Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki bez auta nie istnieje

Przeciętny z wyglądu facet musi mieć jakąś w miarę dobrą pracę i auto

Polecane posty

Gość Śledz w puszce miała
pewnie,że z frustracji można każdemu dosrać,czy ma wszystko cudowne i idealne,Śledz w puszce jest po prostu piękna,pomarzyć sobie możesz o takiej.

mańka.dzik-Cóż, różne są zboczenia, ciekawe czy tak samo powiesz jak twoje dzieci będą brzydkie i grube, popadną w depresję i alkoholizm. Blondynki powinne się wiązać z wysokimi i barczystymi facetami, wtedy ich dzieci były by zdrowe i piekne a tuczniki na eksport.

Gość mańka.dzik
a teraz często słysze od takich mięśniaków i przystojniaków teksty typu co ja robie z takim grubasem a ja odpowiadam-jestem szczęśliwa :)

Gość mańka.dzik
mamy synka i jest najpiękniejszym dzieciakiem na świecie :)

mańka.dzik-Jestem ciekaw czy będziesz z nim szczęśliwa, jak w wielu 30 pare lat zgrubnie o te 30-40 kg... Skoro teraz już jest gruby, to z wiekiem będzie coraz grubszy... Ciekawe jak będzie się z tobą seksił,pewnie nawet nie wie jakiego ma siurka, bo mu brzuch zasłania widoki hahahaha

Gość Ewka_z_forum22
Tylko przystojniacy i piękne kobiety powinni tworzyć związki. Reszta niech zdycha w samotności.

mańka.dzik-Dla matki to każde dziecko jest piękne, zobaczysz jak będzie piękny dla kolegów z szkoły, będzie miał pewnie ciekawe ksywy..

przeciez to zwykla dziewczyna, do tego malo wymalowana, bez balejazu, blada itp

Ja tam do dziś jestem pośmiewiskiem, chodź pokończyłem szkoły... A ile się nasłuchałem w rodzinie "jaki przystojny kawaler"...

Gość mańka.dzik
pobraliśmy się jak mialam 19 lat teraz mam 30.fakt przytył jeszcze trochę ale bzyka się niesamowicie i wcale mi jego brzuszek nie przeszkadza

i co z tego podszywaczu,że mało wymalowana, rysy twarzy ma śliczne,to nie pisz z agresją,że szara mysza,tylko,że zwykła dziewczyna,według mnie piękna,

Gość mańka.dzik
nawet jeśli synek będzie gruby to mam nadzieję że będzie odważny jak tatuś i będzie podrywał laski :)

Gość O śledziu w puszcze
Zwykła szara mysz, może i ładna, ale ja wolę "zrobione" laski, a nie blade, prawie bez makijażu

Gość mańka.dzik
jak ja uwielbiam włożyć mini i czerwone szpileczki iść na dyskotekę z mężem i pokazać tym wszystkim cwaniaczkom że grubasy też mają prawo żyć i mieć takie laski

Gość do mańka.dzik
piszesz jak prosta wiesniara po zawodowce, bez zadnego obycia, taka ktora slucha disco polo

no to sobie wol,co za zaszczyt,że taka wybitna osobobistość zaszczyciła nas swoją opinią jakie laski woli

Gość O śledziu w puszcze
takie panny jak sledz w puszcze zwykle maja chlopakow jakichs chudych studencikow w okularach. faceci z kasa i fajnymi autami wola laski zrobione

Gość mańka.dzik
możecie sobie pisać co chcecie ja i tak uwielbiam mojego męża,w wieś wychodzi właśnie z takich prostaków którzy nie potrafią nic napisać tylko obrażać

nie chcę ci tu dosrywać,ale już widać,że chyba popadamy w podbudowanie ego na zmyślonej osobowości na debilowatym forum,ach ci wspaniali mężczyzni i te ich laski

Gość do mańka.dzik
ciekawe jakie masz wyksztalcenie

jakieś kompleksy i niespełnione marzenia o byciu gangsterem,te słowa o facetach z fajnymi autami,świadczą o tym,aż za dobitnie

Gość O śledziu w puszcze
a na co fajnej lasce golasa bez auta?

Gość mańka.dzik
czy wykształcenie ma tu coś do rzeczy? kocham jak mój gruby mąż mnie bzyka uwielbiam jego ciało i to się liczy,ważne że mnie kocha i szanuje a nie nażre się sterydów i cffaniakuje po mieście BMW

samochód sprzęt jak każdy inny,ale to podkreślenie o fajnych autach,nie naśmiewam się z ciebie,co mnie obchodzi jaki kto jest,skończmy tę rozmowę,stwierdziłem,że Śledz w puszce jest piękna i nie zmienię zdania.

Gość O śledziu w puszcze
Ładna i normalna, do tego pewnie jeszcze po kilku partnerach seksualnych, więc żadne cudo

Do poddenerwowanej pomaranczy: pisalam to z ironia :) jaki temat takie wypowiedzi. Na razie problemow z powodzeniem nie mam, wiec jesli bardzo sie o to martwisz, to mozesz spac spokojnie. :D

Gość O śledziu w puszcze
Nie pisałaś tego z ironią, teraz się wykręcasz, a pewnie sama lecisz na przystojniaków klubowych z włosami na żel

Najbardziej podniecaja mnie napakowani, wyzelowani, w bluzkach polo z postawionymi kolnierzykami, koniecznie opaleni, lancuchy na szyjach, sportowe auta, itd. Szkoda ze tacy nigdy nie beda moi. Zostali mi chuderlawi studenci w okularach 😭

Gość karczmareczka 123
BW! przemawia przez ciebie jakaś trauma ;) w kółko o tym samym, przeczytaj uważnie moje wpisy to może przestaniesz krążyć wokół jednego i tego samego. Patrzysz na społeczeństwo przez pryzmat pieniędzy - w szczególności na kobiety. Niech się bida z bidą wiąże i dalej bide klepie! :D:D:D:D:D:D