Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajajajów

Śub się nie odbędzie...:(

Polecane posty

Gość kkkiiikkkaaa
No bo oczywiście, że zalezy jej na weselu i nie potrafi zrozumieć, że jak się nie ma kasy to się z przyjemnosci rezygnuje. Jak kiedyś spłacą długi to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby marzenie spełnic. Sama długie lata marzyłam o wyjeździe do Meksyku, ale że nie było mnie stac nie wpadałam na głupie pomysły brania pożyczek w Providencie, tylko cierpliwie czekałam na poprawę statusu majątkowego, bo tak to się robi:) Nie ma kasy - nie ma kosztownych przyjemności:)

Gość Ciemno to u was pod latarnia
Ale wy jestescie tempe strzaly czy ona napisala ze jest dziewica i chce isc w bialej sukni do ślubu??? omg brak mi slow na was nie potraficie konkretnie pradzic tylko odrazu wyzywacie ja. Odrazu widac jaki poziom reprezentujecie soba a autorke wielce bluzgacie. Potrzebuje porady a nie glupich tekstow szczegolnie ta od tej krowy pokazala jaka jest wielce madra. UWAGA! PISZE Z TELEFONU ZA BLEDY PRZEPRASZAM

Gość a wiec tak.....?!
dla mnie ona jest glupia ale nie dlatego ze chciala isc w bialej sukni do slubu (chociaz o tym nie pisala) a nawet gdyby poszla to szczerze wszystko jedno skoro tak chce niech idzie tylko chodzi o to ze nie ma pieniedzy a szykuje wesele i to jest glupie postepowanie "bo taka tradycja w rodzinie" bezsensu

Ale wy jestescie tempe strzaly czy ona napisala ze jest dziewica i chce isc w bialej sukni do ślubu??? " My jestesmy tempe* strzaly a ty jestes TĘPA :D kobieto gdzue ty do szkoly chodzilas? :D :D :D

uwazajcie to jest najlepsze UWAGA! PISZE Z TELEFONU ZA BLEDY PRZEPRASZAM :D :D :D

Gdybys była taka wykształcona to doczytalabys do końca że pisze z telefonu. Słownik mi tak wprowadził a że mam nowy nie wiem jak się jeszcze słowa zmienia. I odrazu Napisalam przepraszam za bledy bo wiedzialam ze jakis moze byc więc o co sie pizgasz? czy szukasz powodu żeby się wymadrzyc? zal. pl UWAGA PISZE Z TELEFONU ZA BLEDY PRZEPRASZAM.

No widzisz mam taki zajebisty telefon ze lapka nie musze odpalac:-) Oczywiście kolejnej rzeczy nie rozumiesz tylko głupie teksty są mądrzejsze od ciebie. dobra pora wstawać z lozka i do pracy! pa

Gość fanka pilotow
masz tak zajebisty telefon ze bledy masz w slowniku :D a bez slownika to juz pisac nie umiesz

A ty jestes taka dziwna ze nie wiesz ze ze slownikiem szybciej jest? Chociaz powiem ci ze odkad zobaczylam tego byka to pisze bez bo szkoda zebyscie nie mialy innych problemow :-) oj tak mi mów, tak mi mów.

Gość autorka sie zmyła bo myslala
ze wszyscy ja beda po glowce glaskac ze taka biedna bo maja dlugi i nie zrobi weselicha dla szpanu :D Autorko jestes taka tepa, szkoda dziecka tylko ze ma takich pojebanych rodzicow :(