Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Przyszla mi kiecka - zdjecie

Polecane posty

Gość ładna jest
Rzeczywiście zdjęcie mogło zmylić. Ale kolor nie jest zły, Mi się sukienka podoba. Ale jak źle się czujesz w tym kolorze to wymieniaj, bo znając życie zaraz wyląduje na dnie szafy. BTW ja mam podobną figurę i w życiu nikt mnie wielorybem nie nazwał, co za ludzie :P

Jak na moj gust, to troche ciut bielizniana..... ale gdzies na urlop, czy na plaze moze byc...

Gość vffggh
a na stronach mogliby pokazywac laski o wzroscie 150-170 o pelniejszych ksztaltach w tych sukienakch a tak pokazuja same laski i potem powstaja takie problemy jakie ma autorka kolor nie ten, efekt mizerny, zero wrazenia

Gość vffggh
sukienka z krotkim przodem i dluzszym tylem to tez tylko dla szczuplych i dosc wysokich lasek, plus koniecznie szpile bo w balerinach bedzie to zalosnie wygladac

Gość gdzie cwiczysz
hahahahahahahahahaa Żono toś teraz pojechala :D oj glupias ty babo :D

Gość wystarczy troche wyobrazni
zeby sie zorientowac ze z taka figura w takiej sukience sie bedzie wygladalo po prostu smiesznie:D

Mi sie akurat figura LL nie bardzo podoba, ale gruba na pewno nie jest, i cycka tez ma fajnego :-)

kurde, ale ja zawsze tam zamiawiam i kiecki i spodnie. bluzki no wszystko i jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby cos wygladalo nie tak jakbym tego chciala ee tam zreszta, droga nie byla, mam teraz pretekst zeby sie troche odchudzic :D chyba jednak ja zostawie, choc znajac zycie z cyca i tak nie zejde co do kroju sukienki, chcialam sporobowac czegos innego, bo wszystkie mam takie przylegajace, bardziej wizytowe, podkreslajace figure a ta mi sie bardzo spodobala, myslalam ze Mka bedzie wystarczajaca na moje cyce, nie mam w szafie nic z rozmiaru L

Gość tak z ciekawosci
troche zle zrobilas ze sie nie zmierzylas przed zamowieniem ale teraz mozesz to zrobic i wymienic na wieksza jak cos

Gość vffggh
no biust fajny trzeba przyznac ale figura kompletnie przecietna, nogi -zero sportu, zero ruchu ,zero miesni, brzydkie,rece tez galaretowate

Gość MASZ PRZYNAJMNIEJ Z 80
JAK NIE 85 POD BIUSTEM I MICHE D W TEJ KIECCE WYGLADASZ JAKBYS MIALA ZA CHWILE PEKNAC ODDAJ JA NIE JEST DLA CIEBIE

Gość MASZ PRZYNAJMNIEJ Z 80
WYGLADA NA DUZO WIECEJ ALE BYC MOZE TA KIECKA ROBI Z CIEBIE SZERSZA NIZ JESTES NO I NOGI ZBYT POTEZNE MASYWNE W KOLANACH DO TEGO KROJU

kiecka albo zdjecie ok, nie bede sie z Wami klocic, poznalam juz Wasza opinie i biore ja pod uwage

Gość little......
lady jestes zwykla,srednio ladna i srednie szczupla laska Ale to kieca nie dla ciebie..NIE NIE NIE:(

Gość little......
to kiecka dla bardzo drobnej, eterycznej mlodej dziewczyny

Lady wyglądasz slicznie i masz ładne nogi, cycki w sumie tez, sama jako baba bym się obejrzała. ale sukienka paskudna, nie mój typ absolutnie, choć Tobie w niej ładnie

Gość klopsik22
schudnij duzy cycu ;)

Gość pawel35
sukienka dobra na szybki numerek

Gość NieGrzecznaAga26
niska kopiasta blond dziewka " z pucołowatą twarzą ciekawe jak bedziesz wyglądac za lat 10 i 20" - napewno młodziej niż Ty;)

Gość jestem kobieta woda ogniem
lady nie zalamuj sie hehehe calkiem przasna z ciebie kobitka tylko z kiecka wycelowalas jak slepa kura w plot :D

skąd mi się to w sumie wziełó? myślałam o czymś innym:D cycki masz świetne! a z zawistnymi patałachami, to do gazu. zatruwacie tylko powietrze

Gość maja345
czy az tak Polki sa paskudne, brzydkie ze musza zazdroscic autorce figury? bo ja w autorce widze co 2 laske na ulicy, czyli normalna 160-170 ,przecietna figura, dosyc ladna twarz