Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnaaa

Praca przy tulipanach Holandia - Breda

Polecane posty

Gość LUBIAT
I CO NIKT NIC NIEWIE

Nie mów mi, że za 500 euro nie znajdę kawalerki, nigdy Ci w to nie uwierzę;) Za 1000 euro to dom, czy w Niemczech czy w Holandii. Monachium jest dość drogie, ale wątpię aby aż tak. Dobrze, podaj dane kontaktowe, pora dotrzymać obietnicy i kupić mi autko:D Oczywiście przedstawię stosowne przykłady mieszkań za 400euro:P I jak Ci się zyje Aniele? Sporo musisz zarabiać, jak stać cie na pokój za 600 ojro.

Gość LUBIAT
kto sie pdszywa pod lubiata kutasy sam ciąg

Gość nosa
witam ten który sie podszywa topewnie zbok.

Gość mario 663
czy ktoś jedzie na tulipany proszę o kontakt na marmaz663@wp.pl pogadamy

Gość mario 663
chodzi mi o 2 czerwca i lubelskie

Gość LUBIAT
słuhaj a masz juz adres

Gość mario 663
tak mam adres campingu a praca ma być w okolicach zevenhuizenbaan

Gość mario 663
w zależności na którą plantacje trafimy

Gość mario 663
a ty skąd jedziesz chodzi mi o miejscowość z której wyjeżdżasz

Gość LUBIAT
kiedy dostałes adres bo ja jeszcze niedostałem

Gość monnaaa
a czy ktoś jedzie z Poznania 2.06 o 22:00 ???

Gość anioł struż
dali sciesie wszyscy nabrac pojedziecie w jedna stone kasa zebrana i tyle.

anioł struż nie siej paniki i daj żyć bo nie jedziesz z nami nie wiesz o co chodzi a wymądrzasz się.

Gość monnaaa
Milek www.wyjazdbreda.fora.pl Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie :) i tam też sobie dyskutujemy na temat wyjazdu z osobami które już jadą więc zapraszam na forum :)

Gość anioł struż
słuchajcie dlaczego jak dzwonie do pana piątka niehce podac adresu domowego i sie wyłancza30 ludzi to idzie w jeden dzien znalesc przez znajomych itp a tu takie fora na zdrowy rozum przemyslcie ten wyjazd 10 albo 100 razy jak wyjedziecie juz to wezcie ze sobą euraki na powrót pozdrawiam.

Gość anioł struż
praca krapkowice dzisiaj ogłoszenie praca w holandi tesame zasady wpłata stawka dzienna 100euro nikt tyle niezarabia jak pisałem ze hce osobiscie przyjechac to powiedziano jestem z warszawy i niemorzna sie spotkac czyli naciągacze.

Witam serdecznie ją też jadę z mężem do Bredy na tę tulipany ale Pan Piątek powiedział mi że mam trzy terminy do wyboru 31,1 lub 2 czerwca chyba pojadę 2 czerwca z piły lub poznania jeżeli byłoby więcej osób jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na gmail haniapiechel@buziaczek.pl. Pozdrawiam

Gość bibulandia
Hej, ja tez sie wybieram na wyjazd do tulipanów 2 czerwca. Bylem tam juz kilka razy, moge pomoc. moj nr 725911589

Gość zrypanezycie
eh polaczki. wyjezdzaja przez agencje, nawet nie wiecie jak was kroja z pensji bo normalnie powinniscie 3x tyle dostawac za tą robote. nie potraficie samodzielnie znalezc pracy tylko przez agencje bo tak najlatwiej. ale robcie bo tylko sprytni se beda radzic, takie prawa natury

Gość monnaaa
bibulida zapraszamy na forum dla wyjeźdzających na www.wyjazdbreda.fora.pl napisz nam coś więcej o pracy z chęcią wszyscy poczytamy jak tam jest:)

Gość monnaaa
bibulandia* sory za pomyłkę ;p

Gość anioł struż
macie stu procentowa PEWNOSC NA WYJAZD GADAŁ KTOS Z PIĄTKIEM OSOBISCIE TWARZĄ W TWARZ

Hej ja tez pracuje w hol i mieszkalam na kempingach nie w bredzie ale nie wydaje mi sie zeby sie zbytnio nie roznilo jak ktos chce moge opowiedziec

Gość asfsdfgxdfgvcxvxc
macie nr tel do tego piątka???

Gość Michaśko.
Witam wszystkich Ja też jade na te tulipanki tylko ja wyjeżdżam 31 z Łodzi I jedziemy swoim autem bezpośrednio na kemping czy ktoś może powiedzieć mniej więcej o waruknach pracy i samym kempingu??

Gość Michaśko.
Witam wszystkich Ja też jade na te tulipanki tylko ja wyjeżdżam 31 z Łodzi I jedziemy swoim autem bezpośrednio na kemping czy ktoś może powiedzieć mniej więcej o waruknach pracy i samym kempingu??

Gość Michaśko.
widze ze jest kilma osób które już tam było prosze dajcie odp.na @ Michalgozdz2502@wp.pl albo gg 11229276 Bądź na Facebook "Michał Góźdź"

Gość dvodessa
straszycie ludzi którzy chca wyjechac i po co??? aby nie robili wam konkurencji i nie zapychali miejsc pracy? Ja byłam jako21 letnia dziewczyna w Niemczech na zbiorach ogórków i groszku upał straszny, praca po 10 do 20 godzin dziennie, mieszkałam w baraku, zimno, w nocy po dachach biegały szczury, właściciel dodatkowo hodował świnie więc śmierdziało niesamowicie-prysznice były tak usytuowane,że trzeba było przejśc przez chlewnię i co? żyje, zarobiłam pieniadze samodzielnie, w kraju,który chciał nas zniszczyć, naszą"ukochana" Polske-w której nie stac mnie na mieszkanie i samodzielne zycie jedzcie najwyżej wrócicie-powodzenia-tez chciałabym gdzieś jechac, ale nie mam pewniaka