Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mnie to wpienia

dlaczego w autobusie ludzie blokują wolne miejsca??

Polecane posty

Gość jak mnie to wpienia

Jak to jest że sa takie ćwoki, położy torbę na siedzeniu obok okna i usiądzie obok a ludzie stoją. Albo lepiej, siądzie po zawnętrzenj mimo że przy oknie wolne, wchodza ludzie do autobusu i trzeba się pytać, czy można usiąść?? Nie tylko stare babice i dziadki ale chłopy w sile wieku i paniusie tak robią. Ktos ich nie nauczył mózgu używać?

Gość sdfghjkl
w moim mieście w atobusach leci nagranie ze nie wolno na wolne miejsca kłaść bagazu oraz zwierząt.

Gość huih8il
ja siadam po zewnetrznej, bo nienawidze byc zablokowana z dwoch stron, ale bez problemu przepuszczam ludzi pod okno. Wystarczy powiedziec przepraszam, ale jak widac niektorzy tego nie potrafia:D

Gość jak mnie to wpienia
Ale powinnas tak usiąść żeby nie trzeba było się prosić!!

Gość isuuuulaaa
a u nas panuje taka moda że nawet jak jest wolnę zewnętrzne siedzenie to każdy pyta czy można usiąść. Po prostu kultura tego wymaga

zauważyłam te rekalamówy jadące ja zawsze mówię chyba reklamówka nie musi odpocząć na krześle ? zmieszanie i foch :D a co mi tam

Gość maturks4
A ja grzecznie pytam, czy damulka ma dwa bilety.

Gość żenuaaa
Ja widziałam taką scenę, odpicowana dziewucha, brzydka ale obcasy sukienka, zajęłą miejsce po zewnętrznej a obok okna położyła torbę. Nic to że ścisk w autobusie, koło niej ludzie stoją a ta albo w okno zerka albo coś na komórce pisze. To się nazywa kultura. Żenada.

kładę sobie torebkę na siedzeniu ale tylko wtedy jeśli nikt nie stoi za to zawsze siadam od zewnętrznej ponieważ nie znoszę mieć zamkniętej przestrzeni z dwóch stron:P

Gość laminata ata
''bo mi się reklamówki zmęczyły" haha albo zatłoczony tramwaj, no stać się nie da, a barany stoją nad wolnym miejscem i nikt nie usiądzie... a można by zamiast czekać na schorowaną staruszkę która i tak się tam nie dopcha usiąść i dać więcej przestrzeni do stania dla innych :)

Gość lelelelele
Zawsze siadam na kolanach obcym facetom nadziewając sie na ich chętne kutasy