Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klu

Grycanki - fajne czy nie

Polecane posty

Gość klu

ja je w sumie nawet lubie, i troche krzywdzace dla lodów grycan jest to że dużo ludzi pisze że już nie zje tych lodów przez nie, przeciez one nie maja z tymi lodami nic a nic wspolnego..... oprocz nazwiska! a wy co myslicie?

Gość s.o.s
u mnie wywołuja odruch..beee

Gość bbbbbbbbbbbbbdddd
Komentarz zjedzony przez Grycanki ... 🖐️

Gość sdfghjkl
Fajne.

Gość glucho
seksi

Gość ludy robia swietne a to
najwazniejsze. One same mnie ani ziebia, ani grzeja ( jak zreszta wiekszoc "celebrytów"). Nic do nich nie mam.

Gość klu
ale własnie one nie robią lodów.. tylko ich dziadek czy ktośtam, one mają dwie cukiernie czy coś z tego co mówiły u kuby kiedyś. no a lody tak czy inaczej kozackie, jadłam wczoraj cynamonowe mniammniammniam

Gość polaaaaaaaaaaaaa
moim zdaniem fajne. pewne siebie. i pokazuja ze nie tylko chude wieszaki moga chodzic po ulicy!!!!!!!!! no i lody grycan zajebiste :) (chociaz to prawda ze to nie ich biznes, no coz)

Gość No mogą chodzic po ulicy
Mogą. Spoko, niech chodzą. Tylko później niech nie narzekają na problemy z krążeniem, stawami itd. U Kuby sie strasznie skompromitowały,zwłaszcza ta młoda. Nie wiem ile ona ma lat, z 16? Jest najgrubsza z nich wszystkich, opowiadała o tym ze kocha jeść i nie ma problemów z seksem. No litości.

nagle na marketingowe zamowienie wykorzystano te "pięknosci" by wmówić elementowi wyborczemu , że teraz puszyste jest trendy i dla kasy każą dziecku głupoty plaplać. nie pomoże puder róż... penis w kit nie staje nawet pod wpływem propagandy TVN

Gość -internet.pl.
niech się ta baleronowa pannica schowa, bleeee!

Gość uygtrfds
ja ich nie lubilam dopoki nie obejrzalam wywiadu z nimi u wojewodzkiego. nie lubilam ich bo nic o nich nie wiedzialam tylko ciagle porownania np na pudelku czy gdzies tam ze to polskie kardashianki itd. ze nic nie robia tylko żrą no i to mi sie wydawalao zalosne bo kardashianki to skonczone kretynki a zycie dla samego żarcia jest żalosne i zwierzęce. ale kurcze no.. obejrzyjscie sobie ten wywiad.. one sie moim zdaniem bronia w 100% bo sa naprawde sympatyczne, maja szczescie ze sa bogate wiec co sobie beda zalowac, ich zycie nie ogranicza sie jedynie do jedzenia bo oprocz jedzenia jak widac maja tez inne zainteresowania, sa pelne zycia i energii.. i.. mimo ze jednak wole patrzec na szczuolejszych ludzi.. nic na to nie poradze bo wydaja mi sie zdrowsi to jednak uwazam ze one akurat są.. fajne :)

To że są grube, to nic, mi to nie przeszkadza, ale są zbyt dumne, zbyt wyniosłe, maja sie za księżniczki, najpiekniejsze i najsławniejsze a w rzeczywistosci są głupsze od przysłowiowych blondynek, oczywiscie nie obrażając blondynek bo to nie tyczy się do nich wszystkich.

Gość Pakistan
Odkąd je zobaczyłem, nie tykam się lodów od grycana bo mi się ich grube twarze pojawiają przed oczami

Gość Marzenkoman
obleśne, ciekawe jak się zmieszczą na kibel ?

Gość brudne buciory
Sorry, ale jak usłyszałam że "interesują się tańcem i modelingiem" to zaczęłam się zastanawiać, jak by to wyglądało... Otóż powiedzmy że drepta sobie taki mięsny jeż, rozpędza się, w zadyszce rzuca z impetem na partnera i zamiast poszybować w góre, wbija go w ziemię... piękna wizja

Są straszne :O nawet nie chodzi mi o ich tusze tylko o to jak sie z tym obnoszą, masakra.

Gość Pyśka123453
Grycanki mowicie ze wam sie z lodami kojarza. A wiecie co jest najśmieszniejsze? Ze one nie mają z lodami zadnego związku

Gość lololololololo11
no niby nie mają, fajnie, spoko, ale lody i tak są najlepsze:)

Gość ag121212
a to facetom to nie jest wszystko jedno? :pppppp nie wiedziałam ze firma z lodami grycan to nie ich!

wylewający się tłuszcz, zero osobowości i robienie z wokół siebie szumu to polska recepta na pozbywanie się kompleksów - nie są fajne nic a nic :o

Gość MAGDALJEAN
jak to robienie szumu o nic? są fajne chociażby z tego względu, że robią co chcą, ubierają się jak chcą i udowadniają że grubasy też mogą założyć sukienkęi wyglądać kobieco :) i nie wiem jak to tam jest z tymi koligacjami rodzinnymi, nie obchodzi mnie to w sumie, lody grycan i tak jem :)