Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyayla

Panowie! Co sądzicie o kobietach które robią "pierwszy krok"?

Polecane posty

Gość Lyayla

Próbuję zrozumieć męską psychikę: zdaje się, że Panowie wzięli sobie do serca to równouprawnienie i często nie kwapią się do tego by "zrobić pierwszy krok", nawet gdy ewidentnie im się dziewczyna podoba, co wynika z mowy ciała. Z drugiej strony, gdy to kobieta wykaże inicjatywę, szybko tracą zainteresowanie, bo jak się mówi są zdobywcami... No więc jak znaleźć złoty środek?

Gość Dek@ przestań
zakładać durne tematy - please! :(

Gość sgsdgsd
Żaden facet nie oprze się miłej i ładnej dziewczynie, jeśli ta zrobi pierwszy krok. Kto by nie był zachwycony, jakby taka się nim zainteresowała i jeszcze sama zagadała. A dlaczego niby miałaby się potem znudzić komuś, to nie wiem, przecież jak fajna, to chłopak sam będzie robił wszystko, żeby byli razem.

Gość Lyayla
Ja zawsze słyszałam, że jestem niedostępna dla facetów dlatego postanowiłam się zmienić i stać bardziej przystępna. Ale nie chcę przegiąć w drugą stronę!

Gość Lyayla
Dla przykładu Dodam jeszcze, że miałam ostatnio taką sytuacje: poszłam do klubu z kumplem (co mogło wyglądać, że jest moim chłopakiem) ale bawiłam się też z innymi facetami, jeden z nich bardzo mi się spodobał ale czekałam na jego krok... Nie doczekałam się. Przy wyjściu tylko posłałam mu uśmiech i puściłam oczko. Potem zaprosiłam go do znajomych na jednym z portali... Zaakceptował i napisał wiadomość, ale pisaliśmy krótko bo nie miałam czasu, obiecał odezwać się innym razem ale tego nie zrobił, więc napisałam ja ale już nie odp... Jak to rozumieć???

No więc jak znaleźć złoty środek? nie istnieje zaden zloty srodek, tak jak nie ma zwiazkow idealnych itd

Gość Lyayla
Ostatnio w klubie zagadal do mnie ochroniaz po krótkiej rozmowie patrzalam sie na jego barki potem co raz nizej az w koncu na penisa i zaproponowalam mu loda w dyskotekowej ubikacji bylo cudownie jego smietanka splywala mi z koncików ust az po szyje i kapala na moje uda Potem wzial mnie analnie kilka krotnie do dzis boli mnie dupa jakby mi tam pociag towarowy wjechal relacji warszawa wroclaw ale bylo tak romantycznie i przyjemnie zostawilem mu numer i juz nie dzwoni ale to nic moj dog niemiecki Adolf bierze mnie codziennie jestem zadowolona uwielbiam robic to na pieska

witam ... zapraszam chetnych panów na sexik ze mna i z moim psem Adolfem

Gość LyaylaL
Ten wyżej to podszywacz! Skąd znałam nick? Hmm... Wystarczyło, że znałam imię, nazwisko i miejscowość, wszystkiego się dowiedziałam podczas tańca :D

ten wyzej to podszyw wciaz szukam faceta co lubi loda z polykiem :P