Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Przyszla mi kiecka - zdjecie

Polecane posty

na Tobie ładniej wygląda , niz na modelce, ale faktycznie kolor troche inny

Gość cycki ci sie z niej wylewaja
bardziej bym cie widziala w jakiejs spodnicy typu tulipan do srodka top wydaje mi sie tez ze albo masz zle dobrany stanik albo zdeformowany biust za mala miska bo tak piersi nie powinny sie odcinac wrecz wylewac nie jestes gruba,ale ta sukienka zdecydowanie nie jest dla ciebie

Gość ile wazysz i przy jakim
my nie potrzebujemy przyklasku internautów i wstawiania swoich zdjęć w takie miejsca , to dobre dla 15-latków

Gość ta sukienka jest dla
szczupłych dziewczyn a nie dla spaślaków :o wyglądasz w niej jak krowa :o

Gość tak z ciekawosci
jaki kupilas rozmiar tej sukienki?

Gość niska kopiasta blond dziewka
z pucołowatą twarzą ciekawe jak bedziesz wyglądac za lat 10 i 20

Gość biegiem biegiem
lady love widac, ze nie masz za grosz dystansu do siebie a uwierz mi, ze nie wychodzi ci to w tym wypadku na dobre. Sukienka nie rozni sie niczym od tej na modelce ale ty wygladasz w niej nieaatrakcyjnie, jak dziewczynka z przedszkola w przyciasnym kostiumie na balu przebierancow.

inna jest niż na tej modelce. cieńszy, bardziej przeswitujący materiał, inny kolor. wygląda jak koszula nocna. będziesz ją oddawac?

Gość fdvfbgf
lady love wybacz ale nie pasuje ci ta kiecka, kompletnie niedobrana do figury twej

Gość do znacznie lepsza
autorka wstawiła tu zdjecie zeby pochwalic sie jak fajnie kiecka na niej leży z ty pytasz sie czy bedzie oddawac , oplułam się ze smiechu

Gość do Lady Love
masz obwisłe cycki :o zrób coś z tym

one nie sa zdeformowane, stanika nie mam w tej kiecce nosze odpowiedni dla siebie rozmiar kiecka rozmiar M, nie moglam kupic wiekszej tylko i wylacznie z powodu cyckow tymbardziej ze cwicze na jedna parie ciala i w L bym sie utopila

Gość tak z ciekawosci
hmm jakbys miala s to chetnie bym odkupila od ciebie ale no cóz weszlam na ich strone i chyba sobie zamowie ale troche inna

a wiesz ze chyba oddam i wymienie na inna? bo mi sie ten kolor w ogole nie podoba.. chcialam biala, nie brudasna

Gość To sukienka...
Dla wysokiej od 170 wzwyz wrecz anorektycznie chudej dziewczyny ze smuklymi dlugimi nogami i miseczka A gora B 65-70 pod biustem.Ty jestes na nia za niska i zbyt kurpulentna( dosc potezne nogi i widac duze piersi).Wedlug mnie wygladasz jak karykatura tego drugiego zdjecia.

Gość gdzie cwiczysz
mnie sie wydaje, ze wlasnie L to twoj rozmiar ale rob sobie i uwazaj co chcesz....polecam troszke dystansu do siebie bo ani zadna laska z ciebie, ani nie widac ze cwiczysz.

Gość nie wiedziałem
ze jesteś taka mała pulchna swinka , lubie takie mięciutkie dziewczynki

Gość kobietka76
Wyglądasz dobrze, zwyczajnie. Sukienka leży normalnie. Nie ma rewelacji, ani też nie jest źle. Masz bardzo przeciętna urodę, więc błyszczeć tak czy tak nie będziesz. Ale poprawnie możesz jak najbardziej wyglądać :)

ja mam 168 ;) duzo mi nie brakuje, poprosze mojego zeby mi zdjecia robil bo ja sama najwidoczniej robie z siebie karakana :D

Gość ZA MALA MISKA NA TWOJE
PIERSI W TEJ SUKIENCE,ODCINAJA SIE BRZYDKO I WYLEWAJA.

Gość lady jesteś przepiękna
Lady, na tej fotce z linka 1 sukienka wydaje mi sie mdła, wyglada prawie jak jakaś halka albo koszula nocna! po co chcesz krótszą? było kupić tunikę jak chcesz krótką, na tej modelce to wyglada jak przykrótka a na Tobie wyglada własnie bardzo dobrze, jak sukienka, no i masz ładniejsze kształty niż modelka nie rozumiem Twojego niezadowolenia

Gość fdvfbgf
dokladnie cycki wygladaja strasznie w tej kiecce, wylewaja sie , okropnie to wygalda, zamisst ladnie je uwydatnic zrobilas brzydki cyc

Gość żółta żaba żarła żur
na modelce sukienka wygląda lepiej, nie widać tam, że materiał jest po prostu koszmarny na Tobie- faktycznie kolor jakby przybrudzony i wyraźnie widać tani materiał, no i w biuście za mała, chociaż piszesz, że to akurat Ci się podoba, ale szkoda biustu na wciskanie go w spłaczający poliester,poza tym halka, albo wierzchnia warstwa krzywa, oddaj ją

Ja piernicze, co za teksty! Ludzie, opanujcie się! Gdzie WY widzicie obwisłe piersi? Gdzie wy widzicie grubą dziewczynę? Lady - zgadzam się z tym,że kiecka lepiej wygląda na modelce niż na tobie.Tragedii nie ma, ale wydaje mi się,że wieksza lepiej by się układała.Figurkę masz fajną, więc olej tych napinaczy.Nie wszyscy muszą być wieszakami:) ale co do samej sukienki to nie jest Twój krój.

A ja uwazam, ze ladna masz figure i nogi. Wielorybem zadnym nie jestes. Ale sukienka stanowczo wyglada na 1-2 rozmiarow za mala. Splaszcza ci biust, piersi sie wylewaja i jest zdecydowanie przyciasnawa. Takie daje wrazenie na tym zdjeciu. Najlepiej wymien albo zwroc.

na modelce sukienka wygląda lepiej, nie widać tam, że materiał jest po prostu koszmarny na Tobie- faktycznie kolor jakby przybrudzony i wyraźnie widać tani materiał dzieki, bo juz myslalam ze tylko ja to widze, coz, oddaje :) tymrazem zanim cos zamowie najpierw bede mierzyc w sklepie :)

Gość vffggh
szczerze napisze sukienka na modelce wyglada bosko, modelka jest szczupla i ma dlugie nogi twoje nogi nie sa az tak zgrabne i jestes niewysoka jak na dzisiejsze czasy ale nie w tym glowny problem.... u modelki sukienki pieknie uklada sie na biuscie, minimalnie on wystaje, u ciebie splaszcza,biust wyskakuje, sukienka za mala:( po trzecie ten kroj sukienki jest zarezerwowany dla wysokich, bardzo szczuplych dziewczyn, ciebie jeszcze bardziej pogrubia:( zawsze zastanawialam sie czemu dziewczyny z przecietnym wzrostem, srednia figura probuja na sile wcisnac sie w ciuchy stworzone dla dziewczyn o wygladzie modelki ja mam 167 i na sile nie robie z siebie heidi klum...wzoruje sie na beyonce, kim kardashian ktore maja pelne biodra, tylek, biust i tak sie ubieraja ze wygladaja jak milion dolarow