Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość netowe znajomosci

Boję się znajomości internetowych

Polecane posty

Gość netowe znajomosci

a wy sie nie boicie?? spotykam sie z facetami z netu ale mam obawy, boje sie ze moge trafic na jakiegos drania. Co innego gdy poznajemy kogos w kregu znajomych wtedy co nieco o tym czlowieku wiemy, a o takim z netu nic. moze klamac, oszukiwac a my i tak nie mamy innego wyjscia jak mu wierzyc na slowo a z drugiej strony gdie kuzwa poznac jakiegos faceta jak nie w necie?:-(błędne koło

Gość netowe znajomosci
trafiłyście na jakiś psycholi z netu?

Gość tłumacz...
np. w tradycyjnym biurze matrymonialnym matole :P Tam właścicielki sprawdzajom facetom dokumenty, akty rozwodowe i męskość. Płacisz, ale masz gwarancję jakości :)

Gość mastes
ta na ciebie

Gość pamela 09nz6a
ja też mam opory przed znajomościami z neta, a jest to dla mnie jedyne wyjście, żeby kogoś poznać. Już wiele razy chcieli się faceci ze mną spotkać. Zawsze tchórzyłam :( A nuż może to jakiś napaleniec, psychol, zbok czy inny? :(

Gość wujekdoobrarada
rada prosta,,, jest fb, można trochę zweryfikować gościa, umawiacie się w miejscu gdzie jest dużo ludzi (kawka, restauracja itd) rozmowa telefoniczna przed spotkaniem

Gość koślaważmija
spotykaj się zawsze na swoi gruncie, poczujesz się pewniej jeden z którym się spotykałam ostrzegał mnie że w necie wszyscy kłamią, jak się okazało ostrzegał mnie przed sobą, miał 6 lat więcej niż na portalu podał

Gość koślaważmija
nie każdy normalny człowiek ma wieśbuka

Gość wujekdoobrarada
i nie ma się czego bać, wielu normalnych facetów właśnie siedzi w domu, chodzi samotnie na spacery czy do kina / bo nie lubią dyskotek i innych takich miejsc. Owszem są i kłamcy, zboczeńcy itd, jak w realu.

Gość pupcia --a0-0d-
jak się okazało ostrzegał mnie przed sobą, miał 6 lat więcej niż na portalu podał - hahahahhahahhaha :D rozbawiło mnie to :d

Gość awecds 4
ja się spotykam teraz z facetem poznanym w necie, gadaliśmy najpierw 3 miesiące i teraz spotykamy się w realnym zyciu, nie żałuję, że się z nim spotkałam :P no ale nigdy nie wiadomo na kogo się trafi więc najlepiej na pierwsze spotkanie umówić się w Pubie,kawiarni albo nawet na zwykły spacer w parku :) najważniejsze żeby było to miejsce publiczne no i chyba nie muszę ci mówić żebyś nie wsiadała z nikim obcym do auta ani nie spotykała się z nim w jego domu czy coś :)

Gość koślaważmija
mnie do śmiechu nie było kiedy kazałam mu się wylegitymować a ten , że nie . czułam , że coś tu śmierdzi.

Gość netowe znajomosci
ale ja nie mam oporów przed spotkaniem sie z kims z netu bo juz spotykalam sie wielokrootnie. boje sie natomiast zwiazać z kims takim bo jest to zupelnie obca osoba o ktorej nie mamy zadnych ale to zadnych informacji.gdy poznajesz kogos w gronie znajomych to odrazu wiesz czy to ktoś fajny, czy wartosciowy czy znajomi go odradzają czy wręcz przeciwnie a tutaj nie wiesz o drugim czlowieku nic. moze byc psychol, moze ertotoman moze nawet żonaty a ty musisz mu zawierzyc w kazde słowo

Gość awecds 4
nie rozumiem twoich obaw :O ja np kiedyś spotykałam się z facetem którego poznałam na przystanku autobusowym- też nic o nim nie wiedziałam, nie znałam jego znajomych więc żaden nie powiedział mi czy on jest "fajny" :D po prostu spotykajcie się, poznaj człowieka i tyle, inaczej się nie da :D

Gość netowe znajomosci
ostatnio spotkalam sie z fajnym facetem ktory ma 34 lata a ja juz sie glowie dlaczego taki fajny facet nie ma żony. A moze ma żone i mnie kłamie, a może to zwykły dupcyngiel ktory mysli zeby jak najwiecej pozaliczac panienek z netu, a moze ma jakis defekt. i nie wiem czy sie z nim spotkac jeszcze

Gość awecds 4
ile masz lat ? :D

Gość koślaważmija
autorko a Ty ile masz lat? różnie to się w życiu plecie, może miał wieloletnią partnerkę, która zostawiła go na lodzie, któż to wie

Gość awecds 4
21 lat ;)

Gość awecds 4
no właśnie to że fajny facet nie ma zony nie musi od razu oznaczać, że jest jakiś haczyk :D ale też nie polecam takiego bezgranicznego zaufania, można dać komuś jakiś kredyt zaufania ale najlepiej postarać się poznać człowieka :)

Gość koślaważmija
adwe.. zadajesz sobie sama pytania i odpowiadasz ? czy jesteś autorką i logujesz się na różne nicki ?

Gość awecds 4
nie ? :O

Gość netowe znajomosci
ja mam 27 lat tez nie malo ale mnie wlasnie zostawil facet. wiem ze i jemu moze podobnie sie zycie ulozyło ale jest on zupelnie obcy i musze mu tylko uwierzyc na slowo a w glowie miliony pytan i ta podejrzliwosc ze pewnie mnie klamie. gdyby byl to ktos poznany przez znajmoych to wystraczylo by sie dopytac i juz bym miala pewnosc ze jest na przyklad po zakonczonym zwiazku a tak to moge sobie gdybać

Gość koślaważmija
tak ? :O :D to czemu odp i pytanie są z tego samego nicka :D

Gość awecds 4
hahah już wiem o co ci chodzi :D ja spytałam autorki ile ma lat, i myślałam, że on mi odpowiedziała pytaniem o mój wiek, a to byłaś ty xD haha :D

Gość netowe znajomosci
potwierdzam to ja jestem autorką i mam 27 lat

Gość netowe znajomosci
kiedys tez poznalam faceta ktory miał 38 lat i był kawalerem i odrazu zapalila mi sie czerwona lampka i wiecej sie z nim nie spotkalam

Gość koślaważmija
to co Ty takich starych wybierasz ? na jakim portalu masz konto autorko ?

Gość netowe znajomosci
na sympatii mam konto czemu tacy starzy? tacy sie mna interesuja wiec daje im szanse dziwne jest zeby facet prawie 40 letni nie mial jeszcze zony

Gość netowe znajomosci
a dla zainteresowanych - najchetniej pieprzę się od tyłu :)