Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki bez auta nie istnieje

Przeciętny z wyglądu facet musi mieć jakąś w miarę dobrą pracę i auto

Polecane posty

Gość Śledz w puszce miała
te teksty o przystojniakach z żelem,o fajnych z autami.o kafeteryjnych klimatach i dyskusjach tutaj mogliby komedie nakręcić

Gość Śledz w puszce miała
że też żaden kabaret się tym nie zainteresował

karczmareczka 123-Właśnie że bida powinna się wiązać z bogatym, z tym że kobiety chcą tego równouprawnienia tylko jak są biedne, jak są bogate to już by nie chciały faceta co mało zarabia, a jak mało zarabiają to nie chcą faceta co zarabia tyle ile one, lub ciut więcej, one chcą faceta co zarabia 5 razy tyle co ona. Taka jest norma.

śledź w puszce-Pokaż fotkę

Ale ja sie nie mam ochoty 'robic'. Bo po co? :D nie czuje potrzeby. Slonca nie lubie, na solarium nigdy nie bylam i nie zamierzam z niego korzystac, nie mam reki do tapetowania. Zreszta kazdy lubi co innego.

Gość do śledź w puszce
a jakich facetow z wygladu lubisz? a prawo jazdy i auto facet musi miec?

śledź w puszce-Czemu uważasz że przypakowany facet to od razu koks i siłownia? ja nie chodzę na siłkę, mimo że ćwiczę.Aż tak bardzo lubisz anorektyków albo grubasów od zadbanych facetów?

każdy ma swój gust - niektórym faktycznie podobają się misiowate lub bardzo szczupłe sylwetki. Podobnie znajdziesz osoby którym "przypakowani" faceci się nie podobają, niezależnie od tego gdzie tego "pakunku" nabyli.

Bw - pisalam o typowych 'koksach', takich ktorzy 'koksza' i wciaz sadza ze sa 'mali'. Mam kilku takich znajomych i swietnie pasuje do nich opis proznych zelusiow z dyskoteki :o. Jesli facet chodzi sobie na silownie trzymac forme, to nie mam nic przeciwko, ale wszystko ma swoje granice. Oczywiscie, ze mezczyzni ktorzy maja ladne, zadbane ciala sa duzo bardziej atrakcyjni niz zapuszczeni, z brzuchami czy wazacy powiedzmy 65kg przy 180cm.

Gość do śledź w puszce
a jesli chodzi o styl i urode to jakich facetow lubisz?

śledź w puszce-To jak, wyślesz mi fotę na maila? Mój mail to BW1984@o2.pl

Brunet niebieskooki, wbrew pozorom nieopalony, moze nosic okulary. moze byc szatyn, ale musi miec niebieskie oczy i ciemna oprawe. Blondyni mi sie nie podobaja w ogole :o :D

Gość do śledź w puszce
a moze miec zakola? prawo jazdy i auto musi miec?

Gość jatakuwazam
Kiedys liczyło się co innego , teraz przez rzady tuska bida w całym kraju i tylko hajs się liczy . Wiec w dzisiejszych czasach koles bez kasy to nie koles

Mam niebieskie oczy ale jestem szatynem, wiec odpadam, auta też nie mam, wiec też odpadam i pewnie foty mi nie wyślesz :(