Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvbnv

Apeluje do wszystkich Polek odnosnie Euro!

Polecane posty

Gość nvbnv

Blagam, nie puszczajcie sie z obcokrajowcami, jesli faktycznie jakis wpadnie wam w ''oko'' to prosze zachowajcie godnosc i starajcie sie chociaz udawac, ze nie jestescie latwe. Pisze to jako kobieta i tylko dlatego, ze mamy okropna opinie za granica naszego panstwa

Gość hahahahahaalejaja
ale Ty jestes porąbana!! haha

Gość ladnadziewczyna
Ale wymyśliłaś:(

Gość nvbnv
i jesl ifaktycznie marzy wazm sie ksiaze z zachodu to proszę nie robcie niczego co swiadczyloby o naszej polskosci negatywnie

Gość mańka.dzik
tak mamy taką opinię ale tylko dlatego że jesteśmy takie piękne i każdy facet nas pragnie a takiej niemki czy francuzki nikt nie chce to jak miały sobie zszarpać opinię?

Gość nvbnv
nie wymyslilam, po rpostu w uk mamy taka opinie i chcialabym, zeby angole w koncu ja zmienili i zobaczyli, ze Polki to bardzo wartosciowe kobiety

Gość mkjncc
hahahahahaa :D jak zobaczyłam tytuł to myślałam, że będziesz nas właśnie do tego namawiała, żebyśmy korzystały :D

Gość jak zmienia opinie
ze polki sa bardzo wartosciowe to bedzie z tego wieksza kasa dla nas

Ja pierdole co za idiotka. Daruj sobie już z tym euro, jak jakaś lampucera ma się puścić to się puści, nic nie dadzą twoje apele, o dziwo mam wrażenie że autorka poprzedniego tematu o podobnej tematyce jesteś ty ;o

nie ma zmartwienia najlepsze bojki bedą na Ukrainie, tamtejsze Niebogie Niewiasty się już nimi zaopiekuja. dla Rosjanina polka z nogami jak u kobyły pociągowej rozepchana nie stanowi atrakcji nawet w promocji gratis