gość florecita
Wedlug mnie tez jestes normalny ... moze po prostu boisz sie ralacji kobieta-mezczyzna ,czym to jest spowodowane nie mam pojecia.Moze znajomi powinni Cie umowic z jakas dziewczyna na randke nie wiem kino , kawa ;)

raz na studiach próbowałem zaprosić na kawę jedną dziewczynę ( wiedziałem, że jest zajęta). Nie chciała. To była najładniejsza dziewczyna w grupie. Na przerwach lubiłem z nią rozmawiać...

spróbuj przełamac swój opór do dziewczyn,nie każda randka musi się kończyc w łóżku

"Moze znajomi powinni Cie umowic z jakas dziewczyna na randke nie wiem kino , kawa" Jeśli to było do mnie. To ja jestem zupełnie sam. Nigdy nikogo nie miałem.

nie zrażaj się ,to,że jedna ci odmówiła nie znaczy ,że inna też,na pewno jesteś wartościowym człowiekiem a dziewczyna czy miłośc na pewno czai się za rogiem,wszystko ma swój czas:)

Gość florecita
hmmm a moze Ty gustujesz autorze w najladniejszych i zajetych ? Wiec moze w tym problem:D

florecita: to prawda, że gustuję w najładniejszych. Niestety, mam takie estetyczne podejście do życia. Kiedyś podobała mi się sprzątaczka u fryzjera. Bardzo ładna, chciała być fotomodelką. Ale do niej nie zagadałem.

każdy ma coś w sobie wartościowego,czytajac twoje posty widze wrażliwego,troche zakompleksionego młodego człowieka

Mój dawny znajomy opowiadal jak kiedys zamowil sobie panią do "rozprawiczenia" to bylo poprzez anons w necie.Oczywiscie nie polecam ale facet byl tak zdesperowany ze poprzez system płatnosci sie rozprawiczył noi tak kilka razy ,to nabrał rozeznania w tym temacie.Jednak uwazam ze to takie płytkie i zbyt zdesperowane

piękno przyciaga ale też z czasem przemija,ważny jest "środek",bo moze się okazac ,że to co piękne to puste i próżne

Gość MarzenaZPacanowa
Pewnie frajer jakiś jesteś. To samo ten samotnik.

Gość florecita
hmm jesli tylo uroda sie dla Ciebie liczy powodzenia moze w wieku 40 jakas miss spotkasz na swoje drodze:D

florecita: no nie tylko, ale takie dziewczyny najbardziej mnie interesują...

Gość Kloc5555
Czyli po prostu szukasz nie wiadomo jakiej dziewczyny, a sam gówno masz do zaoferowana.

nie nie wiadomo jakiej dziewczyny, tylko ogólnie ładnej. Wcale nie jest tak, że nie mam nic do zaoferowania.

przede wszystkim lepszy skutek odnosi odwazna i zdecydowana postawa niz "uciekający kroliczek" Ale bezposrednio rowniez nie mozna podejsc do kobiety i wprost zaoferowac swoją propozycje, no bo mozna w pysk jeszcze zarobic :p Kiedys pamietam,jak wychodzilam z pracy, to jakiś znacznie młodszy chłopak podszed do mnie i wreczyl mi liscik z wiadomoscią iż chciałby abym była jego pierwszą i ostatnią bo on gustuje w takich kobietach.No szczerze powiem że niefajne zdanie sobie o nim wyrobiłam.Miłośc od pierwszego włożenia..też mi coś :o

ależ mogą,mogą,ale piekne maja wysokie mniemanie zwykle o sobie ,nieraz wyżej patrzą niż stoją,mogą cię nie zauważyc,bo same szukają tez pięknych

ok, już muszę powoli kończyć. Będę się starał coś zrobić, żeby nie być sam. Może się uda...

Gość florecita
zatem powodzenia;)

Gość fghjkjgfdfghj
Pamietaj ładna miska jesc nie daje... ale do tego tzreba dojrzec Tobie to troche zajmie:)